-
:-)
Rok 1994 byl pro hudbu nejhorší co mohl být. V roce 1994 zemřel kurt cobain a misto toho se nerodil Justin Bieber.:(:(:( světe proč nás tak trestáš :( -
♥
Kurt byl dokonalý ♥ kdybych se narodila o pár let dřív než umřel tak bych ho chtěla vidět na živo . jeho písničky jsou dokonalé a kurt byl je a bude legenda a pro mě i idol :( Škoda že lidi jako on umírají a blbci žijou :( -
Kurt
Klobouk dolů před vším, co profesionální stránce dokázal poté, čím si prošel. Ať se dívám na jakoukoliv fotku, vždycky mi příjde, že byl opravdu nešťastný. -
Kurt nejlepčí :-*
Kurt má obrovský charisma a všechny jeho city vyjadřoval v jeho nádherných písničkách...hm,jemu to asi jako řešení přišlo se zabít no...škoda *9* ptž nikdo takový hlas jako má ON,nemá... -
Re: prášky ..
A co se ti na tom nelíbí??? Zopakuj si vyjmenovaný slova ty pako *1* -
Re: Hodně špatnej životopis
chápu že tě rozhodí údajné chyby v životopisu,ale měl by ses nejdříve naučit česky,gramatiku zatím ještě nezrušili !! -
Re: Kurt je určo ryba nebo spíš byl.
nějaká divná ne?kde je býk a kde vodnář,ty trubko -
Re: Oči?
Proč divná? mně se taky líbí i vzhledově a znám skoro všechny písničky. Protože měl talent a něco dokázal znamená že nesmíš říct že je pěknej? *4* -
ach jo
Nejhezčí chlap s krásnýma smutnýma očima:-) -
NEJLEP3ÍÍÍ
ON JE NEJLEPČÍÍÍÍÍ =o* MILŮŮŮŮJU =o* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Nirvana-nej skupina
přesně tak.......ale je ho škoda......byl to suprovej zpěvák....ale pro nás bude věčnej!! :-) -
prášky ..
SPOLYKAL - TVRDÉ Y!!!! KTERÝ PAKO TO NAPSALO?? -
Re: Re: Re: Vodnář?
Třeba nevěděl, že je vodnář a celý život si myslel, že je v rybách. Ale taky jsem už kdysi někde viděla, že vodnář je prý do 19.2.... mají v tom astrologové borel :) -
Re: bezohlednost
Jestli ti to přijde jako bezohlednost tak si vubec nepochopil(a) to čim si procházel a jak žil -
Re: Nirvana-nej skupina
úplný souhlas, každý má svůj život a taky si sám za sebe zodpovídá. Vžádném případě nemůže Kurt za smrt těch dalších lidí,oni se tak rozhodli,tak nevím,proč se to tak řeší. A navíc,asi mě budete považovat za blázna,ale po tom co jsem přečetla studii o Kurtově smrti už si nejsem tak jistá,že to byla sebevražda. Měl v sobě tolik drogy, že by měl asi 3 sekundy na to se zastřelit(pak by stejně zemřel :( na předávkování...) a upřímě řečeno, nejsem si jistá,jestli je to možný.....no,to už se zřejmě nikdy nedozvíme,jelikož obecně se jakékoli spekulace o kurtově smrti odmítají. Dnes je to 16 let,co kurt zemřel....Ale jeho hudba se naštěstí hraje dál.A je pořád stejně skvělá:) -
Re: Tuz co to je
Docela dost mimo, ne? Napřed o někom říct že je strašnej a pak se nejspíš pokoušet o ironii (blbou ironii). Jinak je vidět že toho o něm víš hodně......... -
Nirvana-nej skupina
Hele,ten dopis...nebyl on pro jeho kámoše?
Teda pro toho imaginárního...... prej to byl jedinej kámoš v jeho dětství......
ale to se můžeme jenom hádat.....
mě se ty jejich písničky faktycky líbí....Kurt byl.......
jeden z geniálních.....
svoj pocity všem ukazoval a přitom ho ti namachrovani debilové nemohli brát jako "slabocha".
To že s ezabil...nic to nevyřešilo,ale jemu to jako řešení zdřejmě přišlo....
Tak proč bysme mu měli jeho názory upírat?Proč....bylo to jeho rozhodnutí...jo sice jeho příkladu následovali jiní lidi...ale to byla jejich blbost! Oni sami se rozhodly!
Stejně tam jednou budeme muset...
Proč se smrti všichni tak bojí?
Znáte někdo odpověď?
Jo....je to asi protože všichni viděli filmy o posmrtným životě... o tom,jak je smrt špatná......to je......Proč lidi věří Hollywoodským verzím?
Proč nevěří svojí vlatsní verzi?
No...to už je trochu z cesty od Kurta.....
Omlouvám se....
Líbí se mi Kurtův výrok:
Lepší je shořet než vyhasnout
a je pravdivý!
(ještě jednou se omlouvám) -
Re:
hej dobrý XD že zrovna ty s tim "W" tady přednášíš o správnym psaní *1* -
Re: Hmmm
naprosto s tebou souhlasím... to co si řekl, vystihuje přesně to c cítím a co si o Kurtovi myslim... sama bych to líp neřekla :) -
Hmmm
Pred 43 lety se narodil nadaný kluk,z kterého se stal velmi,velmi talentováný umělec.Uměl v písních dokonale vystihnout své bohužel depresivní,smutné a naštvané pocity..vůči sobě,vůči lidem,vůči světu..Takže je možné,že lidi milovali jeho písně,prostě byli podle nich jak se říká "COOL"..Lidé zbožnovali jeho texty..takže,zbožnovali jeho deprese?stresové situace apod?ASi je těžké vědět,že lidé zbožnuji vas hnev...Nechtěl nám tento člověk něco říct?Něco nám neco naznačit?Potřeboval pomoct?Potřeboval lásku?Lidé byli moc zaslepený jeho(Nirvany) hudbou a charismem..Podle nich to byl bůh,genius a podobný hovadiny..:(Očekávaly od něho příliš..(a za to spoustu lidi nejspis nenavidel,a sebe jeste vic,pac buh nebyl,a nic vic udelat nemohl)On to byl taky jenom ČLOVĚK !! Už je to temer 16 let co tu mezi námi není..Myslím si ,že na druhou stranu je to dobře..pro něj..Snad našel klid..Když vidim kam ten svet,hudba..proste vsechno speje myslím,že by na tom ted nebyl o nic líp(To i já se s přitomností špatně vyrovnávám)..A kdyby tu měl být.Tak snad jedině jako obycejny kluk,který není rocková hvězda a skládá jen nezávisle..pro radost:))...
Život umělce je těžký a ještě těžší, když se živí z depresí a ztrácí nadšení..(toto je jen text,jen má domnenka,nicim si nejsem jist,jen jsem neco napsal,nehadejte se,nebo spis radsi nereagujte)Peace.... love.. empathy..