-
Peace,Love,Empathy!
-
..
Tojono, kdyby tu byl, tak bych na jeho koncertech byla pečená vařená :D ale co? On tu je a vždycky bude :) RIP Kurte -
:( kurt is dead! = grunge is dead!
-
Město
A nenarodil se náhodou v Aberdeenu??? -
Grunge
Cobain je bůh! -
Stačilo mi přečíst jen pár příspěvků a je mi z nich nanic.Kolik vám proboha je? 13 nebo dokonce 14 nebo se tady najdou trochu normální lidi? Uvědomujete si, že 99% z vás mohlo Kurtovu hudbu za jeho života slyšet maximálně tak z nějakýho vysílání pro batolata.Vzpamatujte se.Ubohej ten, kdo se odváží napsat věty typu: "Miluju Kurta.Je tak úžasnej.Krásně řve.Courtney je čubka..." Hnusí se mi to psát, přestože je to z vašich hlav.Stojí vám to proboha za to? Pořádně o něm nic nevíte a šťouráte se v tom jak červi.Zamyslete se nad tím, pokud vám to vaše rádoby fanatický mozky umožní.Takhle se správní, jak tomu říkáte vy, fans nechovají.Možná nosíte věci,na nichž jsou Kurtovy bezradný oči, možná posloucháte jeho muziku...ale možná si ani neuvědomujete, kdo Cobain byl.Tohle není urážka, to je realita
-
!!!!!
Ten Člověk co psal ten životopis je mírně mimo mísu, bo tam má základní faktické chyby!!!!!! Třeba Kurtova smrt!!!! Žádnou hlavu SI neprostřelil, mi to všichni víme akorát je málo důkazů to té svini dokázat...nezasloužila si to jak jí miloval... *16* -
jo zase mas pravdu mela bych tu svoji klapacku zavrit ale sakra nevim jak se k tomu mam donutit do pytle sakra uz...rozbijte mi ji nekdo treba pak uz ze sebe nebude poustet takovy hovna prosim ja uz to tu nevydrzim sama se sebou sakra co mam delat? proc se tak blbe ptam? proste sem nelizt a nekomentovat to protoze tim padam hloub a hloub do opovrzeni lidi kolem...moc se omlouvam vsem na jejichz komentare sem reagovala odted uz nic psat nebudu a budu se jenom divat...skuste se navzajem tolerovat vic nez sem to dokazala ja a prosim nepomlouvejte kurtovu zenu
-
Myslím si, že Kurt byl největší osobnost, i kdyby ty oči ani neměl. Doufám, že si ho dneska nezapomene nikdo připomenout.
-
Kurt
Kurt byl - a pořád je - úžasný člověk. Jo, možná byl feťák, ale co, pokud mu to pomáhalo s jeho bolestmi žaludku, proč ne...
Jen jsou tam chyby - Kurt pokud vím měřil 168 cm a byl Ryba, ne Vodnář. Ale kdo by to řešil.
Kurte, chybíš nám! -
-
bolel ho žaludek ,protože bral drogy ..byl hnusný,vulgární a ta jeho ště..tu..le taky.jeho skladby nebyly o ničm jiném než o sexu a fetu!!! *12*
-
-
Jenže sex, zkur*ený rodinný vztahy, chlast a bohužel někdy i ten fet k dospívání prostě patřej, proto jeho texty (který byly z 90% stejně jen schválně cynická nadsázka) pro lidi pořád něco znamenaj. Kdyby zpíval o tom, jak hezky na jaře kvete louka, asi by to dospívajícím rozeným rodičům z generace volný lásky, jejichž vztahy se často rozpadaly, moc do duše neprošlo. Proto jsou ty songy aktuální dodnes.
-
-