-
*14* *14* *14* *14* *14* *14*
Pani Laďka Něrgešová užasssssssna Vip Zpravy miju doma milujeme užassss Lady Dama#░▓▓$♫░~ -
*3* *3* *3* *3*
-
Dobrý den,musím Vám napsat,že Vás i s mamkou (je mi 50....:-)))) máme strašně moc rády...:-))) Milujeme Váš báječný humor vystupování i Vaše chování. A ted Vám zcelého srdce přejeme Vaše těhotenství.....:-))))) At to dobře dopadne a narodí se Vám zdravá holčička. Můj tatka sbírá podpisy,mohu Vás poprosit o Fotku s podpisem......? děkuju můj email...- burda39@seznam.cz
-
-
To si asi budeš muset napsat do divadla, doporučuji přiložit obálku se zpáteční adresou...osobnosti sem nechodí (zcela, opravdu zcela výjimečně), toto je stránka o nich, nikoliv komunikace s nimi.
-
-
SUPRR HOLKA DAMA *14* *14* *14*
-
-
Ahoj kouk sem na slováky a tam to baví Farmář chlastá píchá a neumí
komunikovat ato baví. qwerty1805@gmail.com
-
-
Jako moderátorka je dobrá, ale hodně jde vidět, že po rozchodu trpí. Její komentáře jsou jako od zhrzené ženy. Komentovat rozchod někoho jiného,že chlap neměl na to mít rodinu nebo že dlouhodobě trávil čas jinde a nijak jinak to nemohlo dopadnout než rozchodech může jen jen žena, které muž očividně zahýbal a zlomil srdce. Je mi to líto,že se ji to stalo, ale hodnotit vztah druhých, když nezná celé okolnosti je prostě neprofesionální. Přeji ji vše dobré a taky bych ji chtěla říct,že je krásná a ať je dál *4*