Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ericdillfanynka

je prý obojí pohlaví nebo kluk

na nova.cz red ségra četla že lady gaga je bud obojího pohlaví a nebo kluk určitě to zkoukněte a koukněte na fotku hned první tamvto mezi nohama jejíma vypadá jako pen..! *7*
    • Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk

Tomu nevěřim, asi jen měla pořádný krámy, tak si vzala pořádnou vložku, na spoustě jiných fotkách vypadá ,,normálně,,
      • veronnyka

Re: Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk

by si spíš vzala tampón ne?? *1*
        • Re: Re: Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk

vsadim boty na to že na to neodpověděla! *8*
      • Re: Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk

uh ty si asi chlap že?
    • kanilka

Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk

Po tom, co jí to na vystoupení zpod šatů vykouklo, paparazzi se mohli zbláznit. Ptali se jí na to. Lady Gaga přiznala že má mužské i ženské pohlavní orgány. A proto když je to potvrzeno i přímo od Lady, docela tomu věřím.

ježííííííííš jak dlouho to tady budete řešit způsobem jakým to vyjádřila vůbec takovou řečí nemluví jako že:,,nikde to netajím, ale taky se s tím nechlubím,, a jště le pší výmysl: na otázku jestli je lesbička ÚDAJNĚ(tedy vůbec) odpověděla ano!!!!! i když tvrdí že je bisexuálka a k tomu by nemohla mít žádné kluky i když se před pár měsíci muchlovala s tím svojim Speedym
      • veronnyka

krááávina
    • Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk

to je blbost, pak by nemohla nosit ty škrtivé šatičky v rozkroku ne? *13*
      • ericdillfanynka

no jo!ale viděli jste vůbec tu fotku na tom skůtru?! *13*

jooooo a četla si vůbec celý ten článek? že těsně před vystoupením si tam podivně šmátrala?
          • Re: Re: Re: Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk

...jooooo a četla si vůbec celý ten článek? že těsně před vystoupením si tam podivně šmátrala?

Tomu se říká masturbace na to máš, ale ještě dost času.
            • Re: Re: Re: Re: Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk

tak na to už čas mám a když tady všichni tvrdite že má penis (samozřejmě žádný) tak jak si mohla prstit? a to šmátrala sem napsala proto, protože si tam něco zapínala

Ne nekoukal a ani nebudu.Lady Gaga je To na čem já trvám.To jsem měl v Berlině přelést hrazení a podívat se????.Pane bože proč všichni tomu bulváru to tak rychle zbaštíme. Jestli neříkám pravdu tak sním svůj Lístek za 34€. z Berlina 18.7.2009.
      • veronnyka

přesně! dobře si to napsala.. to co nosí za hadry by asi těžko mohla nosit kdyby tam dole měla něco navíc
    • alficka

Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk

ale to je podle mě blbost má tam možná něco jinýho a vypadá to tak no tak novináři maj zase nějaký pomluvy...oni využijou každou kravinu *5* *5*

Je to ženská! Byl jsem v Columbila Halle v Berlině . Stál jsem v první řadě u podia ,a 22 fotek je dostatečný důkaz. Jsem lepší než Bulvár.Kdybych měl hodnotit včerejší koncert Madonny a LADY GAGA CO DO ZPĚVU Madonna ****+ Lady Gaga ***** Excelentní. Za své fotky ručím Objektiv fotoaparátu Reklamovat nejde.A oko vidí!Lady GAGO GO TO PRAGUE ,GO TO O2 ARENA .2010
  • alficka

lady G.

L.G. má suprový písničky (teda ta paparrazi se mi moc nelíbí), ale videoklipy jsou celkem trapný nwm proč se skoro všechny zpěvačky většinou v těch videolipech tak předvádí ale songy sou fakt supr *3*
  • KONEČNĚ!!!!!!!!!

KONEČNĚ!!!!!!!!!Slyšeli jste že je GaGa nominovaná na pár cen v MTV? Držím ji palce a doufám že to všechno vyhraje!!! *4*
    • Re: KONEČNĚ!!!!!!!!!

Jsem rád že má lady Gaga 9 nominací na MTV. Když bulváry píšou takové kraviny .Něco Vám poradim. Kdo má internet zadejte na GOOGLE -> COLUMBIA HALLE 18.7.2009. Je tam záznam z Koncertu.Hlavně zhlédněte HIT POKER FACE Nebo Just Dance ,a uvidíte že jsem měl pravdu,a ne nějakej bulvár! Hodně štestí. Mějte se hezky
    • veronnyka

Re: KONEČNĚ!!!!!!!!!

pár?? ona je nominovaná snad na všecko! *8*
      • Re: Re: KONEČNĚ!!!!!!!!!

Vstupuji dnes naposledy do diskuze. musim se jit vyspat,a dodržovat treninkový běžecký plan.Něco Vám ještě řeknu.To bych neměl 20 fotek,Videozáznam z LoveGame,Autogram,a Ještě 8 fotek v Mobilu.Dost silný důkazy že Bulváry narazí na kámen!!!Auf Vie. 18.7.2009 Byl to megazážitek v COLUMBIA HALLE BERLIN . BERLIN -TEMPELHOF. A to co tvrdí je lež!!!!!!!!!!!!! Lady Gaga je normální
    • Re: KONEČNĚ!!!!!!!!!

To je výborně !!! A tem kecalum z blesku jsem včera osobně poslal VAROVÁNÍ. Je to blbost na destou
  • lucik200

Gaga

Lady Gaga je fakt dobrá!Forever *14*
  • lucik200

Lady Gaga-suúper

Dost mi vadí jak ji posledni dobou odsuzujou kvuli tomu videoklipu Paparazzi (je moc hezzká ta pisnicka)!Treba v Bravu,ten clanek o ni mi prijde divnej ten nápis: LADY GAGA ZABILA SVÝHO KLUKA!
    trapný *16*
    • Re: Lady Gaga-suúper

pochibubu! že ho zabila *16*
    • Re: Lady Gaga-suúper

jo ještě tam píšou že tím šokovala své fanoušky nebo co mě moc nešokovala naopak moc se mi ten videoklip líbí *4*
  • dobrá zpěvačka

lady gaga je super a kdo si to nemyslí tak at si aspon poslechne její písně *1* *1*
    • Re: dobrá zpěvačka

To bych řekl .Byl jsem 18.7.2009 v Berlíně. Blesk a další bulvary at se jdou bodnout. Mam detailnější fotky..
      • Re: Re: dobrá zpěvačka

naopak............blesk je třeba číst vždycky se u toho nasměju *15*
        • Re: Re: Re: dobrá zpěvačka

Blesku bych chtěl říct kdy psát pravdu a kdy fikci!! A tohle rozhodne je FIKCE!Blíží se předávání cen MTV a to je dostatečný důvod jak ji poškodit,? Jestli kecám tak sním svůj lupen z BERLINA .Jo stál mě 33,40 EUR
        • dianna114

Re: Re: Re: dobrá zpěvačka

To já taky..anebo taky pořádně naštvu *1*
  • tercer

Best

LADY GAGA is best! music good...drees perfect...hair..super *4* *3* *5* *15*
  • shop

Aahojky lady mam ráda , ale jen se chci zeptat co hrála Lady GAGA v Báječném světě shoapholiků ...!!! díky předem
    • Re: shop

Lady Gaga skládala songy na sountrack *3* *13*
      • Re: Re: shop

jenom jednu - fashion a myslím že patří mezi nejlepší písničky od ní
        • nati102

Re: Re: Re: shop

jo, Fashion je fakt good *14*
          • humanic

Re: Re: Re: Re: shop

J!!Mě se taky moc,moc,moc líbí!! *3*
  • heath.4ever

Silly Boy

tak už konec dohadů o tom, že písničku Silly Boy zpívá Lady Gaga společně s Rihannou. Na youtube.com se můžete podívat na tenhle klip od zpěvačky jménem Eva Simons. Tudíž to byla pouhá fáma, že Lady Gaga zpívá tuhle skvělou písničku *4*
    • katuska162

Re: Silly Boy

Ehm...tak to promin ale gaga jí taky zpívá_! jestli s Rihanou to newim ale ona jo_! A to že nějaká jiná zpěvačka má písničku se stejnym názvem neznamená že je to jediná písnička..... *13* *7*
      • heath.4ever

Re: Re: Silly Boy

nejde o stejný název,ta písnička je do slova stejná.takže žádná Lady Gaga, ale Eva Simons....www.evasimons.com
        • Re: Re: Re: Silly Boy

tak to asi těžko když to říkali i v televizi
          • heath.4ever

Re: Re: Re: Re: Silly Boy

no hádat se nebudu,vím svoje :-D
            • Re: Re: Re: Re: Re: Silly Boy

já taky
  • miluju lady gaga

MILUJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU LADY GAGA!!!!!!MILUJU JEJI ZPIVANI,TANCOVANI A PROSTE JEJI STIL!!!!!!A TY JEJI MODELY JSOU VAZNE BOZIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *3* *14* *14* *4* *3* *15* *4* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit