-
Kurt
Kurt je THE BEST!!!!!!!! -
Jen tak dal...
Souhlasim s vami, mile damy a fandim Kurtovi!!!:) -
Kurt
kurt nilsen je nejlepsi a ja si to nikdy neprestanu myslet ja ho miluju -
I love!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kurt!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
I love!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurte,ty jsi prostě nejlepší nejnádhernější atd......o tebe bych se porvala doma mám každou věc ve které jsi.ty jsi prostě to nejůžasnější co jsem kdy viděla!!!!!!!!!!!!!!!!v televizi když jsem tě uviděla tak jsem věděla že jsi ten NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!Prostě tě MILUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
i love
Máš prostě velkej sexapeal!!!!a já tě MILUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
razaci
kurte ses uplne hnusnej vypadas jak veverka pihatej,rezatej a diru mezi zubama to je ono kdyz mas tolik penez proc nejdes na operaci se zubama ??????????????????????? ta jedna pisnicka je docela hezka ale jinak ses hhnusnej jak PRDEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! -
Asi žádný
Nevím proč tady ti tupci co nadávají Kurtovi vůbec lezou.Nikdo je tu nezval a bez těch jejich poznámek se klidně obejdem že jo?????Neříkám že je úplně nádherný,ale náhodou..... -
Kurt,jsi prostě nejlepší!!!!!!!!!!!Zbožňuju Tě!!
-
hello
hello Kurte my name is Ashley Fuller Olsen.