-
Láďa Spilka
Vynikající zpěvák a člověk s obrovským charisma. *4* -
-
Re: Láďa Spilka
Navíc sympaťák a velmi příjemný a milý *3* *4* -
-
Re: Re: Láďa Spilka
S tím musím naprosto souhlasit, je to takový usměvavý sluníčko *3* -
-
Re: Re: Re: Láďa Spilka
Naprosto souhlasím s oběma *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Láďa Spilka
*3* Ano, ano... Nedá se jinak než souhlasit. Jen škoda že o něm vím tak málo. Ale stačilo vidět pár muzikálů a naprosto mě uchvátil. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Láďa Spilka
Tak přijď k nám na fórum na lidé.cz a dozvíš se o Láďovi mnohem mnohem víc. Třeba i o nějakém dalším srazíku s Láďou. Naposledy byl koncem května, tak mu asi písnu, že by to chtělo zopakovat *1* . -
Re: Re: Re: Re: Re: Láďa Spilka
*1* Mě uchvátil ještě než jsem viděla muzikáli... *4* *15*
-
-
-
-
-
-
odkaz na fórum na lidé.cz
odkaz na fórum na lidé.cz http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&auth=&forum_ID=53610 -
fanweb
Na základě dohody s Láďou budeme tvořit jeho fanweb, takže pokud chcete napsat nějaké podněty, nápady a připomínky, tak nám i Láďovi prosím pište na email: fanweb-ladislavaspilky@seznam.cz
D oufáme, že toho bude hodně, Láďa a my už se těšíme!*1* -
-
Re: fanweb
A také se samozřejmě na adrese www.ladislavspilka-fanclub.eu můžete přihlásit do fanclubu *1*
-
-
skvělý zpěvák
Ahojky, myslím si, že Láďa má fenomenální hlas a je to opravdu skvělý zpěvák, doufám,že to dotáhne daleko!!! *1* -
-
Re: skvělý zpěvák
Že by příští zlatý slavík *15* -
-
Re: Re: skvělý zpěvák
*1* ještě řekni že druhý Kája Gott *1* Ale tak třeba ho vyhoupnem na skokana roku. :oP -
-
Re: Re: Re: skvělý zpěvák
to zní zajímavě...Přála bych mu to *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: skvělý zpěvák
To myslím, že my všichni *14* *1* Však je pořád možnost různých nápadů a zdokonalování fan webu *3* Jakej koliv nápad vítán *1*
-
-
Re: Re: Re: skvělý zpěvák
No holky, to je výzva, snažte se kdo může *1* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: skvělý zpěvák
*7* Snažme se, kdo může, zní líp *15* *1*
-
-
-
-
-
Láďa v Ordinaci!!!!
Láďa bude hrát od 62. dílu roli podnikatele Cihláře v seriálu Ordinace v růžové zahradě.
Více info bude pro registrované fanoušky Ládi na
www.ladislavspilka-fanclub.eu *3* -
LS
Tohoto zpěváka jsem si velice oblíbila. Má specifický hlas, který obdivuji. A navíc je výborný herec. Například v Tajemství dovedl vždy navodit tu správnou atmosféru. Nebo Krysaře, toho zvládl naprosto skvěle!!! Jeden z mála lidí, se kterýma se tpužím setkat!!! -
-
Re: LS
Tak jestli se s Láďou toužíš setkat, tak se zaregistruj ve fanclubu L.S. na www.ladislavspilka-fanclub.eu . Už pracujeme na setkání *1* -
-
Re: Re: LS
vis kde je Zverinek u Nymburka?tam ma maminku tam jezdi *1* -
Re: Re: LS
No...setkat se s nim..Je to sice moje přání, ale přijde mi to tak zlehka blbý... -
-
Re: Re: Re: LS
Teď jenom záleží na Tobě jestli Tvé přání bude vyslyšeno. Podívej se na náš fanweb www.ladislavspilka-fanclub.eu a v sekci sraz s Láďou se můžeš podívat, jaké bylo neoficiální setkání. A nám to vůbec blbý nepřišlo..... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: LS
Stránka fanklubu mi nejde načítať *9* -
Re: Re: Re: Re: LS
Naopak, všem se to líbilo a byl to super nápad *3*
-
-
-
-
-
=o)
Tak na Ordinaci normálně moc nekoukám, ale ve čtvrtek teda budu nadšeně vyčkávat *14* . Kolik vám tady vlastně průměrně je? Podle fotek z toho setkání soudim, že sem přece jenom o nějaký ten rok mladší *9* ... -
-
Re: =o)
myslím , že nejmladší nebudeš .. je mi 15 *7* -
-
Re: Re: =o)
Joo, to mně je taky *3*
-
-
Re: =o)
To ve čtvrtek nadšeně vyčkávej, myslím, že takových bude víc *4*
Mimochodem na věku přeci nezáleží, když mají lidé stejný zájem nebo fandí stejnému člověku.... Pokud se chceš dozvědět více, přihlaš se do fanWebu a nebudeš se tu muset vyptávat *1* *3*
www.ladislavspilka-fanclub.eu
-
-
Vynikající výkon v muzikálu Kat Mydlář.
-
Český slavík 2008
HLASUJ PRO LÁĎU SPILKU A LASPILKU ! *1*
http://www.slavik.seznam.cz/ -
SKVĚLÝ ZPĚVÁK
Láďa je správný človíček a je fajn
*3*