-
myslím ze kurta nikdy nepochopím..ale to je na tom to skvelý ne???myslím že byl dost narušenej ale kterej génius není že ??? třeba jááááááá lol no génius možná nejsem ale narušená jsem určitě.mno a když už jsem u toho ty písničky jsou úžasný *1*
-
-
Re:
Jo, máš naprostou pravdu....
-
-
...
Podle mě to byla Courtney,žárlila na fanynky,tak si najala vraha,byl to údajně někdo z nějaký skupiny...už nevím kdo *9* -
V A R O V Á N Í: 99% příspěvků je do této diskuse zasíláno od hormonálně rozpoložených a těžce labilních pubertálních dylinek!!! Jejich případné pročítání vám může vyvolat těžké halucinogení stavy *3* *5*
-
když už píšete běčí životopis, tak to dělejte pořádně :) je to sice prkotina, ale byl ve znamení ryb, nikoli vodnář
-
Všechno nejlepší :) Dnes je tvůj velký den. Den, kdy se zrodila hvězda. Navždy v našich srdcích.
♥
Megii -
znameni
kurt byl ve znameni ryb, ne vodnar -
-
Re: znameni
to možná ale dívala sem se a 20. únor skutečně patří vodnáři, aspon teda u nás *9* *1* -
-
Re: Re: znameni
no tak ted sem z toho blbá, zas někde jinde patří 20. únor mezi Ryby *1* wtf? *9* já jako se nehádám vím že byl ryba;) ale zmatek teda slušnej *7*
-
-
-
omg jak může někdo říct, že Kurt byl nejlepší kytarista a zpěvák!!?? Tady mají asi některé fanynky nasrané v hlavách. Kurt byl dobrý skladatel, ale kytarista rozhodně ne
-
....
Kurt Cobain nejlepší zpěvák a kytarista na světě!!! Je ho škoda!! *9* -
-
Re: ....
S tím plně souhlasím.. Je to jednička vždycky bude.. Je mi ho líto.. Ale určitě měl nějaký důvody proč to zkončit takhle.. *9*
-
-
kurt
Kurtík je můj miláček... -
Peace, Love, Empathy
Už aby se znovu otevřel případ jeho smrti a Courtney šla konečně do vězení, kam patří!!!
Zabarikádoval se ve svém domě??? Tak to je trošku přehnané a pokud vím, tak ten elektrikář, který ho oknem UVIDĚL, byl den předtím najatý Courtney......někdo ho najít musel, že?!