-
hm tak ted nevim jestli to myslis ironicky nebo ne *7* kazdopadne sem rada ze si to aspon nekdo precet...
-
to polly
hej upřimně - lip to už tady vystihnout nešlo!!!! -
vsem tem chytrakum kteri kurta znaji lip nez sebe a nejsou schopni precist si ani posledni prispevek
furt to samy: miluju te kurtiku ses tak krasnej nejlepsi chlap na svete naprosto te chapu courtny je pica co te vyuzivala a nakonec zabila...proboha lidi vzpamatujte se! a piste neco co dava smysl neco novyho ne furt ty samy prazdny zvasty musim to napsat i kdyz vim ze dopadnu jako ti predtim-nikdo nezareaguje mozna si to ani nikdo neprecte a dal tu budou trinactilety smazky psat ty svoje hovadiny jestli byl kurt ryba nebo vodnar zjistite docela lehce-20. 2. v tom dopise nic takovyho neni jen spatnej preklad on tam napsal ze je "jesus man" a s tim jeho rodistem: nemocnice je tak na pul cesty mezi aberdeenem a hoquiamem takze nikdo kdo to tam nebyl nemuze rict ke kteremu patri mestu... ze kurt je buh? proboha zamysli se jak by ti bylo kdyby te uctivaly miliony lidi ktery te ani neznaj...docela slusnej duvod k sebevrazde nechapu souvislost mezi come as you are a jeho znamenim ta pisnicka je prece o necem uplne jinym...a neberte tezsi nez nebe tak vazne autor se hrabe ve vecech do kterejch nikomu nic neni a on sam o nich nemuze nic vedet protoze to vedel jen a jen kurt sam nejakej ten heroin...haha kurt bral denne heroin za skoro 400 dolaru a to je davka ktera by nektery lidi zabila...hm vis toho fakt hodne -
............................
Lepší shořet jasným ohněm, než skomírat jako malý plamínek. Kurt Cobain, Nirvana -
Doprdele ryba to je *1* Mno jo..myslim ze to byl hrozne zajimavej a charismatickej clovek *15*
-
for nirvana
tak tohle tady píše každej!!! "líbí se mi" jak někdo može napsat taku hovadinu "kurtík je můj miláček" vole tyhle žvásty si strčte do prdele!!! bo pochybuju že by byl rad - přesně to nesnášel a to by ste mohli vědět jestli se o NIRVANU zajmate - Těžší než nebe!!! -
Kurt je skvelej,ale vsichni ho videj jen jako toho uzasneho zpevaka,kterej se zastrelil.Zkuste si nekdy precist jeho dopis na rozloucenou a zjistite,ze presne tohle on nechtel!!!Delate z nej boha,proti tomu nic nemam,protoze vim jak byl jedinecny clovek,ale on se zastrelil presne kvuli tomu!!!!!Nikdo se nestaral o to,jak mu je,vsichni jen chteli nove CD,koncerty a jeho to pritom hrozne vycerpavalo,takze ty,ktery pisou:Kurt je muj sou dost na hlavu protoze on uz nikdy nebude vas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
kurtik
ja nevim ale kurt se mi zdá skvělej i když občas se neudržel a nákej ten heroin.... ale je ho fakt škoda!!! za chvíli má narozky budu na nej myslet celej den! a nahodou o Kurtovi toho vim až dost -
Kurtik je muj...
-
NO tak "kurt je bůh" to bych zas netvrdila! psal užasný pisně, zpíval užasně,.......ale sám Kurt by byl proti "Kurt je Bůh"....hmm?? nemyslíš?
-
Byl to luxus spevak!!!Skoda ho...
-
Kurt
Kurt byl jedinečnej a je hrozná škoda, že už tu nemůže být. Jeho hudba, texty i celá jeho osobnost jsou úžasný!!!!! Kurt je, byl a bude nejlepší!!! -
Kurt je Bůh!!!
-
škoda, že taková úžasná osobnost už není mezi námi......:-(
-
skvělý
byl to tak skvělý člověk, že by vás všechny fanoušky nejraději poslal do prdele, tak skvělý, že na ostatní členy kapely totálně sral a chtěl všechny prachy pro sebe, opravdu úžasný člověk... -
Kurt je nej...
S Kurtem odešla i velká osobnost, s ním odešel i grunge a nikdo ho nevrátí... Kurt byl nejlepší... A já si nemyslím že se sám zabil...ale kdo ví??!! -
peace, love, empathy
Kurt byl naprosto jedinečná a nezapomenutelná osobnost a proto to tolik obdivuju. Skládám jemu a wlastně celý Nirvaně hold, je to ten typ skupiny, na kterou se nezapomíná... I w dnešní době, wíc než deset let po jejím rozpadu, si získává nový a nový fanoušky a to je jen důkaz toho, jak dobří byli... Dělá mi to hrozný problémy psát o nich -hlawně o Kurtoj- w minulym čase, protože když se pořáádně zaposlouchám do textů jejich píísniček,dám wolume na maximum a zawřu oči, nemůžu prostě uwěřit tomu, že tak skwělej člowěk už není mezi náma... -
Jůůůůůůůůůůůůů
No Kurtik byl moc skvěly mam ho rada a Nirvanku mooooooooooooooooooooooc ZBOŽŇUJU! -
Kurtik!!!
Nirvanka je dense mega moc moc fajn....doufam, ze i u nas nekdy vyjdou Kurtovi deniky!!!!!jestli si chce nekdo pisat o nirvane, tak mi napiste.. -
kurt
Kurtík je můj miláček...