-
Tak tebe
bych ne...el a to jsem starej dedek! Leda nasadou od kostete. -
Na jedné netové stránce jsem viděla maily a icq na celebrity a bylo tam i na laďku...pochopitelně jsem si ho nevzala, protože nevěřim, že to je jejich(kde by to autorka asi vzala?) a i kdyby bylo, tak bych ji stejně nepsala, ptž sem pro ni cizí člověk a co by si se mnou asi tak povídala, že?:-D -
pro:terminátor
Hele,uklidni to,jo???utíkej za maminkou a nezapomeŃ říct že tu nějaká holka nadávala!!!beeeee mamíííííííííííí -
superstar
Když si uváděla Superstar bylo to lepší s Ondrou než s Peťou ahoj -
Hrozně afektovaná ve VIP, nepřirozená, kazí to celý dojem. Proč to tak přehání nechápu. Není to ani hezké, ani zajímavé, jenom trapné a ani se to hezky neposlouchá. Proč není sama sebou a hraje si na vtipnou a zábavnou. S profesionalitou to nemá nic společného.
-
Laďka pro legraci
Prosím Tě Laďko,vyprávěj zase v SuperStar nějaké ptákoviny,které asi umíš jen Ty.Pěkně jsem se pobavil,když Ty ve svých 30 letech vypravuješ proč jsou v 70-letech silné ročníky.("Byly jen 2 TV programy a tak lidé dělali děti").Proč neřekneš,že byly také bezúročné půjčky,za dítě se odečítalo,byla delší mateřská atd..To Ty nemůžešeš vědět,protože ve svých letech jsi se tak akorát koukala zda-li kamarádky nemají větší prsa než Ty.Jak už to v pubertě bývá.Buď tak hodná,řekni příště něco o 60 letech. -
Laďka Něrgešová
Milá Laďko
Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* -
Pani Něrgešová, narodila jste se v druhé polovině 70.let, tak se laskavě zdržte svých ubohých projevů nevole,protože víte hovno jak se v 70letech žilo. Koudelka
-
-
Re:
ja jsem jse narodila .pro Koudelku odkaz.vim znam dobu 1979.znam 70 bili užasne.....promně diskotety... jajsem stim nou problem neměla.....vite Pani☺♥♥♀─░
-
-
obavil me dnesni nadpis na seznamu vyzývavá něrgešová pobláznila Genzera vystřihem.jak muže někdo jako Něrgešová někoho pobláznit? leda že by byl uplně slepý.
-
AHOJ
Ahoj všichni! *4* -
-
Re: AHOJ
proč se tu někdo vydává za laďku?
-