-
Nejlepsi skupina!!!!!
-
to se nedozvíme....
Samozřejmě mám ráda Nirvanu a vím o ní dlouho. Zajímat jsem se o ni začala ale teprve nedávno.....Jejich hudba je působivá a dokáe se člověku vrýt do paměti...občas mi připadá, e v ní je kus Kurtovy due.....je taková dost depresivní a přitom uklidňuje....Myllím, e Kurt stále hledal něco, co nemohl najít......byl neastný...Nevím, jestli by dokázal rozlutit jeho osobnost nějaký psycholog....a tak ani my asi nezjistíme co se mu honilo v hlavě a proč zemřel....Kadopádně můeme děkovat, e tu byl... -
a este neco kurte zij v nas a ochranuj vsechny fetaky:) vzdit ti volove nevi co delaj. ale drogi sou fajn do urcite miry:)))) cest lidicky a neublizujte si
-
kurt je legenda a zaslouzi si metal
-
nejlepší české stranky
www.nirvana.webz.cz -
PRO RADU
http://handwritinguniversity.com/newslettersamples /cobain/KurtcobainNote.jpg To je odkaz na kterym je Kurtuv dopis. PEACE? LOVE? EMPATHY?? :o) Zatim -
tak nic
Hehe, tak nic, už jsem si to našla...:o) Jo a abych nebyla divná- samo, že Kurta a Nirvanu taky zbožňuju!;o) -
dopis na rozloučenou
Někdo tu mluvil o Kurtově dopise na rozloučenou. Nevíte, kde by se dal sehnat nebo tak? Docela ráda bych si to přečetla...Díky -
COBAIN
JE PRAVDA ŽE JE VELKÁ IKONA ROCKOVÉ SCÉNY JEHO HUDBA JE UŽASNÁ ALE ASI TO BYL PĚKNÝ EGOCENTRISTA NIRVANA BYLA JE BUDE JEDNA Z NEJLEPŠÍCH KAPEL ALE S TOU LÁSKOU POMALU UŽ JE DOST DLOUHO MRTVÝ MÍR LÁSKU A POCHOPENÍ HLAS LIDU -
Kurt Cobain forever!!!!!
-
Měli ( a mají) ho rádi všichni, jenže on neměl rád všechny.
-
ahoj všeci
Tak teda ahoj. Zase nemám co říct. -
kurt cobain
Kurt je prostě nejlepšííí!!! miluju nirvanu! =o) kdybyste měl někdo náký obrázky tak mi je pošlete please!! dík =) -
Kurt
Pořád se tu dohadujete-Kurt byl RYBA)uvádí to ve svém dopise na rozloučenou,,...smutné,citlivé,nevděčné znamení ryb..."Nirvánu mám moc ráda. -
pro Kitíka: taky je nechápu!!! a už vůbec ty co si na něj hrajou!!!
-
*9*
Ajko co to tu máte?????kurt se narodil v Aberdeenu -
peace, love , empathy
ja sem taky jedna z Kurtových obdivovatelek, teda přesněji řečeno obnivovatelka celý NIRVANY. tahle skupina ja fakt ta nejlepsi na světě, a k tomu kurtik takovej "Sekač":)fakt bych si přala si o nich s někým popovidat, tak jestli by jste měli zajem, tak napište. hoj -
Nirvana byla, je a bude stále!!!Kurt byl vynikající zpěvák a kytarista...ale bez Ghrola a Novoselica by nebyla Nirvana
-
ahoj Courtny
Ahoj. Tovíš, že na Nirvanu nikdo nezapomněl. Někteří ji teprve před víc než rokem zaregistrovali - stejně jako já. No, tak ses ptala na ty stránky, že??? tak:www.nirvana-page.cz nirvana.webz.cz a další... šak se podívej na seznam nebo www.google.com Snad něco najdeš - určitě. Ale všude je to skoro pořád do kola. Měj se mooc hezky a pozdravuj za mě Kurta, io??? -
Peace,Love,Empathy!