Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Vodnář?

kurt nemuže bejt vodnař když já jsem ryba a narodila jsem se 20.2.
  • ddw

Podle mě byl psychicky úplně nadně být slavný po celým světě není takové jak si to všichni představují(podle mě)
    Strašnej psychický tlak všude kam příjdeš nemůžeš si odpočinout a navíc tě lidé okolo úplně ničí..k tomu bulvár...
    Zabíjí tě to znova a znova a znova a on už to prostě nevydržel nom
    Ale nikdo by se nikdy takhle vzdát neměl to je hodně špatný co udělal
  • bezohlednost

mě to přijde jako bezohlednost - pomohl si tim, že se zastřelil, a ženu a hlavně dceru tu nechal...
  • Re: Hodně špatnej životopis

co ? na tom nesejde ne? kdo ví jak to přesně bylo?! akorát vím a to zcela určitě ,že je to nej zpěvák,ale škoda jeho :(
  • Re: Re: ..Škoda ho.

přečti si dopis na rozloučenou od neho a možna pochopis .. a mas pravdu .. hodne velka skoda :( ze uz tdyk neni
  • Re: Smažka

Mg ... raci prestan s tema kecma a otevri oci !!! ... Kurt je skvelej *3* ... má nadherny songy *14* ... a twl dyž se ti nelibi tak tady neval naky kecy!! .. kazdej má rád nakej styl hudby ae dyz se ti nakej nelibi tak nemusis mit na nej kecy *3* .. a mas pravdu tupcu je na svete dost ae takovych jako ses ty tech je fakt malo a ty ses talent *3* ... a nevim kdo si tadyk hraje na drsnyho ze ?? !! *16* a ze byl slaboch ??? hmmmm nevim jakej bys byl ty dyby se ti rozvedli rodice a tys byl z toho totalne v p*deli !! ..mužes si byt klidne nakej nabusenej hoper .. taky posloucham hiphop ae songy kurta .. se nedaji popsat *3* sou skvelí :) ..
  • Achjo..:(

Nirvana:To je pojem,který je určitě známý každému posluchači rockové hudby.Je to parádní hudba,kterou stvořila tato kapela pod vedením dalšího světoznámého pojmu Kurta Cobaina...Musel to být strašně osobitý člověk,moc mě mrzí,že nikdy nebudu moct jít na koncert Nirvany,když se kurt zabil pouhý rok po mém narození.Když si na tohle vzpomenu,mám blbou náladu....Milujeme tě Kurte,a nikdy na tebe nezapomeneme....snad.
    Je lepší shořet,než-li vyhasnout.
  • miisiickaa

Re: Nirvana Unplugged in New York

Pokoušela jsem se zmiňovanej plakát hledat snad na většině stránkách s plakáty, ale tento jsem nenašla, asi existovat nebude.. Hledala jsem tak urputně, že se mi z toho dokonce sekl počítač a stejně jsem našla ho***. Napadá mě jen jedna věc, a to ta, ať si buď koupíš jinej, protože je jich spousta hezkejch a nebo si Unplugged vytiskneš jako obrázek a zarámuješ, na googlu je jich hafo *1* . Ale snažila jsem se *3* .
  • miisiickaa

Re: Jádro

Tohle je jedinej příspěvek do týto diskuse, u kterýho jsem musela pokyvovat hlavou, protože je pravdivej. Nikdo neví a taky už se nedozví, co se v něm vlastně odehrávalo, všichni to víme jen okrajově, to ale nestačí na to, abychom někoho soudili, ostatně už to bylo řečeno. A mě nezbejvá říct nic jinýho než souhlas.
  • Nirvana Unplugged in New York

Ahoj, nevite prosim nekdo, jestli existuje nejaky plakat z koncertu Unplugged in New York?
  • Jádro

Zaráží mě vaše diskuse,kde se dohadujete,jakej to byl muzikant,feťák,idiot,či vaše životní láska... Co na tom sejde. Nikdo tady z vás ho neznal,dokonce ani nikdo z těch,kteří s ním žili,tak jak se sakra můžete o něm takhle dohadovat,nemůžete říc,že jste konečně našli osobu,do které jste se vcítili,nemůžete říct,že ho chápete,nemůžete ho soudit...Vzpomeňte si jak dopadl,s dírou v hlavě,potřísněnou krví s příchuťí heroiny...Je-li síla,nachází se v jádru mého bytí. Mír jeho duši
  • Re: ....

S tím plně souhlasím.. Je to jednička vždycky bude.. Je mi ho líto.. Ale určitě měl nějaký důvody proč to zkončit takhle.. *9*
  • Re: ...

Layne Staleyho moc lidí nezná a Lice in Chains taky ne, a je to škoda, protože je to taky skvělá kapela, stejně jako většina dalších grungeových kapel 90. let
  • waynerooney

Smažky

Jo přesně nevím co ho buzerujete,Nikdo z vás nikdy nedostane takového uznání jako on měl by být pro vás vzor a ne říkat jak neumí zpívat a že je to feťák!!!!
  • ....

Kurt Cobain nejlepší zpěvák a kytarista na světě!!! Je ho škoda!! *9*
  • O mně a Kurtovi vůbec

AHOJ Všem.
    Na tyhle stránky píšu jen protože jsem na ně náhodou narazila,když jsem si včera vzpomněla na Frances Bean Cobain.6 let jsem chodila na Nirwana forum(webmaster Zim).No trvalo mi docela dlouho než jsem pochopila,že tam ty lidi řeší blbosti.Obhajovala jsem tam Kurta a jeho chování,nakonec mě odtamtud vyhodili-nevím proč. Jinak Kurta jsem měla strašně moc ráda a pokaždý když jsem někde byla a bylo mi nejhůř tak na něj myslela a pak doma brečela. Říkala jsem si proč jsem se nenarodila třeba dřív než v roce 1986-mohla bych bývala jet se podívat na jeden z jeho koncertů a zažít ho naživo.Dodnes ně to mrzí.Nirvana je moje nejoblíbenější kapela.Grunge mám nejradši ze všech hudebních stylů. Come as you are nej knížka co jsem kdy četla a která mi pomohla si uvědomit,že na světě nejsem jenom já. Taky jsem ale poznala člověka,díky němuž jsem se psychicky složila a dodneška mi není nejlíp,byl to kluk,který napodoboval dost nebezpečně Kurta. Tak hlavně vzkaz klukům:vykašlete se na vzhlížení se v Kurtovi,Kurt byl vynikající muzikant,nezapomenutelný člověk,ale taky feták,který se nechoval normálně. Jinak ale závěrem musím říct, že Nirvana byla nejlepší skupina osmdesátých devatesátých let,co se přínosu na poli hudby týče.
  • nirvanak

Re: Hodně špatnej životopis

http://www.nirvana-web.estranky.cz/ archiv/inahled/10.jpg tady je dopis a na konci vidis I LOVE YOU , I LOVE YOU *3*
  • Re: Fuj Nirvana

Mě se Nirvana líbí ale tu holku nechte..každýmu se líbí něco jinýho ne?? tak a´t taky napíše svůj názor vy ste tady uplně udělaný z kurta a ona třeba z Iron Maiden a vám se zas nelíbí.. myslim že by ste to měli přestat řešit akorát se zbytečně hádáte...jinak>nirvana Forever!
  • Kurt

+ Děkuju Kurte
  • Kurt

Hlas Kurta Cobaina je jako dětský nářek a není možné, aby člověk šel jen tak dál aniž by si ho poslechl *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší