Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nirvana-nej skupina

Hele,ten dopis...nebyl on pro jeho kámoše?
    Teda pro toho imaginárního...... prej to byl jedinej kámoš v jeho dětství......
    ale to se můžeme jenom hádat.....
    mě se ty jejich písničky faktycky líbí....Kurt byl.......
    jeden z geniálních.....
    svoj pocity všem ukazoval a přitom ho ti namachrovani debilové nemohli brát jako "slabocha".
    To že s ezabil...nic to nevyřešilo,ale jemu to jako řešení zdřejmě přišlo....
    Tak proč bysme mu měli jeho názory upírat?Proč....bylo to jeho rozhodnutí...jo sice jeho příkladu následovali jiní lidi...ale to byla jejich blbost! Oni sami se rozhodly!
    Stejně tam jednou budeme muset...
    Proč se smrti všichni tak bojí?
    Znáte někdo odpověď?
    Jo....je to asi protože všichni viděli filmy o posmrtným životě... o tom,jak je smrt špatná......to je......Proč lidi věří Hollywoodským verzím?
    Proč nevěří svojí vlatsní verzi?
    No...to už je trochu z cesty od Kurta.....
    Omlouvám se....
    Líbí se mi Kurtův výrok:
    Lepší je shořet než vyhasnout
    a je pravdivý!
    (ještě jednou se omlouvám)
    • meldeathmet

Re: Nirvana-nej skupina

přesně tak.......ale je ho škoda......byl to suprovej zpěvák....ale pro nás bude věčnej!! :-)
    • Re: Nirvana-nej skupina

úplný souhlas, každý má svůj život a taky si sám za sebe zodpovídá. Vžádném případě nemůže Kurt za smrt těch dalších lidí,oni se tak rozhodli,tak nevím,proč se to tak řeší. A navíc,asi mě budete považovat za blázna,ale po tom co jsem přečetla studii o Kurtově smrti už si nejsem tak jistá,že to byla sebevražda. Měl v sobě tolik drogy, že by měl asi 3 sekundy na to se zastřelit(pak by stejně zemřel :( na předávkování...) a upřímě řečeno, nejsem si jistá,jestli je to možný.....no,to už se zřejmě nikdy nedozvíme,jelikož obecně se jakékoli spekulace o kurtově smrti odmítají. Dnes je to 16 let,co kurt zemřel....Ale jeho hudba se naštěstí hraje dál.A je pořád stejně skvělá:)
  • Kurt byl dokonalý ♥ kdybych se narodila o pár let dřív než umřel tak bych ho chtěla vidět na živo . jeho písničky jsou dokonalé a kurt byl je a bude legenda a pro mě i idol :( Škoda že lidi jako on umírají a blbci žijou :(
  • byla to vrazda!!!

věří tomu,že za Kurtovu smrt může ta P... Courtney!!!!!Kurt byl je a bude nejlepčí a ne proto jak vypadá,ale pro jeho užasnou hudbu!!!!!
  • Podle mě byl super *9* jaa este ted brecim..newim proc podle me byl strasne zajimavej, ale kdyby jeste zil, asi uz by z nej byla jenom troska.. *9* a to by určtiě nechtěl (lepší shořet než pomalu zhasínat) ..řekl.. *9* ...obdivuju ho *9* !
  • souhlasim s bobinom...kdyz ho mate tak vsichni radi tak to tak vypada ze jen kvuli vzhledu..sakra...zabili ho brokovnici...cetla jsem ze kdyz zkoumali jeho dopis na rozloucenou tak se hodne dohadovali o tom jestli to vubec byl jeho rukopis...a hlavne jeho dopis nebyl psany cervenou fixou...sakra...neverim tomu ze se zabil sam...myslim ze na to aby to udelal moc miloval Frances....myslim ze nebudu prehanet kdyz reknu ze tento clovek mi hodne ovlivnil zivot..muj nejvetsi sen je..jet do Seatllu a zapalit mu svicku na hrobe...
  • Byl a pořád je to největší legenda
    • Re:

Souhlasím!!!
  • *16* Za všechno může Courtney *5* *16* !!!!!
  • MILUJU TĚ:-(

*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Lidi co to žvaníte? když se vám Kurt Donald Cobain nelíbí tak na tenhle web ani nechoďte i když nechápu jak se nikomu nemůže líbit...Ach jo skvělej člověk škoda ho.... *9*
  • Lepší vyhořet nmež vhasnout? CO třeba zazářit s náušnicemi s podobenkou nemsrtelného Kurta Cobaina?

http://lovemusic.cz/produkt/3778-trsatkove-nausnice-kurt-cobain/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší