-
i love
Máš prostě velkej sexapeal!!!!a já tě MILUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
I love!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurte,ty jsi prostě nejlepší nejnádhernější atd......o tebe bych se porvala doma mám každou věc ve které jsi.ty jsi prostě to nejůžasnější co jsem kdy viděla!!!!!!!!!!!!!!!!v televizi když jsem tě uviděla tak jsem věděla že jsi ten NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!Prostě tě MILUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
I love!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kurt!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Kurt
kurt nilsen je nejlepsi a ja si to nikdy neprestanu myslet ja ho miluju -
Jen tak dal...
Souhlasim s vami, mile damy a fandim Kurtovi!!!:) -
Kurt
Kurt je THE BEST!!!!!!!! -
KURT
ABYCH NEZAPOMNĚLA TY CO O KURTOVI ŘÍKAJÍ ŽE VYPADÁ HROZNĚ ATD. JSOU JEN UBOHÝ MAGOŘI KTERÝ KURTOVI ZÁVIDÍ A NIKDY NEBUDOU TAK KRÁSNÍ,TALENTOVANÝ A NIKDY NEVYKOUZLÍ TAK SEXY ÚSMĚV JAKO KURT!!!!!!!!!JÁ HO PROSTĚ MILUJU!!!!!!!! -
kutr nilsen
JE PROSTĚ NEJLEPŠÍ,NEJKRÁSNĚJŠÍ,NEJTALENTOVANĚJŠÍ ČLOVĚK NA CELÉ PLANETĚ.TY CO O NĚM TVRDÍ ŽE SE JIM NELÍBÍ A PODOBNÉ ŘEČI MU AKORÁT JEN ZÁVIDÍ.MĚ SE MOC MOC LÍBÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A TA MEZERA MEZI ZUBAMA HO DĚLÁ VÍC SEXY! -
Kurt Nilsen
Kurt je nejlepší zpvěták mám jeho obě cd je prostě nejlepšííííí!!!!!!!!!!!! -
Kurt je nejlepsi zpevak jakeho znam a taky nejkrasnejsi
-
Kurt je nejlepšííí
Tak tenhle chlap mě vážně dostal:)) Má naprosto dokonalou barvu hlasu+ten jeho dětsky roztomilý úsměv:) nesnáším lidi, kteří říkají, že má hrozný vzhled... pokud někomu záleží poze na tomto, tak je mi jich upřímně líto a vzkazuji: zamyslete se nad svým primitivním životem a otevřete oči! :) jsou to fakt tupci:)