Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kurt je prostě nej!!!A je to taky vodnář..jako já!!;)
  • kurt

Kurt Cobain je pro mě největší osobností Nirvany a vůbec celého hudebniho světa. Bohužel si vzal život už tak mladý a nemúže dále tvořit tak nádherná díla.....
  • Nirvana je mojí nejoblíbenější skupinou už spoustu let. Poslouchám je denně a vždy najdu něco nového a vždy mi má co říct. Musím přiznat, že to není tou skupinou, ale Kurtem. Byla to osobnost, která se mi stala vzorem. Vždy 5. dubna na něj vzpomenu se slzami v očích...
  • vodnář!!!!

Tak jsem si pěkně pročetla ty vaše příspěvky a musím říct,že někteří z vás si asi sedíte na mozkách nebo co!!!!!!!!!!! Obviňujete autora článku o Kurtovi,že uvádí špatné znamení Kurta,ale je správné!!!!!!!!! Kdyby jste byli aspoň trošičku inteligentní,tak víte,že 20.2. je poslední den znamení vodnáře!!!! Tak prosím nejdřív myslete a pak si stěžujte!!!!!!!!! Kdo pak má číst ty vaše tlachy!!!!!!
  • tak jo! souhlasím úplně se vším co jsi napsal(a) fakt nechápu ty vypatlaný mozky co píšou "miluju cobaina,..." (když ho stejně z vás osobně nikdo neznal nebo snad jo?:)
  • Stačilo mi přečíst jen pár příspěvků a je mi z nich nanic.Kolik vám proboha je? 13 nebo dokonce 14 nebo se tady najdou trochu normální lidi? Uvědomujete si, že 99% z vás mohlo Kurtovu hudbu za jeho života slyšet maximálně tak z nějakýho vysílání pro batolata.Vzpamatujte se.Ubohej ten, kdo se odváží napsat věty typu: "Miluju Kurta.Je tak úžasnej.Krásně řve.Courtney je čubka..." Hnusí se mi to psát, přestože je to z vašich hlav.Stojí vám to proboha za to? Pořádně o něm nic nevíte a šťouráte se v tom jak červi.Zamyslete se nad tím, pokud vám to vaše rádoby fanatický mozky umožní.Takhle se správní, jak tomu říkáte vy, fans nechovají.Možná nosíte věci,na nichž jsou Kurtovy bezradný oči, možná posloucháte jeho muziku...ale možná si ani neuvědomujete, kdo Cobain byl.Tohle není urážka, to je realita
  • ***********Miluju Kurta******** 4ever
  • Miluju Nirvanu

Nirvana je nejlepsi kapela na SVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kurt je skvelej!!!!
  • Grunge

Cobain je bůh!
  • Město

A nenarodil se náhodou v Aberdeenu???
  • Vodnář

To mě rozesmálo!!!Vodnář???Kurt byl RYBA!!Zmiňuje se o tom i v dopisu na rozloučenou!!!
  • vivat anarchy .... kurt byl borec
  • :( kurt is dead! = grunge is dead!
  • este pred tym nezsa zabil pistolou predavkoval sa tromi smrtelnymi davkami heroinu
  • omg jak může někdo říct, že Kurt byl nejlepší kytarista a zpěvák!!?? Tady mají asi některé fanynky nasrané v hlavách. Kurt byl dobrý skladatel, ale kytarista rozhodně ne
  • Kurt nebyl žádnej svatoušek...to ví každej.Ale hodně lidí ho obdivuje...Vždyť kolik toho dokázal za 27 let!!!Nebo spíš za těch pár let co hrál s Nirvanou...To se jen tak někomu nepodaří.Je mi celkem jedno co si o něm lidi myslí...ale já ho obdivuju. A k jeho smrti...myslim si že se zabil...nevim proč,prostě si to myslim.Většina faktů sice ukazuje na to že ho spíš někdo zabil(courtney nebo někdo jinej),ale prostě mi to tak přijde.(snad to teď nemá jako v písničce Lake of fire)Doufám, že má aspoň teď klid... Peace,Love,Empathy
  • K tomu so-called dopisu, něco jsem našla online: zkuste nahlédnout na www.tenzor.cz/Nirvana ...přeloženo...sorry za tu hlášku o dopise v předchozí recenzi...že by nějaké to zatmění:)Grunge is death:)
  • Vzdy jsem si predstavovala Kurta jako vecne rozesmateho showmana,i kdyz to byla hloupost,ty pisne byly dost depresivni...ale i tak me prekvapilo,co jsem si nedevno precetla:byl citlivy a plachy,vnimavy-vite o cem je pisen Polly?a rikal,ze jeho hra na kytaru je chatrna...On prece byl BUH!!!
  • KURT je BŮH......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit