Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lady Gaga

Miluju Pisnicku Alejandro *14* fakt jedna z nejlepších *3*
  • badboys

koncert

Ja bych byl rad,kdyby mi taky nekdo odpovedel, kdo jde na kocert
    • Re: koncert

Jáá jduu na konceert♥♥♥ *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* !!..A děsně MOC se těšim!!!!!!!!!♥♥♥ *3* *4* *4* *14* *14*
    • Re: koncert

Jááááá! *1* *1* *1* a fakt se upe strašně těšim *15* *15* *15*
      • badboys

Re: Re: koncert

tak dame srazik,co ty nato?
        • Re: Re: Re: koncert

no newim *1* podle toho jak to pude *1* *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: koncert

Bejt tebou tak s nim radsi nikam nejdu..buchvi co je zac
            • Re: Re: Re: Re: Re: koncert

hle no jak myslis stejne tam du s vice lidma ale jak myslis dam na tebe *14*
  • ??

proc je pro vas tak skvela? co umi special? 1)zpivat 2) oblikat se 3) vystupovat 3) sokovat... to je vsechno?? nic moc.. vim ze je originalni a vsichni teen o ni proste stojej a radia uz sou bez ni taky na suchu ale me se az tak vyjimecna nezda... kazdopadne jnm sem se vas sem na tohle prisla zeptat, nic proti ni nemam.. pls odpovezte, cau)
    • Re: ??

PROSIMTEBE CO VÍC BYS JAKO CHTĚLA A OČEKÁVALA??!! ŘEKNI MI JAKÁ ZPĚVAČKA TOHO VÍC UMÍ!!!!! SI SNAD DĚLÁŠ SRANDU!!!!!??!!!!OMGG

To nepochopíš..=PP..xD.. *14* *14* ♥ *3* *4*

Asi to že dokáže zaujmout a navíc neumí jenom tohle jako ona vymýšlela písničky různým zpěvákům atd. Není jenom o tom že dokáže zpívat že má svůj styl.
  • badboys

Koncert

Prosim, pokud nekdo jedete na prazsky koncert Lady Gaga, date mi vedet???? Mohli bychom udelat nejak srazik..... *1*
  • Fuj

Ta je nejhorší na světě já ji upa nesnáším
    • Re: Fuj

A my nesnášíme tebe!...Néé kecáám..!! xDD..ale nemusííš náám to sem psáát náás to celkem opravdu nezajímá !!!..piš si to do ''anti'' diskuzí a néé do FANKLUBU BOŽE!!!! *13* *9* *5* ....Tady jsou pouze fanoušci, tak nazdar!..
    • Tereza

Re: Fuj

A co mi stim tady že jí nesnášíš?..Tak si nám to řekla a je ti OK?:D *8*
      • Re: Re: Fuj

Přesně!! xDDD JAKO DEM DO NICH!!! TAKOVÝ TADY NEMAJ CO DĚLAT!!! *16*

anti bieber! a anti vsichni ktery ty poslouchas! Lady GaGa je genius dnesni hudby!Kdyby nebyla tak se nic jinyho poslouchat neda! *10*

dobře si ji/mu to nandal *1* ale jo máš total pravdu *total score*

Přesně!! *8* *16* *10* Nevim co tady takový jako ona/on dělá!!! ANI NEPOZNAJ SKVĚLOU/NEJ ZPĚVAČKU TÝHLE DOBY!! OMG!!! *16* *8* Nevim jak by se showbuissness, rádia atd obešla bez GaGy! jako ona je SKVĚLÁ tak nevim co tu takový jako tenhle ma*or řešej!!!

Tvuj nazor. Tak to sem ale nemusis psat takovyhle hnusarny o ni. tohle je fanklub lady gaga a nikoho tu nezajima ze ji nesnasis. di si to povidat jinam kdyz nejsi jeji fanousek tak co sem lezes?!!

jo tohle si jdi psat někam jinam páč tvoje anti názory myslim tady nejsou žádaný jinak nic proti tobě aby ses nenaštval/a
  • Žebříček top osobností

Achjo!!!.. *9* *9* Lady GaGa už byla na 7. místě v top osobnostech a ted zas klesla na 8.!! *16* *8* *10* *13* *5* *9* Musíme jí pomoct dát vejš lidii!! má bejt ůplně nahoře a né až tady!!.. *9*
  • werruu

News Lady Gaga♥

Čauky lidii =)),hele nejdou mi do novinek dát další novinky..=((// nevim jakto,ale prostě to nejde tak vám to dám sem,přestože je už někteří z vás určitě taky ví..Dám to sem pro ty co to ještě neví..-Asi tak přibližně od 3. května možná později jak kde se začalo už prodávat CDčko Lady GaGa The Remix, které obsahuje 17 různých super remixů. Také už vyšel stylový USB-klíč ve tvaru malé postavičky Lady GaGy. Je to speciální limitovaná edice aktuálního alba The Fame Monster. V ní je také 9 remixů různých a všechny doposud natočené videoklipy. Také se v New yorkru prodávají její trička,atd..Brzy už k nám dorazí i její nový videoklip Alejandro =))!!! Což už ale většina z vás nejspíš taky ví.
  • syndynka

denny

Ahoj až budete mít čas koukněte na můj blog jsou tam novinky o všech celebritách american-star-news.blog.cz
    díky
  • So happy I could Die

Lady Gaga obdivuji tě ... má super písničku: So happy I could Die: stáhněte si ji! je vážně nejlepší! *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: So happy I could Die

Nechci se tě dotknout, neber to prosím osobně, ale jsi na 1. stupni ZŠ, nebo již na 2. stupni ZŠ. Vzhledem k tomu, že máš problémy s větnou skladbou bych si tipl, že na prvním. Mám pravdu? *5*
      • sarda

Re: Re: So happy I could Die

bože a ty seš učitel češtiny???? *16* OMG!! nekomentuju *9*
        • Re: Re: Re: So happy I could Die

Bohužel
    • werruu

Re: So happy I could Die

Máš naprostou pravdu!! Ta písnička je vážně skvělá jako všechny její ostatní♥♥ *3* *4* *14* *14* *14* ..Tu písničku mám nejen staženou ale také na jejím CD!♥ Ona je bestová!!! jí milujuu!!♥♥
      • Re: Re: So happy I could Die

no ja vím že mám pravdu! všechno dobré o lady gage je pravda, protože ona je dokonalá! já ji miluji! *14* *14* *14* *14* *14* ona je prostě nejlepší ze všech nejen zpěváků a zpěvaček, ale ze všech!
        • Re: Re: Re: So happy I could Die

Dyt jo *4* *4* Máme na to upe stejnej názor jak tak koukáámm!!! *3* *4* *14* *4* JJ ona je NEJ NEJ NEJ!!!!! JE PROSTĚ BEST!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* Taky jí milujuu!!! ale to uz sem rikala.. *4* *4* ♥♥ deš na její koncert?♥
          • Re: Re: Re: Re: So happy I could Die

ja bohužel nepůjdu na její koncert ale jsem její fanynka a miluji ji! LadyGaga2toSemJá!!!!
  • pro všecky fans Lady GaGa

Heej lidii musíme navštěvovat co nejvííc profil Lady GaGa a pak bude v top osobnostech vejš!!..=)) sem si to rozklikla a zistila sem že to je podle návštěvnosti..(ty co to už věděj ok) Takže tohle je pro fans Lady GaGa =) ztm pa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit