-
úúch,on je ňuňuťuťu
proč se tady obtěžujete a ztrapňujete výroky, typu "ooooch, Kultíšek byl tak klááánej, měl nádhelný ošiška.. jůů a ty blon vláásešky.. miluju ho, je ho stlašná škoda!!" ....... víte co si myslím? že kdyby tohle Cobain slyšel, tak se vám dobře vysměje.. a kdyby nebyl popelem, tak se otáčí v hrobě jako prase na roště!!!...(R.I.P) ...Jinak taky nevím, proč tu píšete o tom, jak byl strašně úžasnej-... on úžasnej byl, ale "nejúžasnější na celým světě" ??? ... napadá mě zžíravá otázka.. podle čeho posuzujete úžasnost, či jak bych to nazvala??? *7* podle upřímnejch modrejch očí, nebo podle blond vlásků?.. snad podle těch textů.. ok.. ale stejně, Kurt nebyl tak skvělej, jak vypadá... a on to o sobě sám tvrdil... v kolektivu si vždycky našel slabší článek a ten šikanoval... nebo naopak využíval svýho šarmu, aby využíval a ovlivňoval okolí.. jasně, Kurta jsem neznala.. když umřel, nebylo mi moc let, dál se o tomhle nevyjadřuju... Dál mě taky trošku udivuje, že pod pojmem Nirvana se každýmu vybaví Kultíšek a jeho ošiška.. jak kdyby Dave, nebo Krist byli vzduch. Jako jo, tohle je článek o Cobainovi, ti dva tu nemají co dělat, ale když už proboha někdo píše "NIRVANA forever", měl by si uvědomit, že Nirvana neznamená jenom pojem Kurt Cobain... nebudu vám tady dál moralizovat, kázat a narážet na tu občasnou infantilnost, kterou tu čtu.. každej má právo na názor, stejně tak já.. tímt jsem ale nechtěla nějak poukázat na Kurtovu "nedokonalost", vaši "hloupost" a svou "nadřazenost".. prostě podotýkám.. Kurta Cobaina si vážím, soucítím s ním a vždycky to bude můj vzor... That´s all
Ellie *9* -
-
Re: úúch,on je ňuňuťuťu
souhlasim s tebou.uznávám ho jako umělce a suprovýho hudebníka a zpěváka, ale podle mě jako člověk totálně selhal.vim, že to sem nepatří, ale táta se mi před nějakou dobou zabil a musim říct, že ho za to nenávidim že nás tady nechal...a stejný je to s kurtem,místo aby si zašel za psychoušem, tak to vyřešil "po svém"... -
Re: úúch,on je ňuňuťuťu
Souhlasím s tebou, tohle je přesně můj názor!!! *3*
-
-
Vážil 54 kg a nebyl Vodnář, ale Ryby. Opravte si to prosím ;)
-
Kurt
Všetci -
kurt byl nejlepši a nejhezči zpěvák na světě a je škoda že si vzal takovou piču!!!
-
Nikdy nebo navždy
zdarec,
myslím ze smrt Kurta,udelala takové prázdno,ktere nikdy nikym uz nebude zaplneno.Fanoušci byli jsou a budou smmutni z jeho smrti,dalsi generace,ktere se o Nirvane dozvi,budou urcite litovat Kurta..ale prave ta lítost,myslím ze tu nemel rád,jednou rek "nenavidim lidi protoze je pro ne tak jednoduchy prijit a domoct se soucitu"..priznejme si ze mel pravdu..nesl to spatne,celou slavu a vsechno,a to mu nemuzeme mit za zlé! slysela jsem uuz tolik vyroku na toto tema,od lidi ketri rikali ze je to vyhul, a od jeho fanousku,kteri (priznejme si to) mu jeho smrt jistym zpusobem vycitaji,ale neni mu co vycitat!jednou to muselo prijit a ja se mu nedivim,potřeboval klid,a ten za zivota nenasel..urcite ovlivnili a pobavili mnoho lidi,ale zda se mi ze chteli lidi od kurta lidi moc,porat novy a novy veci,mysleli jenom na sebe,nikdy je nenapadlo,jak se kurt musi citit,vetsina fandu cetli jeho dopisy,ale dospeli jenom k litosti!paradoxem je ze v TECH dopisech psal Kurt jak za lítost lidi nenávidi!
Nebudu tu nekomu tvrdit ze chapu proc to udelal,jenom tusim proc,ale nikdy se to nikdo nedozvi!
kamarad mi rek"nirvana nikdy nebo navždy!" a je to zase jenom pravda..
a mylsim ze kurtuv svet byl vazne težsi nez nebe..je vážne lepší shořet,než vyhasnout.. -
-
Re: Nikdy nebo navždy
Kurt Cobain nikdy nezemre on stále žije a bude zit v srdcích jeho fanoušků.Jeho smrt mě mrzí ale jak už hodně lidí řeklo někdy to přijít muselo a ani mě nepřekvapilo že se zabil když jsem si prečet jeho životopis.I LOVE NIRVANA
-
-
Moje máma ho vždycky milovala!! ♥ Is better burn out than fade away ♥
-
...
Řešte raději jeho hudbu. Jeho hudba je nenahraditelná a slovy se těžko popisuje. Neřešte jeho smrt. Život mu tím nevrátí nikdo a jak to bylo s jeho smrtí doopradvy ví jen on sám. Všechno jsou to spekulace. Někdy jsou tedy velmu úsměvné... Peace love empathy. -
K tomu so-called dopisu, něco jsem našla online: zkuste nahlédnout na www.tenzor.cz/Nirvana ...přeloženo...sorry za tu hlášku o dopise v předchozí recenzi...že by nějaké to zatmění:)Grunge is death:)
-
Miluju Nirvanu
Nirvana je nejlepsi kapela na SVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
ddw
Podle mě byl psychicky úplně nadně být slavný po celým světě není takové jak si to všichni představují(podle mě)
Strašnej psychický tlak všude kam příjdeš nemůžeš si odpočinout a navíc tě lidé okolo úplně ničí..k tomu bulvár...
Zabíjí tě to znova a znova a znova a on už to prostě nevydržel nom
Ale nikdo by se nikdy takhle vzdát neměl to je hodně špatný co udělal -
-
Hmmm
Pred 43 lety se narodil nadaný kluk,z kterého se stal velmi,velmi talentováný umělec.Uměl v písních dokonale vystihnout své bohužel depresivní,smutné a naštvané pocity..vůči sobě,vůči lidem,vůči světu..Takže je možné,že lidi milovali jeho písně,prostě byli podle nich jak se říká "COOL"..Lidé zbožnovali jeho texty..takže,zbožnovali jeho deprese?stresové situace apod?ASi je těžké vědět,že lidé zbožnuji vas hnev...Nechtěl nám tento člověk něco říct?Něco nám neco naznačit?Potřeboval pomoct?Potřeboval lásku?Lidé byli moc zaslepený jeho(Nirvany) hudbou a charismem..Podle nich to byl bůh,genius a podobný hovadiny..:(Očekávaly od něho příliš..(a za to spoustu lidi nejspis nenavidel,a sebe jeste vic,pac buh nebyl,a nic vic udelat nemohl)On to byl taky jenom ČLOVĚK !! Už je to temer 16 let co tu mezi námi není..Myslím si ,že na druhou stranu je to dobře..pro něj..Snad našel klid..Když vidim kam ten svet,hudba..proste vsechno speje myslím,že by na tom ted nebyl o nic líp(To i já se s přitomností špatně vyrovnávám)..A kdyby tu měl být.Tak snad jedině jako obycejny kluk,který není rocková hvězda a skládá jen nezávisle..pro radost:))...
Život umělce je těžký a ještě těžší, když se živí z depresí a ztrácí nadšení..(toto je jen text,jen má domnenka,nicim si nejsem jist,jen jsem neco napsal,nehadejte se,nebo spis radsi nereagujte)Peace.... love.. empathy.. -
-
Re: Hmmm
naprosto s tebou souhlasím... to co si řekl, vystihuje přesně to c cítím a co si o Kurtovi myslim... sama bych to líp neřekla :)
-
-