Přejít na výpis diskuzí

Kurt Nilsen

OSOBNOST 31.12.2006 
51 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pity

pity nemate nekdo akordy nebo nake tabulatory ke kurtovym pisnickam??chci my street hlavne P.S.cau maro,jsem te nasel *1*
  • kurt je muj oblibeny a nejlepši ma super texty
  • je to frajer
  • NEJ

Kdepak je ještě mnohem víc než to ;)
  • Kurtík je supeeeer!!!!
  • Dírka mezi zubama

Zpívá moc moc moc moc nádherně!!!!!!!!!!! JE SEXY CO????????:)
  • KURT JE ČLOVĚK,KTERÝ NEMÁ CHYBU.MÁM HO RÁDA JAKÝ JA A ŽE NĚKDO ŘÍKÁ ŽE NENÍ EXTRA TAK AT SI MYSLÍ CO CHCE ALE JÁ HO MÁM V SRDCI POŘÁD
  • kurt-muj milovaný

KURT NIELSEN JE OSOBA JAKÁ ŽÁDNÁ JINÁ NENÍ
  • god dag

Hei Kurt Jeg onske deg lykke til o alt godt i liv.Takk skal du ha.Ha det bra kanskje pa opptreden pa gjensyn :o)
  • peknej neni ale umi zpivat
  • Kurtíček

Všichni o Kurtovi říkají jak není pěknej ALE pro mě je to ten nejhezčí chlápek pod sluncem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • nej nej nej

Stal se superstar naprosto po právu,neslyšela jsem nikoho s lepšim hlasem,nebo dokonce většim rozsahem a krom toho jeho si lze vážit i jako neskutečně charakterního člověka,což se o většině jinejch ani zdaleka říct nedá.A vůbec nepřehánim,když tvrdim,že on mi změnil život a to ne málo.Krom toho,že jsem čirou náhodou našla nejlepší hudbu pro moje uši,musim říct,že se chystám cestovat na sever a ne jen tak ne chvíli.Napadlo mě to už dřív,ale kuráž a vetší motivaci,mi přinesl až Kurt.Děkuju moc,vděčim ti za hodně,protože se vypravim do těch pravej podnebních podmínek pro mě,Jsi absolutně skvělej a to mi nikdo nevezme!!!
  • Kurt je typickej severskej chlap: pěknej.
  • beru ho

Je dobrej, ale není nejlepší! Více než k jeho fanouškům patřím k fandům Willa Younga. Ale i tak se mi od Kurta líbí písnička Smell the Roses a to ukrutně! U mě sice nikdy nebude číslo 1, ale na 2 se možná vyšplhá. Fanděte mu, ale i Willovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • hello

hello Kurte my name is Ashley Fuller Olsen.
  • Kurt

Kurt je prostě dokonalý. Nádherný hlas, obrovské charisma, velký sexapel. Velmi přitažlivý muž. Mám jeho album A part of me, je nádherné ! Sháním videoklid Never Easy-pokud někdo víte kde ho najít napište mi prosím . Díky
  • Kurt,jsi prostě nejlepší!!!!!!!!!!!Zbožňuju Tě!!
  • Kurt

Kurte Nilsene přeju ti z celého srce mnoho štěstí jak v kariere tak v osobním zivotě.Mám tě moc ráda a spolu s Bonem Voxem jsi ten nejlepší spěvák na světě.Posílám velkou pusu. Martina
  • Asi žádný

Nevím proč tady ti tupci co nadávají Kurtovi vůbec lezou.Nikdo je tu nezval a bez těch jejich poznámek se klidně obejdem že jo?????Neříkám že je úplně nádherný,ale náhodou.....
  • razaci

kurte ses uplne hnusnej vypadas jak veverka pihatej,rezatej a diru mezi zubama to je ono kdyz mas tolik penez proc nejdes na operaci se zubama ??????????????????????? ta jedna pisnicka je docela hezka ale jinak ses hhnusnej jak PRDEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit