-
čislo enbo radši možná mail...
ehm... tady někdo kdysi říkal že jí psal? vy máte číslo na její mobil? nebo alespon oficiální mail? napiste mi ho sem když tak díííky mooc!!! -
-
Re: čislo enbo radši možná mail...
Ahoj ewe Laďka má svůj soukromý mail tady je ladka.nergesova@seznam.cz mozna budes mit stesti a napise
*7* -
-
Re: Re: čislo enbo radši možná mail...
to opravdu není její soukromej mail! *3* -
Re: Re: čislo enbo radši možná mail...
je opravdu pravý? jinak díky ;-) -
-
oooo
Ladka je opravdu nádherná žena, s krásným zadečkem a úžasnýma kozama....opravdu tady ma úžasné fotky u kterých se krásně honí! nebo aspon já se u nich udělal už asi 5x ! *14*
-
-
-
-
LaďkaNěrgešová
Laďka Něrgešová od dneška budu uvadět pořad Vip Zpravy{{╚§♫/-♀♀♀-♀--- -
Ahoj Laďko
Ahoj Laďko!!! Jsi ta nejlepší moderátorka a herečka co znám!!!Chtěla bych si s tebou dopisovat, ale ty asi nebudeš chtít.Jestli někdy budeš číst tento e-mail a bude se ti alespoň trochu chtít tak mi prosím napiš jenom třeba AHOJ.A i když si myslím,že se mi to asi nikdy nesplní, protože ti moc nechci lézt do soukromí-strašně bych byla šťastná za jakýko-li kontakt na tebe.Ale jestli nechceš nemusíš.Jsi fakt skvělá. Krásný den a hodně štěstí Ti přeje Veronika Moravcová -
ladka něrgěšova suprrrrrrrrrrrrrr bajooo je sexyyyy mlada užasna..........mammmmmmmm ji mocccccccc rada *6* *6* *5* *14*
-
facebook
Ahojky lidičky, vytvořila na facebooku stránku Laďka Něrgešová tak se přidejte a posílejte dál pozvánky... :) (nenašla jsem že by už ji někdo vytvořil) *3* -
Pani Laďka Něrgešová užasssssssna Vip Zpravy miju doma milujeme užassss Lady Dama#░▓▓$♫░~
-
SUPERLADKA,SUPERSUPERSTAR,SUPERROM
SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR.LÍBÍ SE MI ROMÁN PRO ŽENY A JAK TAM TY A DALŠÍ HERCI HRAJETE.TAKÉ SE MI LÍBÍ
SUPERSTAR 1,2,3 JAK SI V PRVNÍ ŘADĚ MODEROVALA S ONDROU.HODNĚ ŠTĚSTÍ,ZDRAVÍ.
*1* *5* *14* *14* *3* *4* -
Zdravím Laděnko,
jste mladá krásná žena (patřím k vaším obdivovatelům) a určitě zapamatovatelná, díky svým TV aktivitám. Existuje ještě dnes něco jako věnování fota s podpisem? Přeji mnoho úspěchů ! -
Jak může vůbec takováhle vykopávka uvádět tu přiteplou soutěž - Česko hledá superstar - tak vysílat snad na ČT, ne? Vždyť NOVA dává jenom americké filmy - včera, dnes, zítra, za 3 roky, za 5, za 200, za 50000000000000000000000000000000000000000000000000 0 světelných let, bla bla bla
-
S tou vykopávkou ti musím dát za pravdu, Vladimíre Mudro (autor předešlé vymaštěné recenze), je to vykopávka, chlapi nad 20 let se dívat na Superstar nemůžou, aby se nepoblili, a ti pod 18 to mají zakázáno kvůli morální výchově.