-
SMELLS LIKE TEEN SPIRIT
Nejvíc mě mrzí že sem nezažila když byli navrcholu!! No vlastne zažila ale z 1 roku si to těžko pamatuju...Byl jste někdo v Kurtově parku? Já sem rozhodnuta se tam mrknout!!! Nejede někdo se mnou ?? -
Podle mě byl super *9* jaa este ted brecim..newim proc podle me byl strasne zajimavej, ale kdyby jeste zil, asi uz by z nej byla jenom troska.. *9* a to by určtiě nechtěl (lepší shořet než pomalu zhasínat) ..řekl.. *9* ...obdivuju ho *9* !
-
kurt byl hodne nadanej a citlivej clovek,a kdyz nekdo spadne do takovejch sracek jako spad on tak mu musi z tech sracek nekdo pomoct,ale musel by chtit i on,bouzel se ztoho chudak nevyhrabal,aspon ma ted klid.Jediny co nam po nem zbylo je svela hudba a velka osobnost... *4*
-
Člověk který měl cit a ted má klid... *4*
-
Kurt byl ten nejúžasnější člověk na světě. Nebyl jako ostatní zpěváci, který si chytaj fanynky na svuj ksicht(netvrdim, že to dělaj všichni). Lidi ho měli rádi za to, jakej byl, za to, jak vyjadřoval svý city. Myslim, že všichni fanoušci Nirvany ví o čem mluvim...
-
strcd
*3* *15* *5* *4* *5* *1* -
člověk
úžasnej člověk kterej i když si to někdo nemyslí to měl všechno na háku......akorát ta popularita nakonec pro něj nebylo to štěstí *9* Ale jako člověka *4* já ho zbožňuju -
byla to vrazda!!!
věří tomu,že za Kurtovu smrt může ta P... Courtney!!!!!Kurt byl je a bude nejlepčí a ne proto jak vypadá,ale pro jeho užasnou hudbu!!!!! -
Myslím si, že Kurt byl největší osobnost, i kdyby ty oči ani neměl. Doufám, že si ho dneska nezapomene nikdo připomenout.
-
vražda....
jo..přečtěte si filtr a tak si přečtěte kurtovu biografii těžší něz nebe a pak zvažuje jak to bylo... obávám se ,že ten článek ve filtru byl sice působivý,ale nicméně trochu manipulující.to tam rovnou mohli napsat Courtney je kráva a nenávidte ji...ted se ovšem nabízí otázka jestli vše co si přečtete je pravdou....?!? -
Oči?
Seš divná, lidi si ho vážej za to, jakou muziku dělal, ne kvůli očím. Teda aspoň normální lidi, který Nirvanu poslouchaj a neznaj asi jednu písničku(nejčastěji samo Smells Like...). *7* -
krasavec
mel ty nejpeknejsi oci!!! *14* -
Sebevražda?
Lidi, přečtěte si minulý číslo Filteru, na obálce je Kurt s pistolí... Pak se hádejte, jestli to byla sebevražda nebo vražda. Po přečtení tohohle rozsáhlýho článku se přikláním k vraždě, v níž má prsty Courtney a ten její kamarádíček DeVitt (o něm se taky píše ve Filteru). Takže pěkný čtení. -
jo zase mas pravdu mela bych tu svoji klapacku zavrit ale sakra nevim jak se k tomu mam donutit do pytle sakra uz...rozbijte mi ji nekdo treba pak uz ze sebe nebude poustet takovy hovna prosim ja uz to tu nevydrzim sama se sebou sakra co mam delat? proc se tak blbe ptam? proste sem nelizt a nekomentovat to protoze tim padam hloub a hloub do opovrzeni lidi kolem...moc se omlouvam vsem na jejichz komentare sem reagovala odted uz nic psat nebudu a budu se jenom divat...skuste se navzajem tolerovat vic nez sem to dokazala ja a prosim nepomlouvejte kurtovu zenu
-
jaka svine? jak muzes neco takovyho rict o cloveku ktereho vubec neznas? uvedom si nasledky toho co rikas nez neco vypustis protoze potom uz muze byt pozde...jestli ti neco rika nazev vanity fair tak snad vis o kam mirim a pokud ti to nic nerika tak tim spis courtney nepomlouvej
-
doporucuju knizku come as you are nebo taky tezsi nez nebe ale ta uz se dost vzdaluje pravde...jo jinak to ze se nezabil sam rozhodne nemuzeme vedet a ja si spis myslim ze to tak opravdu bylo kazdopadne dokud se neprokaze opak je sebevrazda oficialni verze a nemuzes nikomu vycitat ze to pise v zivotopisech...no myslim ze kdyby mi furt do domu lezli nejaci manici a pripominali mi co se stalo taky by se mi to nelibilo ale ja bych to asi nezbourala ale rovnou se odstehovala
-
Seattle a San Francisco jsou nejlepší *1*
-
jediný co mi neleze do hlavy proč love nechala zbourat "skleník" jen kvůli fandům??? ale stejně už je to jedno!!
-
ááá tady je to ke zbláznění *9*
-
ta uroven
ste jak maly deti fakt pored se jen hadat a hadat *9*