-
...........lady.................
tak tohle by asi nejrozumnejsi dodatek tyhle diskute kady supr !!!! *3* -
........lady.........
hele ja bych vam rekla lady gaga je good a vy co nani nadavate....tak proc sem chodite kdys ji nemate radi!!!!!!!! *16* *8* ja protiní nic nemám protoze je cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* -
lady gaga
ahoj lidi chtel bych se zeptat jetsli je naka moznost na tyhle strance udelat odkaz na hlasovani jetsli by chteli urcity lidi aby lady gaga vystoupila v cechach ? *3* *7* -
Pokračování "hádky" with BlackAdder
Tak, aby to bylo přehlednější tak tady je pokračování *15* . Černá zmije to k tobě fákt sedí; Kdybys četl pořádně tak sem psala toto: ještě že vím kdo to Janáček byl... takže si ty kydy odpusť. (Bože.. já nemám vůbec žádný respekt ke starším *8* ). Lady Gaga pro mě NEpředstavuje vrchol hudební tvorby, mám pár jiných oblíbenců, kteří sou pro mě č.1. A opět a znova nechápu proč L.G. někdo pořád musí srovnávat s jinačíma zpěvačkama, které už většinou jsou v hudebním světě nějakou dobu!? A nechápu, co tak moc mluvíš do pop music, když Janáček je trochu jinýho žánru?? *9* -
-
Re: Pokračování
Trochu? xD -
Janáček je zpěvačka? To jsem nevěděl, holt asi máš větší přehled. *1* -
Mas pravdu veronnyko neni to vrchol hudby ale supr objev kterej lidi zerou a ja nejvic *14*
-
-
:)
Vzhledově se mi vůůůbec nelíbí, ale zpívá suprově!!! *1* *3* -
gaga
souhlas lady gaga je fakt nej co se tiče popu jediný co se mi nani nelíbí je styl oblečení -
gaga kopíruje rihannu
lady gaga= bílá rihanna...mááálo jí kopíruje *1* *5* -
-
Re: gaga kopíruje rihannu
hmmm.... naopak -
Re: gaga kopíruje rihannu
no ty jo uplně od sebe se nejdou rozeznat ani ve zpěvu ani zhledově *1* -
-
Re: Re: gaga kopíruje rihannu
že jo, úplný jednovaječný dvojčata *15*
-
-
-
prosba.?!?!
ahojky!!chtěla bych se zeptat jestli by se mnou někdo nejel na 7 dní na spotrovní tábor..? *7* je to u Třebíče jestli by měl někdo zájem se mnou jet tak at se ozve icq 388-928-958 nebo na kashenka162@email.cz dodám podrobnosti předem díík pa pa *3* -
nejlepší
jinak lady gaga je nejúžasnější ženská ve světě popu.s poker face a just dance to teda natřela i britney s circusem...podle mě;)ale já ji žeru už jenom kvůli těm super vlasům co má,kvůli jejím videoklipům a prostě kvůli všemu co k ní patří;)Lady GaGa je pro mě královna popu! -
-
Re: nejlepší
Přesně tak,pro mě taky,naprosto souhlasím!!.. -
jo souhlasím,i když se ještě neznáme, tk se doufám brzo poznáme *15* -
Naprosto souhlasím *1*
Madonna a všechny ostatní jsou minulostí....
Je prostě geniální *14* -
-
Re: Re: nejlepší
Přesně!!..taky naprosto souhlasím!!.. *14* *3* -
Re: Re: nejlepší
madonna toho dokázala mnohem víc než nějaká lady gaga...ale já ti to neberu...jenom bych chtěla podotknout že madonna je nestárnoucí legenda, která bude zářit věčně *1* -
-
Re: Re: Re: nejlepší
za takovej rok ani nebudeš kdo taková Madonna byla... -
-
Re: Re: Re: Re: nejlepší
* nebudeš vědět -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nejlepší
jo a ještě něco: přišla lady a tak si může jít madonna lehnout do hrobu... *15*
-
-
-
Re: Re: Re: nejlepší
Naprosto souhlasím s riri!!!! Madonna je nestárnoucí legenda,která bude zářit věčně!!!!! A je to nejprodávanější a nejúspěšnější zpěvačka na světě!!! Jako je sice pravda,že Gaga teprve začíná a asi se těžko bude srovnávat s Madonnou,ale Madonna není žádná minulost a s tím se musíte smířit. A rozhodně to Gaga nenatřela Britney.Jako nic proti Gaga,je dobrá,ale Britney o hodně líp tancuje a má taky hezčí hlas. -
-
NOOO TAK TO BYCH SE HÁDALA!!.. *13* *13* Jako to si snad delas prdel ne?!! xDD...Britney nesahá lady gaga ani po kotníky!!..a gaga má stokrát lepší hlas než náká britney kerá je minulostí nebo prostě tu bych řekla že zrovna ona je ta poslední kerá by se sní mohla twl měřit!.. -
Aha takže ty zjevně nic nevíš o tom že GaGa navštěvovala dlouhou dobu něco jako prestižní uměleckou školu kde kromě hudebního vzdělání studovala také tanec který provozovala pět hodin denně po celý týden *4*
Jenom pro tvoji informaci *4* -
-
přesně tak..a navíc gaga má talent a naživo zpívá furt a moc dobře.. -
jjjjjjjjaaaaaaaaaaaj:Já bych taky byla radši,kdyby se asponˇ párkrát Britney vykašlala na složité taneční kroky a zpívala konečně naživo. A to s tou taneční skupinou byl celkem dobrý nápad. -
gagafame:Tak dík za informaci,to jsem nevěděla. Ale pro tvoji informaci zase Madonna se taky učila tanec,3 hodiny denně měla taneční disciplínu a těžší to měla v tom,že jejich učitel tance svoje žačky vážil a jakMile měly více než 52kg,tak je vyh•dil! Já se tady nechci hádat a tvrdit,že je Madonna lepší,poslouchám obě a obě mají podle mě sQělé písně. -
dianna114: tak si myslím že je lepší zpívat naživo než na playback a při tom tancovat, to by si zrovna mohla britney založit svoji taneční skupinu, lidi si na ty koncerty snad dou zpěbáky poslechnout a ne se ni jenom čumět
-
-
Mám Britney ráda, má dobrý písničky, ALE hlavně že na koncertech nezpívá naživo.... naživo už asi není tak dobrá zpěvačka -
-
Taky bych rekla..jako asi proste nazivo zpivat neumi a nekdo to tu nechce priznat..tanecni kroky..twl to asi ostatni nemaj..fct vymluva..pste neumi zpivat nazivo nema poradnej hlas na to..muj nazor.. -
Jenže ona má těžké taneční kroky,proto nezpívá naživo! A našla jsem video,kde zpívá NAŽIVO. Jestli chcete,dám sem odkaz.
-
-
Fakt jo ????
By mě zajímalo odkdy si Madonna nebo Britney píšou sami písničky nebo si je sami nahrávají .....?????!!!
To vás nějak netrklo co ?
*9* -
-
Ale nemusíš hned psát,že je Madonna minulost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
-
-
-
-
-
-
the fame
na www.lewis99.webovastranka.cz si můžete stáhnout celé cd The Fame;) jestli bude někdo chtít