-
Ahojik Laďko!!
Jsem 14-letá praštěná hip-hopersky založená Ostravačka.Včera jsem byla na Román pro ženy,a musím Ti říct,že si tam zazářila(opět) jsem si velmi blízká s Tomášem Růžalovským (Kinderem) a chci se tě zeptat,kdybys na něj měla čas chodila by si s ním??!! Píšete si ještě,nebo tak něco??!! Určitě mi napiš,zajímá mě všechno!!!Pá Tvoje Kachnan:)) -
Neposlouchej je,idioty!!!!!!!!!!!!!
Láďo,jsi supr ser na ty zkurwený puberťáky!! S Ondrou Ti to sice slušelo wíc,ale jsi super i bez něho!! Mám Tě fakt ráda!! -
Prosím odepiš
Ahoj Laďko, byla jsem na filmu Román pro ženy kvůli tobě!Byla jsi tam fakt moc dobrá a mám tě ráda...Jsi fakt dobrá i jako moderátorka v Superstar!Jsi fakt moc dobrá.papa a měj se a napiš prosím! -
Běžte do.....Laďka je dobrá co proti ni máte?A vyprasata si můžete políbit ..... nikdo neni na vaše kecy zvědavej!Laďka je dobrá!!!!Chtěla bych vás ubožáky vidět v akci!Laďka je v tom nejlepší!
-
prozba
Nevíte někdo e-mail na Ladku?? prosím kdybyste ho někdo věděl....tak mi ji pošlete předem mockrát děkuju.... -
Laďka
Laďka Něrgešová je podle mého názoru vůbec nejlepší moderátorka co jsem v televizi viděla v poslední době. Není nesmyslně užvaněná jako 90% ostatních moderátorek, má šmrnc a je úplně jiná než ostatní současné moderátorky. Přeju jí další úspěšnou kariéru a třeba ji někdy uvidím i jako herečku. -
Pro LAĎKU
Nevím,co proti LAĎCE všichni máte?Myslíte si,že když je někomu 29 tak to musí být stará protivná baba? LAĎKA narozdíl od vás všech, co ji tak pomlouváte mladá, krásná - no prostě je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LAĎKO z toho.že tě pomlouvají si nic nedělej!Já tě mám moc ráda!!!Prosím,jestli budeš mít někdy čas,napiš mi na sebe nějaký kontakt(telefoní číslo,e-mail,adresu nebo jen prostě něco, abych si s tebou mohla dopisovat) Prosím napiš mi něco z toho! Krásný den a hodně štěstí Ti přeje Veronika Moravcová -
nnněěěrrrgggeeešššooovvvééé lllaaaďďďccceee
Ahoj Laďko!!! Jsi dobrá, Ale co takhle odpovídat na e-maily, které jsou na tvých stránkách? Docela by to bodlo. Ahoj ELIŠKA. -
Paní Něrgešová, svoji premiéru jste zvládla skvěle! Jsme rády, že jste zpátky! *3*
-
mňam - holka k nakousnutí