-
O mně a Kurtovi vůbec
AHOJ Všem.
Na tyhle stránky píšu jen protože jsem na ně náhodou narazila,když jsem si včera vzpomněla na Frances Bean Cobain.6 let jsem chodila na Nirwana forum(webmaster Zim).No trvalo mi docela dlouho než jsem pochopila,že tam ty lidi řeší blbosti.Obhajovala jsem tam Kurta a jeho chování,nakonec mě odtamtud vyhodili-nevím proč. Jinak Kurta jsem měla strašně moc ráda a pokaždý když jsem někde byla a bylo mi nejhůř tak na něj myslela a pak doma brečela. Říkala jsem si proč jsem se nenarodila třeba dřív než v roce 1986-mohla bych bývala jet se podívat na jeden z jeho koncertů a zažít ho naživo.Dodnes ně to mrzí.Nirvana je moje nejoblíbenější kapela.Grunge mám nejradši ze všech hudebních stylů. Come as you are nej knížka co jsem kdy četla a která mi pomohla si uvědomit,že na světě nejsem jenom já. Taky jsem ale poznala člověka,díky němuž jsem se psychicky složila a dodneška mi není nejlíp,byl to kluk,který napodoboval dost nebezpečně Kurta. Tak hlavně vzkaz klukům:vykašlete se na vzhlížení se v Kurtovi,Kurt byl vynikající muzikant,nezapomenutelný člověk,ale taky feták,který se nechoval normálně. Jinak ale závěrem musím říct, že Nirvana byla nejlepší skupina osmdesátých devatesátých let,co se přínosu na poli hudby týče. -
Je ho opravdu velká škoda Kurta Cobaina, R.I.P
-
Jak někdo může dát Kurtovi dislike?? *16* *8*
-
Je mi líto že umřel. Dělal úžasnou hudbu. Myslím že za jeho sebevraždu může hlavně jeho manželka. Vůbec jí nemám ráda. Prosím pište své názory. To byl můj názor nechtěla jsem tím nikoho urazit. *1*
-
-
Myslím si, že to byla vražda, páč mám pár informací o jeho úmrtí a silně pochybuji, že by to mohla být sebevražda :D
-
je to škoda ,ale myslím že se nezabil . Totiž na zbrani nebyli otisky
-
-
Kurt pořád žije. Sice jen v našich srdcích ,ale žije.
Kurt Cobain. Toto jméno si budou pamatovat děti i za sto let. Je škoda že takováto osobnost zemřela. Přesto zůstala v našich srdcích. A zůstali nám písničky. Kurt Cobain pro nás nezemřel. -
-
Re: Kurt pořád žije. Sice jen v našich srdcích ,ale žije.
máš pravdu Kurt žije v našich srdcích a pro ty kdo ho pochopily nezemře nikdy,milovala jsem ho za jeho zivota a po jeho smrti v mém srdci žije dál, *5* *13* jeho hvězda nikdy nevyhazne -
TO MAS PRAVDU BOL TO SUPER SPEVAKA ESTE AJ JE! -
presne tak.kurt porad zije,nirvana s nim i jeho pankove pisne.punks not dead!!! *14* -
-
Re: Re: Kurt pořád žije. Sice jen v našich srdcích ,ale žije.
Hele kurt nikdy nespíval punk!!!tAk co děůáš?Ty to poslocháš a ani nevíš co!!!!Žeko?????Radši si NIRVANU A ni Kurta neber do huby!!!!! -
-
Re: Re: Re: Kurt pořád žije. Sice jen v našich srdcích ,ale žije.
hele ... nechápu co to tu řikáš!! nirvana je svobodná!!! může si jí poslouchat kdo chce a kdy chce!!! takže takovýhle keci jako že si někoho nemá brát do huby tady nejsou na místě!!! *9* jo hele už si prostě jenom řekni že nirvana chtěla rozdávat radost atd... a to každýmu!!! *9*
-
-
-
-
kurdt kobain
Prctete si Tezsi nez nebe ... Kurt mel sestru Kim (btw.je lesba) a mel i nevlastni. Verim tomu, ze se zabil. byl fakt psychicky na dne .. Umel fakt dobre zpivat i na tu kytaru valel:)byl osobnost, to jo. *3* -
Vše nejlepší, Kurte! :) Vždycky Tě lidi budou obdivovat a budeš pro ně vzorem, i když jsi dávno po smrti... Tvoje písničky tady budou pořád a ty, i když ne fyzicky, taky! R.I.P Kurte
-
Kurt
+ Děkuju Kurte -
nejen 90 let-od te doby uz se nikdo lepsi neobjevil a dlouho pred nirvanou taky ne... co myslis tou stejnou situaci? jako ze si na heroinu? no nechci se te nejak dotknout ale to jen a jen tvoje vina
-
krasavec
mel ty nejpeknejsi oci!!! *14*