-
lady2SEMJAA
JAA SEM LADY GAGA 2!!!!! *8* *14* *14* *14* *15* MILUJI TE GAGA 1!!!!!!!! JAA SEM GAGA 2!! MILUJI TE GAGA 1!!!! *14* *1* -
-
Re: lady2SEMJAA
Promin,ale jako fakt trapny..zadna druha gaga neni,je jen jedna a to ta prava. a nemusis ji hned kopirovat!.... -
-
Re: Re: lady2SEMJAA
ale ještě jedna je, nedávno o ní psaly v Bravu a Dívce - jmenuje se Lady Jane :).. :) -
-
Re: Re: Re: lady2SEMJAA
nojo mozna ma ve jmenu taky lady ale jinak je to uplne nekdo jinej..ona je proste jen jedna..=))
-
-
-
Re: lady2SEMJAA
XDDD....To mě pobavilo..xDDD......Ty a Lady Gaga 2??!!...xDDD..Noo tak to asi těžko..xDD..Gaga je jen jedna a je nej!..xD..To bych "tě" chtěla vidět...xDD
-
-
♥♥Lady GaGa!!♥♥
Její písničky pstě nej♥ ona nejlepšíí♥♥..=)) -
♥♥♥♥NEJLEPŠÍÍ!!♥♥♥ ♥
Nejlepšííí!!♥♥♥:-***=))I LOVE LOVE LOVE LADY GAGA!!!!♥♥♥..Poslední dobou to má ale prý těžký jsem četla..=((( Kéž by to nebyla pravda co psali..:((..doufám..Je mi jí mooc líto,mrzí mě to..prostě na ní fakt nedám dopustit,doufám a věřím jí že se z toho dostane a bude to zas v pohodě =):(.. *9*nechci aby se jí něco stalo fct si o ní dělám starosti..:( tak skvělá zpěvačka..:(♥ -
....
Má zvláštní ale pěkný písničky, je drzá nic proti ní nemám :) poslouchám jí ráda ale příde mi že na sebe těma svýma, ikdyž dost dobře vychytanýma oblekama upozorňuje ;) . Ale je in a je dobře "vystajlovaná" ;D -
BloG
i-am-lindushka.blog.cz
Něco málo o lady gaga <3 -
-
Re: BloG
Hmm že nikde ten tvůj blog neni k nalezení..divný..
-
-
THE BEST!♥♥
Lady gaga je prostě nej!♥ Je skvělá,zbožňuju jí♥!!Má ůžasný písničky,který se mi prostě neoposlouchaj♥,mohla bych je poslouchat prostě pořád♥,zpívá náhodou skvěle, má supr klipy, hlavně telephone byl a je fakt pecka!♥ Když sem to viděla poprvý, tak sem byla ůplně překvapená, protože tohle sem fakt nečekala..fct skvělej klip♥ i ta písnička♥ fkt tenhle klip je prostě nej♥ nejlepší klip kterej tady kdy byl♥ a navíc Gaga je prostě fakt ůžasná♥ ona přišla s něčim novým, ty její kostýmy♥,nebo na jejích koncertech určitě nuda nikdy neni..dycky něčím překvapí, něco nového vymyslí,..Někdo takový a něco takového tady prostě ještě nebylo..Líbí se mi na ní ta její nápaditost, vkus, styl, ta její praštěnost,bláznivost..,má supr hlas,prostě jí miluju♥♥ I LOVE GAGA!!♥ -
blee
ty seš divnej lady gaga umí tisíckrát líp zpívat než třeba... Hannah Montana *16* -
-
Re: blee
Máš naprostou pravduu♥♥♥.. *3* *3* *5* *3* *14* *14* *3* *4* *4* *4* =))))!!! -
Re: blee
presne!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1*
-
-
ma super songy -
-
Re: good
tak vidiš a pak o ní řikáš hnusný věci, tak jako nwm..
-
-
nevíte?
nevíte....? gaga má novou písničku? chtela bych si neco vypočut! *1* PROSIIM! -
GAGA
jeziss MILUJI TE GAGA!!!najj... na svete!!! Alejandro je suprova pisnička!!!INAK sem neviedela jaky ma ta piseň nazov!!díky že mi nekdo napsal nazev!!! *1* GAGA=BEST !!!! *14* -
-
Re: GAGA
jj souhlas Gaga best!!!! taky jí naprosto lawujuu!!!♥♥♥♥♥ *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
Lady Gaga obdivuji,ale štve mě že změnila turné .. Já už si lístek objednal ..A 160 € Poslal WOrldticketshop.cz. Pokud mi nebude zaslána náhrada do 30.4. .Ať si připraví na ně podám žalobu!!A budu požadovat 250000€URO!!!! Za ušlý zážitek.Jsem sklamaný Lady Gaga.Styď se!!! -
-
Re: Re: GAGA
to podle mě by neudělala schválně,taky si myslim že to neudělala ůmyslně a že by za to mohla..třeba jí to prostě nevycházelo,nwm.. -
myslím, že to zas tak její vina nebude....neslyšel jsi o Haus of Gaga?? -
?????????????
-
-
jj alejandro ta je pekna sice sem ji neslysela celou ale to nevadi je pekna si musim koupit the fame monster *4* -
-
to já už mám dlouho.. *4* *4* jj všecky její songy=nej♥♥ ona nej♥♥ mám jí moc ráda♥♥..a alejandro je taky super písnička♥..
-
-