-
proc? aby se lidi mohli pohadat zanadavat si zamachrovat...v podstate je to vybijeni se zakomplexovanejch lidi...a nebo sem chodi pokecat a dozvedet se neco novyho a nebo si utahovat z okolnich tupcu jako treba punker...a nebo sou to smazky co nemaj co rict tak nas jen obstastnujou slintanim nad kurtem
-
44.narozeniny
Neměl jsi odejít, chybíš tady...... *4* -
gdsgts
a taky nechápu jakto že ozzy osbourne do toho padlo tolik drog a stále je tu a zpívá ale ozzy je taky dobrej -
Kurt Cobain forever Peace, love, empathy
-
Kurt, tobyl pan zpevak a Pan Muzikant, Hodne Lidi Te tu Ma moc rado a hodne lidem chybis, Kurte
-
Moc mě mrzí, že jsem ho nezažila, chtěla bych mu poděkovat, za to jakej byl a co dokázal. No a co, že to byl feťák, díky tomu vzniklo spoustu jeho písniček, který ovlivnily i současnou rockovou scénu. Obdivuju ho, moc :(
RIP Kurt <3 -
Nirvanu posloucham 20 let a nikdy me neomrzela a neomrzi.Cose tyce k jeho sebevrazde?Nikdy neuverim ze to udelal!!To co dokazal v pankrocku,nebude nikdy prekonano!!!
-
werčo neměl
-
..
Nemám pro tohodle člověka žádná slova...nemohu pro něho žádná najít...protože on se nedá popsat. Pro mě to byl neuvěřitelný umělec,ale také člověk. je smutné,že tak brzo zakončil svůj život,ač to chápu....protože vím co obnáší deprese...! Kurt v mém srdci zůstane navždy...bude mě vždy inspirovat.... -
Roxy
*4* Kurt žije v našich srdcích....a Nirvana je v nás....