Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Kurt pořád žije. Sice jen v našich srdcích ,ale žije.

Hele kurt nikdy nespíval punk!!!tAk co děůáš?Ty to poslocháš a ani nevíš co!!!!Žeko?????Radši si NIRVANU A ni Kurta neber do huby!!!!!
  • gu

Nééééé Kurt je vodnář!!!!Je to akorát o den a pak hned sou ryby!!!!Ale s čím musím souhlasit je to že kurt nespívá punk!!!!
  • Kurt

NIRVANA je nejlepší na světě vždycky byla je a vždycky bude!!!!! A kurt je taky nejlepší!!!Podle mně se s tejně nezabil Protože Se zabil 5.4. v úterý a našli ho až v pátek 8.4.A to už si kertny nemohla myslet že je furt v tý protidrogovce!!!!Jak z ní utekla přece tam musela každej den volat a tak!!!!a STEJNĚ JÍ O TOM MUSELI INFORMOVAT ŽE UTEKL!!!!!A taky hodně těch důkazů!!!!Jak tam utekl!!!!!!Tak si vzal drogu po který by se nemohl ani hehbat a na tož vzít do ruky brokovku a vystřelit!!!!první důkaz druhej důkaz je to že to písmeno v tom dopisu bylo u konce jiný!!!!PROStě podle mně ho zabila kertny!!!!Nebo nééé přímo vona ho zabila a mám v tom prsty!!!Podle mně to tak je!!!!! *7* Ať žije NIRVANA i Kurt!!!!!!!!!!!!!! *3*
  • Re: =´(

moje řeč :)
    bez Nirvany by to nešlo!
  • špatný životopis

Ten životopis obsahuje opravdu mnoho nepravdivých informací a autorovi bych doporučil přečíst si knihu Těžší než nebe(životopis K.C.), která právě mnoho mýtů o frontmanovi Nirvany vyvrací. Stávající podoba životopisu zde mate jeho fanoušky a zadává podnět k různým dohadům. *9*
  • Janě

Ale, Jano, zase máš pravdu v tom že bez něj je na světě trochu smutno, ale co jsem četla, tak to musel bej skvělej člověk, asi trochu praštěnej, to jo, ale to je v poctatě skoro každej *14* nebo snad myslíš že ty ne? *7* já teda myslim že Kurt byl úžasnej, žít bych s ním rozhodně (kdybych měla šanci)žít chtěla!!! *14*
  • Samá pravda

Anno, máš pravdu
  • Super

Hezky řečeno! *14*
  • pro Janu

Hele Jano! co tak jistě? co když byl zabit? nikdy si nebuť tak jistá, v tom co nevíš?
  • njn

Jo je to skoda ze se zabil....ale mel k tomu duvod....tlak okoli,fanosci,drogy udelali sve.nikdo ho nechapal a ani jeho texty.ani se mu nedivim ze se zabil..... *9* ale kurt a nirvana tu furt bude.nevim jakej byl ale myslim ze me hluboky deprese.
    -Jana *4*
  • =´(

Bez jeho pisniček by mne chyběl kus světa
  • Re: Kurt pořád žije. Sice jen v našich srdcích ,ale žije.

máš pravdu Kurt žije v našich srdcích a pro ty kdo ho pochopily nezemře nikdy,milovala jsem ho za jeho zivota a po jeho smrti v mém srdci žije dál, *5* *13* jeho hvězda nikdy nevyhazne
  • Barca

tell me Where did you sleep last night ??? love you !!! i haven´t enough words to say what I feel when i listen to your music !! you´re the one !! R.I.P. kurt .... *4*

TO MAS PRAVDU BOL TO SUPER SPEVAKA ESTE AJ JE!
  • Co prosím?

je od vás fakt nechutně trapný když říkáte to své jé,jůj apod.
  • Kurt

Všetci
  • Kurt

O tom človeku asi nič moc neviete
  • Re: Re: Re: bez urazky

Kurt je ryba:20.2-20.3 znameni ryby vim to moc dobre a kdyz o tom nic newite tak nepiste ze je nakej vodnar kdyz on se i v dopisu na rozloucenou zminuje o tom ze je ve znameni ryb *13*

presne tak.kurt porad zije,nirvana s nim i jeho pankove pisne.punks not dead!!! *14*
  • Re: není ryba

oprawa "Kurt"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit