-
Re: Kurt
já si nemyslím,že se Kurt zabil.A vím to skoro docela jistě.Možná si myslíte,že jsem blázen,ale mě se o něm zdají sny a to docela živí. -
?!
Všechno nejlepší Kurte.. je tě škoda.. obdivuju tě.. říkal ''punkrock je svoboda'' tak se toho držme.. odpočívej v pokoji *4* -
Kurt
Kurt bol podla mna naj hudobnik, textar a clowek co kedy zil , ale dost rada by som spoznala toho cloweka co napisal , ze Kurt bol vodnar! Jaq to moze daqto napisat?! on bol RYBA!!!!! RYBA RYBA RYBA!!!!!!!!!!! -
Kurt
Jo tak Kurt to je frajer *4* škoda že se zabil, svět by nepřišel o hudebního génia.... *9* -
Kurt
on je tak uzasnej *14* *3* -
Re: Re: znameni
no tak ted sem z toho blbá, zas někde jinde patří 20. únor mezi Ryby *1* wtf? *9* já jako se nehádám vím že byl ryba;) ale zmatek teda slušnej *7* -
Re: znameni
to možná ale dívala sem se a 20. únor skutečně patří vodnáři, aspon teda u nás *9* *1* -
prodám cd Hole - Celebrity skin
Asi to sem moc nepatří, ale ti, kdo "můžou" Courtney Love, resp. její kapelu...prodám cd Celebrity skin - cena dohodou. Díky za zájem -
prodám knihu Come as you are
Prodám knihu Nirvana, Come as you are od Michaela Azerrada. Cena dohodou, kontaktujte mě prosím na mail. -
SEBEVRAŽDA
..Hele lidi...je tu hodně důkazů, že Kurta někdo zabil, ale tak i tak by se zabil on sám.Tak i tak by se NIRVANA rozpadla.A jeětě si to řeknem takhle drogy zase zničily jednoho vynikajícího zpěváka. -
:)
Kurtova hudba a hlavně texty ovlivnily miliony lidí na celém světě včetně mě. Například píseň od Leadbellyho Where Did You Sleep Last Night nikdo nezahrál líp, nikdo do ní nedal tolik prožitku a citu jako Kurt. A vůbec nechápu, jak můžete polemizovat nad tím, jestli se zabil sám nebo to byla vražda, vždyť napsal písničku o smrti, o tom, že se chce zabít (You Know You´re Right) a za čtvrt roku, co ji nahráli se zabil, každý, kdo tuhle píseň zná a pochopil ji, nemůže o vraždě vůbec vést řeč. -
Kurt
Hey mají to celé jakési divné..kurt sice zemřel 5. dubna ale jeho tělo bylo nalezeno až 8. dubna tak jak se mohla Courtney zhroutit 7 . dubna..ale jinak je dost možné že to sebevražda nebyla...videla jsem spoustu dokumentů a je dost možné že v jeho smrti má prsty courtney a nebo ho k tomu prostě dohnala....Jinak jeho hudba je neužasnějši na světě -
znameni
kurt byl ve znameni ryb, ne vodnar -
Re: Re: Re: Kurt se nemoh zabit sam
Čim víc prachů mohla mít tim víc si jich vzala, proč by se s Kurtem dělilaa, když muže mít ted všechno. Je to čupka, a Kurt se s ní nikdy neměl ani setkat a už vubec ne si jí vzít -
Re: Fuj Nirvana
Jestli Ti to pomůže tak za prví hned napíšu že Kurt byl feťák, ale nebyl to o moc horší feťák než jaký můžeš vidět někde na ulici. Za druhý ta křečka nerozšlápl, nesmíš věřit tomu co si slyšela od ségry a navíc ta knížka co čte tvoje ségra stojí za hovno, ptže tom z Cobaina chtěj udělat jenom hnusnou zfetovanou a labilní zrůdu, zvířatům nikdy neublížil, miloval je víc než lidi. A jestli má tvoje ségra ráda Nirvanu rád si s ní pokecám *4* Urážet tě za to že se ti nelíbí Nirvana a její hudba nemá cenu, je to jenom tvuj názor, ale neni mi jasný proč ho píšeš sem kde jsou lidi co Nirvanu milujou. *7* *3* -
kurt cobain
zdarec no tak ja si mylsim že je zbytečne tady pořad řešit jak se zabil nebo kdo ho zabil protože už nato nikdo nepřidete prostě to vi jenom on a možna ten co ho zabil ale hlavně lidi co řikaj že jeho zpěv nema hlavu ani patu nebo dalši blbosti bych nejrači zmlatila jako on byl fakt zpěvak ktery věděl co zpiva a uměl to je škoda že už tu neni ale i tak je to jeden z mojich nejoblibenějšich zpěvaku a jeho hudba nikdy nezanikne teda doufam protože je fakt užasna a prostě su rada že vubec byl a zpival :D:D fakt je to boreeec :D:D -
Re: Re: Kurt se nemoh zabit sam
Já fakt nevim, ale proč by to Courtney dělala?kvůli penězům?ty by mohla mít i stejně kdyby on žil, tak proč tedy?měli spolu 2 letou dceru, kterou nadevše milovali, a proč na něj (když ho tedy zabil někdo jinej), najal nájemnýho vraha?to ho fakt tak nesnášela?nevim já sem fakt na pochybách vůbec nevim co si mam myslet...:-( *7* -
Zkuste porozumět.........
Nazdar lidi,ja tady celkem pzoroju ty vaše neshody a je tady pěkná mela mezi fanoušky a laiky. Ráda bych řekla teda něco těm laikům, kteří by se nad tím měli zamyslet. Zajímali jste se někdy o hudbu jako takovou? Nemyslím ty hovadiny co teďka frčí v klubech,to upřímně nemá žádny smysl, člověk z toho moc nepobere a nijak ho to nemůže ovlivnit. Jenže právě hudba, kterou skládal Kurt Cobain měla tuhletu podstatu. On jenom neskládál písničky. On do těch textů a tónu dával všechno ze sebe. Vyjadřoval své rozpoložení, své pocity, které hluboce vnímal. Hudba pro něj neznamenala to, že se postavil na pódium, zaspíval si a čekal, jestli mu budou lidi tleskat. Hudba a texty byly jeho nástrojem, jak se vyjádřit, říct něco světu. On si nepotřeboval něco dokazovat, nepotřeboval fanynky. Žil svým životem a proplouval svýma myšlenkama a právě ty se odrazily ve jeho tvorbě. V dnešní době umí každý debil vzít do ruky mikrák a zaspívat si, ale už málokdo umí něco vyjádřit. A to říkám jako osoba, která už mikrofon v ruce před lidma držela a řeknu Vám, že málokdy dokážu unést tu situaci, že lidi nepříjdou kvůli mě a hudbě, ale aby si zapařili. V dnešní době se to všechno absolutně vytrácí. Vlastně je to uplně absurdní. Už kvůli toho bych se chtěla vrátit do starších let. Chápete už konečně co tím myslím? A co vy? Řešíte tady takovou stupiditu, jestli Kurt zašlápl křečka nebo ne. Preoboha vzpamatujte se a zkuste naslouchat jemu. Zkuste z jeho textu poslouchat a porozumět mu sami. Přece nepotřebujete si o něm přečíst nějaké rozbory,co to bylo za člověka. Když ho budete poslouchat, tak ho poznáte líp, než když dáte na řeči jiných, kteří kolikrát prd ví. A poku se Vám ta hudba nelíbí, tak je to opravdu smutné,sic vám ji nevnucuju, ale právě vy nemáte pochopení a nejspíš jste absolutně slepí a ovlivněni až přílíš moderní dobou a všemi těmi novými styly, které nemájí absolutně žádny smysl. Je mi vás líto. Myslíte si, že sem nějaká stará baba nebo co? Omyl, je mi 19, ale já mám pocjopení a naslouchám tomu, co slyší moje uši. Néco vidí moje oči. Díky *4* -
Re: Kurt se nemoh zabit sam
Navíc měl doma celý zbrojní arzenál! Od UZI, přes pistole až po brokovnice! I když mu policie velkou část zabavila. Kurt v dopise píše že končí s hraním a chce se rozvést s Courtney! A ne že si chce vzít život! Jeden frontman nějaké kapely, nevím kdo, měl důkazy, že si Courtney najala nájemného zabijáka El Duce, za odměnu 50 000 dolarů! Svědka, ještě před soudním líčením, přejela lanovka, jaká náhoda že? Můj názor je, že ho nechala zabít Courtney, a všechno tomu nasvědčuje! Ale kdo má prachy, má všechno a myslím si, že pro ni není problém uvalit nějaké miliony pro úřady nebo ano? Zdědila dům, podíl z alb, a vůbec všechno! Tento článek jsem pro vás přeložil z amerického webu o Kurtově sebevraždě, tyto informace na českém netu nenajdete. Každý si vyvodtě svůj názor..
všechny tyhle tři časati sem nasel na jedny intrnetovy strance ten kluk co je tam dal to přeložil z americkejch novin Kurt se proste sam zabit nemoh tohle je i muj nazor kurta zabila Courtney -
Re: Kurt se nemoh zabit sam
Kurtova brokovnice byla nalezena nabitá z dvěma náboji. Mimoto, ty brokovnicové náboje a pero jímž byl napsán "dopis na rozloučenou", ani na jednom (náboje, pero) nebyly nalezeny otisky prstů, a Kurt neměl rukavice! Navíc, nejlepší grafolog na světě zkoumal dalších 12 charakteristických rysů Kurtova rukopisu, našel velké odchylky písma v posledních třech řádcích dopisu a řekl, že to psala jiná ruka. Porovnával to ze vzorků Kurtova písma okolo tohoto období. Tím myslím že to porovnával s písmem, které psal v období před smrtí. Někdo neustále používal Kurtovu kreditní kartu i po vyhlášení úmrtí. Závěrem, na jaro roku 1998, Dave Grohl striktně přiznal, na "Howard Stern Show", že se Nirvana kvůli tomu rozpadla. Stát Washington tvrdě odmítl teorii vraždy, řekl že je to směšné! Ale Grohl odmítnutí nepřijal. Se smrtelnou dávkou drog v jeho systému. Jak tedy mohl normálně myslet a dát všechno pryč? Rukáv si stáhnout dolů a zastřelit se? Jaktože Seattle Police Department nepřezkoumal zbraň, náboje a pero na otisky? Hájí se tím, že Kurt byl posmrtně ztuhlý a museli mu brokovnici vypáčit, ale co pero a náboje? To v ruce neměl! A neohlásil zpochybnění konce dopisu? Kdyby chtěl Kurt chtěl úmyslně spáchat sebevraždu, proč by vložil do brokovnice více jak jeden náboj? Kdo soustavně používal jeho kreditní kartu? Tyto fakta odporují tvrzení úřadů a rychlé ututlání do archívů, mezi sebevraždy! Navíc proč by se zabíjel, když měl dvouletou dceru, kterou miloval nadevše, díky ní šel do protidrogové léčebny, a jeho zdravotní stav se o hodně zlepšil! Dylan řekl "Kurt tu brokovnici chtěl koupit na obranu, hned jak jsem mu ji dal, tak si ji nabil dvěmi náboji". Ještě než vstoupil do léčebny! Kurt si ji koupil, protože se bál o svůj život!