-
Kurt se nemoh zabit sam
Ve státě Wasington jsou práva na střelné zbraně volné. Kurtův nejlepší kamarád, Dylan Carlson, koupil zbraň pro Kurta (předtím než Kurt vstoupil na rehabilitaci). Kurt uprchl z Exodus treatment Center v Marina del Ray, Kalifornie dne 3 dubna 1994. Kurt byl nalezen ve svém domě mrtvý, našel ho muž, který instaloval bezpečnostní systém dne 8. dubna 1994. Kurt měl stopy po nitrožilním vpíchnutí v obou rukách, měl v sobě třikrát smrtelnou dávku heroinu. Heroin zkombinoval s Valiem, které se nalezlo v jeho krvi. Nicméně, Kurt byl nalezen s nevyhrnutým rukávem od trička a krabička (nářadíčko) od heroinu bylo nalezeno v krabici od doutníků, tři stopy napravo od Kurtova těla. V místnosti bylo všechno úhledně uspořádáno. Morfium v jeho krevním objehu, je unikátní případ. V záznamu soudního lékaře, je napsáno, že by Cobain ,po požití takového množství drog, ihned přestal zdravě myslet a koordinace těla by zkolabovala. Kdyby stál, tak by ihned spadl na zem. Takže by si nemohl stáhnout rukáv a nemohl by uložit krabičku s nářadím a heroinem vzorně uklidit. V té době nemohl zdvihnout brokovnici Remington, kalibr 20, poloautomat, model 11. Nemohl by si ji dát do úst a nemohl by zmáčknout kohoutek. (Andrew Amirault, doktor) -
Re: vsem tem chytrakum kteri kurta znaji lip nez sebe a nejsou schopni precist si ani posledni prispevek
chlape s tebou naprosto souhlasim, já nirvanu miluju,ale taky mě serou ty lidi, co delaj,ze ho znaj ze vsech nejlip,co delaj, ze ho chapuo ;-) -
Re: Fuj Nirvana
Máš pravdu, že je to rize tvůj názor, tohle je zas můj názor. O Kurtovi víš lautr kuloví !! Kurt byl talent a uměl zpívat,nebyl to žádnej pos..... usmrkánek,ktery dneska imrvere vidim na MTV, dneska je to tam na jedno brdo. Kurt uměl skládat písničky,byď desnější pro některé uši,ale byly to dokonalé písn. To řekla nejedna známá osobnost v oblasti musiky. A hlavne, to ze ho dneska "stále" poslouchá hodně veliká kvanta lidí, to uz neco vypovídá. Ale pravdu más v tom,ze nekterí lidi to fakt prehanej a ani si to neuvedomujou. Kdyz sem jako malej zacinal hrat na kejtru, ta ksem zacinal nirvanou...to mi bylo nakejch 9... Ted je mi 18 a porad mám rád nirvanu,já ji miluju. Ale nekterí lidi to fakt prehanej. Oblikaj se jako on, chovaj se jako on a hrajou si na stejny umuceny duse jako on + utracej prachy za akzdou blbinku, na ktery je napsano Nirvana. Já se třeba taky oblíkam podobne jako Kurt,ale proto,že se mi grunge moda líbí... ne proto,že by tak nejak podobne chodil Kurt. Proste se mi líbí ta moda. v Pokoji mám jeden plakat nirvany, mám pár placek a to je vsechno ;0). Znám jednoho kluka,kterej má polepenej celej pokoj kurtem, první co udela,kdyz de ze skoly je,ze si pusti nirvanu a posloucha ji do vecera. Furt o nem mluví, furt rika,co novýho kde ase a dokonce vyhodil sest stovek za ten denik Kurta,co se prodava a to je podle me uz kapka nejvetsi (jako lidi,vy co ho taky máte,bo resp. co ste si ho koupili,není vám to blbý?Teda já ho mám taky,ale dostal jsem ho od svy bejvalky,jenom sem se parkrat do nej podival a pak sem ho hnedka zalozil do policky,ptze ho ani nechci císt,je mi to docecla blbý.Podle me by byl kurt hodne nasranej,kdyby se to dozvedel...jak by bylo vam,kdyby vás deník nekdo okopcil a prodaval ho jako knizku??) a vubec se snazi bejt on. Kvuli takovejmhle lidem se Kurt asi zabil. Tohle je uz zvrhla posedlost...ale jak rikam,tohle je zas muj nazor... Jka ríkám,nirvana je suprácká,mám ji rád,Kurt byl osobnost a je strašná škoda,že umřel,ptze by toho jeste víc dokazal ;0)...měj te se -
Re: Re: Re: Kurta zabila Courtney
Přesně s tebou souhlasím on se nezabil není to možný!!!!! -
Re: Re: Kurta zabila Courtney
a jako kde si to máme zjistit???třeba v tej knížce (jo a četla jsem ji) ježe pokud vím tak tu knížku nepsal kurt né?? Takže kdo ti zaručí že v ní nejsou ňáký keci!! on se nezabil!!!! Já už hodně dlouho hledám ODBORNÝ články o jeho smrti a četla jsem skvěle napsaný posudky lékaře a detektivů co to vyšetřovali a dali si všech 10 dohromady to prostě nemá logiku!! do tejhle skládačky chybí DOST dílků!!! t je prostě proti mysli!!! jak je možný že na pistoli nebyli žádný otisky prstů ??? jakto že poslední řádky jeho dopisu nebyli jeho písmem???? jakto že měl v sobě 3 smrtelný dávky heroinu a dokázal vzít pistol a stisknout ....???j a navíc on v dopisu nepíše nic o tom že by se chtěl zabít nebo jak by nesnášel svůj život!!! psal jen že už nechce hrát ten dopis byl určenej fanouškům!!! já nikomu nechci tuhle verzi cpát ale měli byste si skusit přečíst nejen blogy fanoušků který tam píšou přesně kudy prošel a co se mu honilo hlavou dyť to je nesmisl jak můžou vědět co si myslel???? ale přečtěte si odborný články nemusíte tomu věřit ale skuste to -
Re: Fuj Nirvana
jo a s tim kreckem je to taky blbost.. naopak.. zvirat mel dost, aspon co si pamatuju z te knizky.. -
Fuj Nirvana
Jako tohle je můj názor..takže kdyžtak sorry,když někoho hluuuboce urazim..... Celá Nirvana stojí za hovno.. muziku maj úplně příšernou... a nechápu jak někdo může poslouhcat nějakýho feťáka,co rozdupe křečka (říkala ségra,páč má tu knížku) a pak se dokonce zastřelí (nevim jak to je a je mi to fuk) .... a navíc mi přijde vadný ho pořád řešit..podle mě zas tak úúúžasnej nebyl (navíc už nic stejně nezměníte) .. ani pořádně zpívat neuměl... ale jako fakt..je to můj názor ..... a je mi fuk,jestli se to VÁM biiig fandům,co o něm věděj i jakej používal toaletní papír,líbí nebo nelíbí ... Nirvana je prostě děs běs ... ende.. schluss! ... *5* ... -
kurdt
Kurdt odpovídá na otázku čím by chtěl v životě být - budu muzikantská superstar, pak se zabiju a budu příšerně slavný. -
jen tak
tyvole vy ste všichni moc on se zabil kůli dětství myslel že když bude slavnej zbaví se tý hnusný celoživotní deprese co ho pronásledovala celej život ale když byl na vrcholu zjistil že je to spíš horší a nenáviděl se ještě víc a courtney ho nezabila taký ty kecy že jo a že si někoho najala tyvole radši si přečtěte o něm knížky než budete krmit ostatní takejma hlodama a písničky ... to je prostě všechno jeho život... r.i.p. kurt ten se z těch všech keců musí obracet v hrobě *9* -
ty woe
Ježiši marja lidi jo kurta zbožńuju,ale pochibuju že s tim že tu budete řešit jestli se zabil nebo ne vy nic neuděláte tak proč to tu řešíte sakra!!!A jo tu knížku sem četla taky je suprová,ale je to na vás jestli tomu věřit nebo ne ..jestli je to pravda no ví jen kurt tak prosim vás mnějte úctu a nechte si ty svý názory pro sebe páč je to uplně zbytečný...já si myslim svý a taky vám to necpu a stejnak se tu píše jen o jednom kdyby ste psali třeba o tom jak mněl písničky atd....tak to chápu ale řešit jeho smrt to mi přijde ujetý!!!! -
Re: Kurta zabila Courtney
Je to opravdu tak zasadni otazka,kdo ho zabil? Po tolika letech? Jestli Courtney, laska k ni, herak, slava, on sam vlastni rukou...Rekla bych, ze to je jedno. Jemu se podarilo presne to co chtel. Je lepsi schoret nez vyhasnout. V tom je doslova jeho smrt. Podle mne i pres uzasnou hudbu Nirvany a Kurta by dnes byl Kurt temer v zapomeni, nebyt jeho smrti. A tem kdo vini Coutney, at uz to byla ona nebo ne, bez ni by jeho slava byla polovicni..... -
OK tak kdyz se sebe delas tak chytryho tak jak si dokaze vysvetli treba to ze jeho fetovaci soupravicka byla peclive uklizena
do krabice a predtim nez nekdo nebo on sam vystrelil a dal si smrtelnou davku heroinu tak jak to asi moh uklidit kdyz byl uplne sfetlej a navic by ani neudrzel tu brokovnici a vsechno mas na ty strance jenom musis umet napsat www vis ale to je hroznej problem -
Re: Kurt
asi tak......v jeho případě bych se zastřelila taky..nebylo východisko.......nevěděl co dělat.....i když byl milován.........."vážnou příčinou, proč člověk ztrácí důvěru v sebe, je ztráta pocitu, že je milován".....K.Č. -
Re: ...
stejně je to zbytečný.......k čemu to všechno je...tady se o tom dohadovat...jak kdyby na tom záleželo co tu kdo mele....četla sem to hodně to ve mě nechalo......... -
jj, souhlasim s tebou. Taky se mi to nezobrazilo, taze to bude naka blbost. Neverim, ze by ho Courtney zabila *7* -
Re: Kurta zabila Courtney
Courtney by ho nikdy nezabila.Nemáš na to důkaz...všechny pochybnosti byly oduvodněný...stačilo by třeba si přečíst těžší než nebe...tohle může říct jenom člověk kerej asi o kurtovi slyšel jenom nějaký zkreslený udaje...zabil se sám.Ona ho ani zabíjet nemusela.Byl na tom psychyicky špatně,byl těžce závislej a nevěřil v to že by se vylečil,trpěl bolestma a nepřínášelo mu uspokojení ani to co dělal.Zdřejmě láska k ní bylo to jediný co ho donutilo vydržet tak dlouho...nechci ti cpát svůj názor...ale než se začneš zběsile upinat k názoru buh vi koho zkus si o táhle aferce enjdřív něco zjistit ze zdrojů kerý jsou duvěryhodný...btw ta stranka s emi nezobrazila... -
Kurta zabila Courtney
ted uz jsem si jistej ze Kurta zabila Coutney podivejte se na tuhle stranku sam se Kurt zabit nemoh neni to mozny a od ted nenavidim americky fizli kdyby poradne proskoumali dukazy mohli bysme vedet kdo Kurta opravdu zabil ale urcite se na tuhle stanku podivojte:http://xenophobia.blog.cz /0606/nova-fakta-o-kurtove-sebe-vra zde -
Re: Kurdt Kobain
to je sice zajímavý ale proč by se Kurt už nikdy neukázal neměl zase tak hroznej život ja si myslim ze se zabil sam ale Courtny ho určitě nezabila -
Re: Nikdy nebo navždy
Kurt Cobain nikdy nezemre on stále žije a bude zit v srdcích jeho fanoušků.Jeho smrt mě mrzí ale jak už hodně lidí řeklo někdy to přijít muselo a ani mě nepřekvapilo že se zabil když jsem si prečet jeho životopis.I LOVE NIRVANA -
Re: Re: Můj názor
*13* mě teda zajímá a rozhodně to má hlawu a patu ne jaqo to twoe kecání............faght mám moc ráda debily jaqo seš ty wod čeho tu sou ty komentáře......hmmm....napowim...aby lidi mohli napsat swůj názor *5*