Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ♥GaGa♥

GaGa musí jít vejš!!!(top osobnosti) Co dělá tam dole!! jako co to je!!! Celý blbě!! GaGa má bejt upe nahoře!! je v tom pšknej bordel!! GaGa do toho!! je NEEEJ!!!! Musime ji tam nak dostat, treba kdyby sme posilali vic fotek *3* *4* ale přece ona nemůže bejt na 8.!..
  • k-a-ro-l-ink-a

koncert

nevíte kdo bude na koncertu dělat předskokana??
    • Re: koncert

Náhodou to vím Mr. Duck *14*
  • nevím

ahoj lady gaggo! mě se tak líbí od tebe písnička PAPARAZZI, kterou zpíval taky v československé superstar MARTIN CHODÚR! TAK PPPPPPA... *4* *4* *4*
    • Re: nevím

děláš si prdel? to mě fakt pobavilo ahoj lady gago ! myslíš si že umí česky a přečte si t ?? omg *1*
      • Re: Re: nevím

Asi tak
      • Re: Re: nevím

xDD..Taky si řikám hele..xDDD
  • gemini32

Prosííííím lidíííííííííí !!!!!!!!!!! :'(

Moc vás prosím ... kdo tam jede napište ... :'( prosííííím :'( ICQ ... 400 916 139 :'( prosííííííím *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • paní Jonasová

a víte že sem přijede 17.11.2010 že tady bude mít koncert v Praze ??? *4*
    • Re: paní Jonasová

..xDD..Promin,..ale trochu brzo ne..xDD
    • gemini32

Re: paní Jonasová

twle ... my tu o tom vsichni mluvime a ty s takym dotazem xD ja dokonce vim kolik stoji listky kdy a kde !! jenom sehnat ritire ktery me veme sebou :( *10* *10* *8* *8* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *9*
  • lady best

..severe war between singers.... lady gaga is best!!! *5* *15*
  • gemini32

Někdo starší 18let a z okolí Karviné nebo Ostravy?

Prosím někoho kdo by byl od Ostravy Karviné nebo někde od tud ... a starší 18 let a jel na ten koncert 100% ať mi napíše na ICQ 400-916-139 pls ... rodiče řekli že když bude někdo takový tak že mě možná pustí :) PLSSSSSS *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *14* *14* *1* *1* *4* *4* *14* *14*
    • Re: Někdo starší 18let a z okolí Karviné nebo Ostravy?

ja bych mozna mohla :D
      • gemini32

Re: Re: Někdo starší 18let a z okolí Karviné nebo Ostravy?

pls napis mi nato ICQ 400-916-139 :( PLSS moc ... :(
  • bajulisek

Lady GaGa

Chcu moc za Lady GaGa sice můj tatka se sní zná ale nemůžu jse k ní dostat :( moc tam chcu aspon abych jí viděla na svoje vlastní oči nevítě někdo jestli bude v CZ mít concert? prorsíím odepište mi na E-mail: Bajulka123456789@seznam.cz předem díky :) *3* *4* *4* *4*
    • Re: Lady GaGa

A proč tam nemůžeš??..Hele já tam du a nehoráázně se těšim..♥♥♥!!!..hele promin,ale seš trochu pozadu..O jejim koncertě v čr se mluví a ví už dlouho..Řikali to v televizi,řikaj to v rádiích,píšou to všude..se divim že o tom ještě nevíš, ale neva
    • Re: Lady GaGa

Děláš si ze mě p***l??!! Jako fakt?!!! =-00..To neni možný..TVŮJ TATKA SE S NÍ ZNÁ??!!
      • mj22

Re: Re: Lady GaGa

Jako a ty jí to věříš? *15* *15* celkem mě to pobavilo *1* snaží se jenom udělat zajímavou tak si vymýšlí,že se s ní její taťka zná...na 100% vím,že by se GaGa nezahazovala s nějakým čechem(tím nechci jejího otce urazit,ale taková hvězda prostě s obyčejnými lidmi do styku normálně nepřijde)..
  • gemini32

Lidi pomóct :(

Nevite jak se dostat naten koncert co bude v praze 17 listopadu ? !!! matka to nechce dobolit pry ze mi je jenom zkurveny 13 ale to uz mi bude 14 !! a ja bych tam moc chtela jit :( *9* *9* *9* *9* *9*
    • gemini32

Re: Lidi pomóct :(

*dovolit !! :(
  • samoska

GaGa 4-ever

Já jí žerůůůůů!!
    Ona je naprosto božííí!!Na její konzert prostě musím jít!!A cd The Remix to je mazec!mám všecny její CD (a jsou to originaly)a jsou super!! já jí milujůůůů!!
    *14* *4* *14* *3* *3* *1* *1* *4* *15* GaGa 4-ever prostě best!!
    • Re: GaGa 4-ever

Všecko cos řekla--moje slova!! *3* *4* Přesně!! Taky mám její všechny CDčka originály a CD The Remix *14* *14* *4* Fakt NEJ NEJ NEJ!!!!!♥♥♥♥ Miluju jíí ona je BEST!!!!♥♥♥ a její písničky!!♥♥♥
    • Re: GaGa 4-ever

Moje slova..!!..♥♥ *3* *3* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit