-
for alexsie
no já si řikala že sem ho nikde s žádnou neviděla *1* ...tak tomu chválim,docela by mě překvapilo kdyybch zjistila že je teplej :D:D -
-
Re: for alexsie
taky jsem si oddichla kdyz jsem tu fotku videla ale je skada ze to nemuzes byt ty ze -
-
Re: Re: for alexsie
:D no tak jako hele špatný by to rozhodně nebylo :D ...ale ani bysme si nepokecali, dyk on ani naglicky neumí :D a navíc, přece jenom žiju v reálnym světě, takže je to nemožný *9* :D ...ale hlavní že je na holky, našla sem pár zajímavejch fotek, kde se ňák podivně tulí k Sungminovi *9* -
-
Re: Re: Re: for alexsie
jj to oni byli v jenom poradu tam museli takovi veci hrat ja vim ja jsem to videla jmenu je se to mini drama -
-
Re: Re: Re: Re: for alexsie
no uf, to sem si pěkně oddyychla *1* ..to by byl konec kdyby byl teplej...tak jako je to normální,ale on néééé *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: for alexsie
nwis jako je jeho nej barva??
-
-
-
-
-
-
for alexsie
myslíš Kyuhyunova? ...ten má nejradši modrou, černou a bílou :) -
-
slysela jsi tu novou pisnicku super junior on other je suprova -
-
ano ano,slyšela :) a je vážně suprová,ještě jak k tomu zas dokonale tancujou *14* *14* ...jen tak dál *1* *14* -
-
jo no a jak se pekne u toho kyu cichti to je hezky -
-
ani mi nemluv, to semnou dělá pěkný divy *15* *14* -
-
jo me se taky libi jak dong se zacne smat kdyz tam spivaj mica mica babe to je fakt rozkosni se rozpoustim jako nanuk ale ja zato nemuzu ze kyu je tak sladkej *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
jj dikki -
-
neni zač *3* -
-
uz jsou zas vsichni jupi -
-
SUPÉÉÉR *14* teda, holka ty mi dycky přineseš nějakou dobrou zprávu, děkujuuu *1* *3* -
-
nemas zac *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
for alexsie
já tě naprosto chápu, já sem se rozpustila už několikrát *1* *1* a jednou to semnou sekne nadobro, protože on je prostě dokonalej *1* *14* *14* *14* kolikrát na youbku ty jejich vide, takový seky *1* *1* -
-
fest tak krasny stvoreni by nemeli poustet pred kameru ze -
-
:D moje slova :D se divim že se na něj ještě nějaká fanynka nevrhla *15* ale zas nebejt kamer, tak o něm ani nevíme a to by byla eště větší škoda *14* -
-
jo no toje taky pravda ale kdyz oni delaj ruzny pohledy a tak rozkosni ze by jim to meli zakazat jenze na co bys me se pak divali ze -
-
to dělaj schválně,provokujou *1* *1* ...já bejt pod tim pódiem, tak na ně prostě skočim a je to *1* sice mě pak odvedou, ale ten pocit že sem u nich byla tááák blízko,to mi za to stojíí *15* tak co, jedeme za nima? *1* *14* -
-
sorry jela bych nejsem plnoleta zaprve a zadruhe tolik penez zas nemam a navic myslim ze by te odvedli drive nez bys tam doskocila *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
for alexsie
nemusíš bejt plnoletá, na to kašleme *1* ...pokud nemáš prachy, tak zaplatim *1* a uvidíš že bysme tam doskočili dřív, no táák, Donghae čeká *15* *14* ...jinak na mym blogu sem tam přidala docela dost jeho obrázků, tak se můžeš mrknout *3* -
-
jj mrknu no ale kdyz by sme tam doskocili co jim chces rict ??? *1* *1* urco jim nereknes miluju te to by uz stebou nechteli nic mit a tak co jimrict to je dobra otazky?, *1* *1* *1* -
-
*1* neboj to mám promyšlený *1* na otázky tam nebude čas, budeme mít čas akorát tam vyskočit,vošahat si je (samozřejmě s rozumem :D) a zdrhat *1* *1* *1* no a pak si je někde hezky vodchytneme *1* *1* *1* -
-
hej myslim ze je ani neodchitnem je budou hlidat ale za pokus to stoji ale nevim co bych mu rekla asi mas sexy telo ze a navic pochybuju ze bysme sehnali listky na koncert *1* *1* *1* *1* -
-
noooo :D když neseženeme lístky, seženeme jejich adresy, a budeme čekat někde za stromem :D:D všude hlídače taky nemaj, maj taky svůj život :D jenže ani snad polovina neumí anglicky, takže by se to hoši měli do tý doby trošku naučit, protože až dorazíme, chceme pokecat :D:D *1* *1* *1* -
-
jj ale oni umi anglicky vsichni ykdyz s mezerami ale umi to se neda rict ome *1* *1*
-
-
-
-
-