Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvetinka.aysel

Lady GaGa

Hele poslouchejte vsichni co nemate radi Lady GaGu...jestli ji nemate tak si dete stezovat na hlavni nadrazii ale jako nenadavejteji protoze mi kdo jsme jiji fandove mooooooooooooooooc radi *14*
    • Re: Lady GaGa

Holčičko, dříve než něco napíšeš, musíš si rozmyslet, co chceš světu sdělit. Bohužel pro tebe, to platí ve kterémkoli jazyce, včetně češtiny *1*
      • Re: Re: Lady GaGa

no je to debilovina co napsala pry hl. nadraži:D
  • anisek22

dobrá zpěvačka

LADY GAGA je dobrá zpěvačka *1* *1*
  • piskot256

Hlasujte pro Lady GaGu

Ahoj hlasujte pro Lady Gagu tady:http://papirek256.blog.cz/0908 /nejkradnejsi-zpevacka-1-kolo
  • lego

To Veronnynka

Dobrý den, pročítal sem si diskuzi o této zpěvačce a zjístil sem že správkyně osobnosti (veronnynka) maže prizpěvky uživatelů, kteří o této zpěvačce vyjádřili negativní přízpěvek. Když se někdo stane správcem jakékoliv osobnosti, skupiny,..atd. , musí potvrdit pár základních pravidel. Když ses stavala správkyní této osobnosti jistě si narazila na tuto větu:
    Správce fanklubu maže nevhodné a urážlivé příspěvky v diskusi, nikoliv však příspěvky vyjadřující jiný názor než má správce.
    Dočetl sem se, že vyhrožuješ některým uživatelům smázaním jejích přízpěvků při negativním názoru na tuto osobnost. Úkolem správce je mazat přízpěvky urážlivé, ne jen na osobnost ale i na jiné uživatele, ale uživatelka sama přízpíva přízpěvky s vulgárnímí názvy.
    Bude-li se to nadále opakovat, budu tě muset nahlásit a příjdeš o správcovství.
    S přáním hezkého dne ADMIN059
    • petulka94

Re: To Veronnynka

A etě něco,pokud ste si nevšiml tak si projděte znovu clý fanklub a přijdete na to,že správců fanklubu je víc než jedne!!takže to neznemená že to smazala veronnyka!!
    • veronnyka

mmm a ještě něco.. žádná pravidla jsem nepotvrzovala, na tu větu jsem možná narazila... teď nějak nevím.
      Když někdo napíše, že je Lady Gaga lama.. to není urážka??
      Jaké vyhrožování konkrétně myslíte? Naposled jsem něco smazala už dávno..
      Nevšimla jsem si, že bych v této diskusi v poslední době psala vulgárně...
      A zas nějak moc by mi to odebrání správcovství nevadilo, stejně tady dělám "houby"
      • Re: Re: To Veronnynka

Musím se tě zastat, nikdy bych nenapsal, že je Lady Gaga lama. Bylo by mi líto všech lam, že je k této "zpěvačce" přirovnávám. Proto jsem tak nikdy neučinil a vyzývám všechny anti, aby LG nepřirovnávali k žádnému zvířeti! *1*
    • veronnyka

jak mám vědět, že jste doopravdy admin??
  • ajulina

??

http://www.blesk.cz/clanek/pro-muze -video-xxx/120190/video-lady-gaga-j e-hermafrodit.html no co k tomu ric....
  • parket..a

soutěž

Lady Gaga vypadla ze soutěže o nejhezčí zpěvačku!
    • Re: soutěž

Já bych tu porotu nechal zastřelit, když jí nezvolili, protože LG je prostě nej úplně ve všem *1* *1*
      • Re: Re: soutěž

ach jooo :( zase ta tvoje chabá ironie hmmmmm......., no a jinak ty soutěže na těch blocích barbín sou pěkně ujeté
  • nespesna

lady gaga

no já jsem ju najednou začala poslouchát je suprová *14*
  • ajusinkal

Poslouchám

Ohrajou se?Já pořád ulítávám na Just Dance,Poker Face,Eh Eh i Love Game *3* ale poslouchám i ty nový *3* Lady GaGa a její styl je jedinečný..Tak se s tím smiřte *3*
  • Lady Gaga

Tuhle zpěvačku můžou kritizovat jen zamindrákovaný chudinky, kterýn nezbývá nic jinýho než závidět jak je Lady Gaga krásná a talentovaná ženská!
    • Re: Lady Gaga

Neřikám nic o tom, že je LG bohyně, taky jí nijak neupřednostňuju, jen nechápu ty lidi co sem lezou aby kritizovali a vykládali hovadiny o tom, že se hned ohraje atd. to je snad jasný tak už to prostě v životě bývá...a sorry ale jestli chceš polemizovat o tom že je krásná tak s chutí do toho, neni problém, samozřejmě vím, že spoustu úprav na vzhledu atd zvláda technika ale měla jsem možnost vidět ji na živo a prostě to že je krásná mi nikdo nevymluví a to nemyslim ten styling v klipech...takže názor proti názoru s tim nic neuděláš...bohužel a děkuji za rozhovor :D
      • Re: Re: Lady Gaga

"měla jsem možnost vidět ji na živo" a ani to tě neodradilo? *9* *1* *1*
    • martina1999

Re: Lady Gaga

souhlasim a nechápu wšechnu tu špínu, co na ní wšichni hledaji.
      • sellygummy

Re: Re: Lady Gaga

jo to je prawda ale lidi *1*
  • parket..a

SOUTĚŽ

Druhé kolo soutěže o nejhezčí herečku tady http://parketa.blog.cz/0908/nejhezci-zpevacka-2-kolo ! =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit