Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A také... když už se údajně Kurt narodil v Hoquiamu tak nevím, proč je tam napsané Hoaquim... *13*
  • NE-e kurt se nenarodil v Aberdeenu *13*
  • Kurt Cobain nebyl vodnář, ale ryba, je to sice na rozhraní, ale už ryba... Chtělo by to opravit... *3*
  • miluju Kurta Cobaina je nadherny kez by jsme byly spolu miluju ho a miluju jeho pisnicky kazdou noc placu o Kurta fakt ho miluju *14* *9*
    • Já tě naprosto chápu, touhle zamilovaností k němu si v určitém věku prošla snad každá druhá holka *2* ale to přejde, neboj.
  • ...

vsichni ty, co si myslite ze kurt byl vodnar tak vam doporucuju precist si dopis na rozloucenou a vsichni ty, co si myslite, ze kurt je mrtvej kuli courtney tak si prectete zivotopis Tezsi nez nebe, treba vam to dojde...
    • Re: ...

stejně je to zbytečný.......k čemu to všechno je...tady se o tom dohadovat...jak kdyby na tom záleželo co tu kdo mele....četla sem to hodně to ve mě nechalo.........
  • Kurt byl nejlepší!!!!!
  • a nie je to jedno?

ved je to jedno,ci bol take znamenie,ci take...sa skoncentrujte...a ci sa zabil?jeho vec..nas do toho nic...uz mu je lepsie,teda dufam *4* Kurt Cobain IS a STAR! *5*
  • nejuzasnejsi chlap na celym svete:o)
  • Kurt se nemoh zabit sam

Ve státě Wasington jsou práva na střelné zbraně volné. Kurtův nejlepší kamarád, Dylan Carlson, koupil zbraň pro Kurta (předtím než Kurt vstoupil na rehabilitaci). Kurt uprchl z Exodus treatment Center v Marina del Ray, Kalifornie dne 3 dubna 1994. Kurt byl nalezen ve svém domě mrtvý, našel ho muž, který instaloval bezpečnostní systém dne 8. dubna 1994. Kurt měl stopy po nitrožilním vpíchnutí v obou rukách, měl v sobě třikrát smrtelnou dávku heroinu. Heroin zkombinoval s Valiem, které se nalezlo v jeho krvi. Nicméně, Kurt byl nalezen s nevyhrnutým rukávem od trička a krabička (nářadíčko) od heroinu bylo nalezeno v krabici od doutníků, tři stopy napravo od Kurtova těla. V místnosti bylo všechno úhledně uspořádáno. Morfium v jeho krevním objehu, je unikátní případ. V záznamu soudního lékaře, je napsáno, že by Cobain ,po požití takového množství drog, ihned přestal zdravě myslet a koordinace těla by zkolabovala. Kdyby stál, tak by ihned spadl na zem. Takže by si nemohl stáhnout rukáv a nemohl by uložit krabičku s nářadím a heroinem vzorně uklidit. V té době nemohl zdvihnout brokovnici Remington, kalibr 20, poloautomat, model 11. Nemohl by si ji dát do úst a nemohl by zmáčknout kohoutek. (Andrew Amirault, doktor)
    • Re: Kurt se nemoh zabit sam

Navíc měl doma celý zbrojní arzenál! Od UZI, přes pistole až po brokovnice! I když mu policie velkou část zabavila. Kurt v dopise píše že končí s hraním a chce se rozvést s Courtney! A ne že si chce vzít život! Jeden frontman nějaké kapely, nevím kdo, měl důkazy, že si Courtney najala nájemného zabijáka El Duce, za odměnu 50 000 dolarů! Svědka, ještě před soudním líčením, přejela lanovka, jaká náhoda že? Můj názor je, že ho nechala zabít Courtney, a všechno tomu nasvědčuje! Ale kdo má prachy, má všechno a myslím si, že pro ni není problém uvalit nějaké miliony pro úřady nebo ano? Zdědila dům, podíl z alb, a vůbec všechno! Tento článek jsem pro vás přeložil z amerického webu o Kurtově sebevraždě, tyto informace na českém netu nenajdete. Každý si vyvodtě svůj názor..

všechny tyhle tři časati sem nasel na jedny intrnetovy strance ten kluk co je tam dal to přeložil z americkejch novin Kurt se proste sam zabit nemoh tohle je i muj nazor kurta zabila Courtney
      • Re: Re: Kurt se nemoh zabit sam

Já fakt nevim, ale proč by to Courtney dělala?kvůli penězům?ty by mohla mít i stejně kdyby on žil, tak proč tedy?měli spolu 2 letou dceru, kterou nadevše milovali, a proč na něj (když ho tedy zabil někdo jinej), najal nájemnýho vraha?to ho fakt tak nesnášela?nevim já sem fakt na pochybách vůbec nevim co si mam myslet...:-( *7*
        • Re: Re: Re: Kurt se nemoh zabit sam

Čim víc prachů mohla mít tim víc si jich vzala, proč by se s Kurtem dělilaa, když muže mít ted všechno. Je to čupka, a Kurt se s ní nikdy neměl ani setkat a už vubec ne si jí vzít
    • Re: Kurt se nemoh zabit sam

Kurtova brokovnice byla nalezena nabitá z dvěma náboji. Mimoto, ty brokovnicové náboje a pero jímž byl napsán "dopis na rozloučenou", ani na jednom (náboje, pero) nebyly nalezeny otisky prstů, a Kurt neměl rukavice! Navíc, nejlepší grafolog na světě zkoumal dalších 12 charakteristických rysů Kurtova rukopisu, našel velké odchylky písma v posledních třech řádcích dopisu a řekl, že to psala jiná ruka. Porovnával to ze vzorků Kurtova písma okolo tohoto období. Tím myslím že to porovnával s písmem, které psal v období před smrtí. Někdo neustále používal Kurtovu kreditní kartu i po vyhlášení úmrtí. Závěrem, na jaro roku 1998, Dave Grohl striktně přiznal, na "Howard Stern Show", že se Nirvana kvůli tomu rozpadla. Stát Washington tvrdě odmítl teorii vraždy, řekl že je to směšné! Ale Grohl odmítnutí nepřijal. Se smrtelnou dávkou drog v jeho systému. Jak tedy mohl normálně myslet a dát všechno pryč? Rukáv si stáhnout dolů a zastřelit se? Jaktože Seattle Police Department nepřezkoumal zbraň, náboje a pero na otisky? Hájí se tím, že Kurt byl posmrtně ztuhlý a museli mu brokovnici vypáčit, ale co pero a náboje? To v ruce neměl! A neohlásil zpochybnění konce dopisu? Kdyby chtěl Kurt chtěl úmyslně spáchat sebevraždu, proč by vložil do brokovnice více jak jeden náboj? Kdo soustavně používal jeho kreditní kartu? Tyto fakta odporují tvrzení úřadů a rychlé ututlání do archívů, mezi sebevraždy! Navíc proč by se zabíjel, když měl dvouletou dceru, kterou miloval nadevše, díky ní šel do protidrogové léčebny, a jeho zdravotní stav se o hodně zlepšil! Dylan řekl "Kurt tu brokovnici chtěl koupit na obranu, hned jak jsem mu ji dal, tak si ji nabil dvěmi náboji". Ještě než vstoupil do léčebny! Kurt si ji koupil, protože se bál o svůj život!
  • pro neznámého, který mi cosi napsal

Ahoj borče. Hele já patřím mezi vás - fanoušky Nirvany, jenže mě už poslední dobou hodně leze na mozek to, jak všichni mluví o tom jaký by to bylo kdyby Kurt žil a tak. Jasně kdyby byl teď na živu, tak by to bylo good, ale není to tak, není. Kurt je fajn a neznám lepšího člověka, který tu na zemi žil - a žije - Takže, seš spokojen ty Borče????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit