-
Nikdy nebo navždy
zdarec,
myslím ze smrt Kurta,udelala takové prázdno,ktere nikdy nikym uz nebude zaplneno.Fanoušci byli jsou a budou smmutni z jeho smrti,dalsi generace,ktere se o Nirvane dozvi,budou urcite litovat Kurta..ale prave ta lítost,myslím ze tu nemel rád,jednou rek "nenavidim lidi protoze je pro ne tak jednoduchy prijit a domoct se soucitu"..priznejme si ze mel pravdu..nesl to spatne,celou slavu a vsechno,a to mu nemuzeme mit za zlé! slysela jsem uuz tolik vyroku na toto tema,od lidi ketri rikali ze je to vyhul, a od jeho fanousku,kteri (priznejme si to) mu jeho smrt jistym zpusobem vycitaji,ale neni mu co vycitat!jednou to muselo prijit a ja se mu nedivim,potřeboval klid,a ten za zivota nenasel..urcite ovlivnili a pobavili mnoho lidi,ale zda se mi ze chteli lidi od kurta lidi moc,porat novy a novy veci,mysleli jenom na sebe,nikdy je nenapadlo,jak se kurt musi citit,vetsina fandu cetli jeho dopisy,ale dospeli jenom k litosti!paradoxem je ze v TECH dopisech psal Kurt jak za lítost lidi nenávidi!
Nebudu tu nekomu tvrdit ze chapu proc to udelal,jenom tusim proc,ale nikdy se to nikdo nedozvi!
kamarad mi rek"nirvana nikdy nebo navždy!" a je to zase jenom pravda..
a mylsim ze kurtuv svet byl vazne težsi nez nebe..je vážne lepší shořet,než vyhasnout.. -
Re: Re: Můj názor
Vyslovit svůj názor může každý.Někoho to zajímá a někoho zase *13* -
Re: Můj názor
Nás tvůj názor ale vůbec nezajímá.... A už vůbec ne to, co posloucháš, proč to posloucháš a nad čím přemýšlíš... -
Můj názor
Určitě mají pravdu ti,kteří tu říkají,že by jsme všichni měli přestat přemýšlet o tom,jestli se zabil sám nebo jestli to udělala Courtney.Taky bysme měli přestat přemýšlet nad tím,kdo to vlastně byl,proč mu byla tak blízká smrt,když život přece může být i nádhernej.I když je pravda,že i já nad těmito věcmi přemýšlím dost čast.Přemýšlím a snažím si v hlavě dát dohromady,proč se choval,tak jak se choval a proč z něho vyzařuje něco,co jsem u nikoho ještě nezažila.
Dřív jsem poslouchala takovou tu moderní hudbu,samé ty blbé moderní hity,které hrají v rádiích a nazpívají to nějaké skupinky,které dlouho nevydrží.A pak jednou se mi otevřeli oči.Brácha měl na notebooku Nirvanu...a i když jsem slyšela jednu nebo dvě písničky už předtím,až teď jsem teprve pochopila a zamilovala se do jejich hudby.Chodila jsem k bráchovi potají do pokoje a neustále si pouštěla jejich písničky.Ale to už jsou dva roky a od té doby jsem pochopila o jejich hudbě víc věcí.Dozvěděla jsem se spoustu věcí o Kurtovi,Davidovi a Kristovi...a došlo mi,že Nirvana není jen o jejich hudbě,ale také o něčem víc.Je to o nich a taky o nás...o jejich fanošcích.Jejich hudba mi otevřela oči a já jsem se změnila.Konečně jsem našla svoji pravou osobnost.Sama sebe.
A proto bych chtěla vzkázat všem fanouškům Nirvany,nepohlížejte na Nirvanu jako jen na nějakou senzaci smrti Kurta Cobaina...mějte na vědomí především jejich hudbu...jejich nesmrtelnou hudbu...protože právě ta vám ukáže,kdo vlastně jste! -
a nie je to jedno?
ved je to jedno,ci bol take znamenie,ci take...sa skoncentrujte...a ci sa zabil?jeho vec..nas do toho nic...uz mu je lepsie,teda dufam *4* Kurt Cobain IS a STAR! *5* -
Re: Kurt
nirvana e super a bude super do konce života ale co ja vim že ho zabila country myslim ale nevim to jiste nirvanu jsem mela dost rada a budu mit nirvana je super a bude a mam ji dost rada a nejlepsi na nirvane jekurt a cela nirvana hlavbe on je krasavec myslim tovažne ale co budu koncit tak semej nirvano krasne a mam vas mocinky rada ahojky -
Nechte toho
Kurt napsal ve svém dopise: ,,Jíž nemám sil a tak si pamatujte: Je lepší shořet než vyhasnout." Tak se podle toho řiďte a hlavně se tady, ani nikde jinde nehádejte, protože přesně tou hádkou porušujete to co tam napsal.....takže ještě jednou: ,,Je lepší shořet než vyhasnout." *4* -
Re: Dokončení dopisu!
si pamatujte: Je lepší shořet než vyhasnout. Mír, lásku a porozumění. Kurt Cobain Frances a Courtney, zůstanu na vašem oltáři. Prosím, Courtney, jdi dál, kvůli Frances, kvůli jejímu životu, který bude beze mne o tolik šťastnější. Miluji tě, miluji tě! -
Re:
Souhlasím!!! -
Re:
JO *4* -
Re:
Jo, máš naprostou pravdu.... -
Re: =´(
Máš naprostou pravdu. Kdyby tady nebyl Kurt a Nirvana, nevím, jak by můj život vypadal. Jo a bylo to hezky řečeno, protože to, to naprosto vystihlo. -
Kurdt Kobain
Zdravim. Opravdu hadka jestli je ryba nebo vodnar,koho to zajima?
A pak,kdo cetl knizku Tezsi nez nebe a veri tomu konci,ze ho Courtney nezabila a ze ho milovala,tak si taky prectete knizku "Kdo zabil Kurta Cobaina" A taky zmenite nazor.
Taky je tam zajimave poznatek,ze kurt se nemohl zastrelit sam a to hned z nekolika duvodu,ale jeden z nich byl i ten,ze brokovnice,kterou se zabil,byla moc dlouha na to aby si ji strcil do pusy a dosahl na kohoutek.
A muj uplne osobni optimisticky nazor je,ze jeho smrt byla fingovana,nikdo prece nevidel telo Courta,hlava toho tela byla na padrt pry ho museli identifikovat jen podle otisky prstu...A to neni vubec zadny problem aby se jeho otisky prstu dostaly na pitevni zpravu.
Takze KURT JE ZIVY a nekde si uziva na nejakem tajnem miste zaroven s dalsimi "mrtvymi"...
Mejte se a punk´s not deat!
Peace with Kurdt! -
...
Zkuste mu dát všichni pokoj hm?...a neřešit JEHO život, hleďte si svyho života a jemu dopřejte klid. Když ho všichni tak strašně milujete, tak asi víte, že by to tak nechtěl.........možná že právě lidi, jako jste vy, co neustále řešíte jak byl úúúúžasnej a dokonalej...ho donutili přemýšlet nad odchodem z Nirvany a následně pak.... -
Re: Re: Re: Kurt pořád žije. Sice jen v našich srdcích ,ale žije.
hele ... nechápu co to tu řikáš!! nirvana je svobodná!!! může si jí poslouchat kdo chce a kdy chce!!! takže takovýhle keci jako že si někoho nemá brát do huby tady nejsou na místě!!! *9* jo hele už si prostě jenom řekni že nirvana chtěla rozdávat radost atd... a to každýmu!!! *9* -
Kurt
Hele... Všichni se tady akorát dohadujete jestli se zabil, jestli byl vodnář atd. Ti co jste si přečetli pár článků na netu nebo nějakej časopis z tý doby a myslíte si že o něm víte všechno jste ubohý a akorát se tady ztrapňujete svýma "chytrejma" příspěvkama *13*. A pro ty co si přečetli knihu Těžší než nebe bych chtěla říct že vy jste si určitě udělali názor na Kurta, a to jestli věříte autorovi této knihy nebo ne je už jen na vás. Já osobně jsem po přečtení této knihy zjistila mnoho věcí, skutečností, vyvrátilo se mnoho lží a povídek který si kurt vymyslel atd. Proto by měl někdo pořádně upravit životopis tady zveřejněný. Jestli někdo říká že byl Kurt bůh a nejlepší, tak taky měl své chyby, byl nepochopený ale byl silně milován... Pro svou smrt se rozhodl sám... Courtney ho milovala a on ji... (ten názor jsem také získlala až po přečtení zmíněné knihy). -
a jeste
a jeste.. co to valite? ze byl vodnar? tak to asi ne ze .. byl ryba. nemaji to stejne jako my v americe. -
kurdt kobain
Prctete si Tezsi nez nebe ... Kurt mel sestru Kim (btw.je lesba) a mel i nevlastni. Verim tomu, ze se zabil. byl fakt psychicky na dne .. Umel fakt dobre zpivat i na tu kytaru valel:)byl osobnost, to jo. *3* -
...
vsichni ty, co si myslite ze kurt byl vodnar tak vam doporucuju precist si dopis na rozloucenou a vsichni ty, co si myslite, ze kurt je mrtvej kuli courtney tak si prectete zivotopis Tezsi nez nebe, treba vam to dojde... -
dffg
Ne Kurt Je ryba!!!!Tak si to přečtěte v jeho dopise na rozloučenou!!!!V Americe je to o den jinak!!!!!