-
ludra
ludra se ostříhala ty dlohé vlasy jí slušely víc teda -
-
Re: ludra
jak ostříhlala?? aachjo.. zase nic nvm -
-
Re: Re: ludra
joo je to na youtube dej si do vyhledavace lady gaga - interview/ just dance - live on the view 3/10/09 a tam to je *3* -
-
Re: Re: Re: ludra
emm dík, teda vypadá... divně až.. mno... je to její hlava -
-
Re: Re: Re: Re: ludra
Tak je pravda že když to měla prodloužený tak to měla lepší....ale tak zase teďka tam má fialový pramínek *14*
A GaGa řekla že se nechala ostříhat protože její mladší sestra Natalie má tenhle účes *14* A navíc měla teď Natalie 17. narozeniny tak jí to chtěla udělat jako dárek.
*3*
-
-
-
-
-
nejradši bych se stěhovala
jednou mě klepne... nebo taky se odstěhuju do Ameriky ... . Ona tam bude mít jeden koncert za druhým a ještě k tomu se Cinema Bizarre... a my češi se můžem leda tak dívat na videa z YouTube (vyjímky by se možná našly), no já snad vyloupím banku!!! -
-
Re: nejradši bych se stěhovala
a vemeš mě sebou? xD -
Re: nejradši bych se stěhovala
hej já sem fanska CB ale o tomto teda nic nevím !!!!!! tak to je tada skvělý...
a navíc kdyby aspoň ty CB přijeli, jenomže ono ani jedno ani druhý se sem teda moc nehrne.... *9* -
-
Re: Re: nejradši bych se stěhovala
No..ono se sem skoro nic zrovna 2x nehrne... *9*
-
-
-
Škoda
Škoda, že nekvalitní hudba není trestná. Počítám, že by tato interpretka dostala minimálně doživotí *1* -
-
Re: Škoda
haha ,ty vole uplně máš pravdu ,to spíš ty tvoje tidli didli na housličky je trapné ,chápeš žen jsi uplně jiná genertace a je jiná dobs a my považujeme tvé příspěvky za omezené a hloupé ,a ty zase ty naše ,takže tím nic nedokáeš *9* -
-
Re: Re: Škoda
To si nemyslím, ještě se nám nestalo, že bysme hráli před prázdným sálem, s vyjímkou zkoušek. ale docela chápu, že o tom nic nevíš. Nemyslím si, že právě ty někdy dokážeš ocenit krásu klasické hudby a najdeš cestu ke starým mistrům. -
-
Re: Re: Re: Škoda
tak některé vyjímky se najdou v té tvojí hudbě no ale jenom tak 2, 3 skladby, a to jenom že sem gymplačka tzn. že kdyby nám tu klasiku furt nevnucovali a nemleli a nepouštěli jí obhodinu tak si ji možná oblíbím -
-
Re: Re: Re: Re: Škoda
No kdyby když zapnu rádio nehrálo pořád to samé co tři hodiny, tak si možná LG ani nevšimnu *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Škoda
no jo no to chce někdy zapnout i tu televizi
-
-
-
-
-
tohle mohl napsat jen vysoce inteligentní člověk... fakt *8* *ironie* -
-
Možná, že kdyby ti nebylo 17, psala by jsi jinak. Člověk se časem vyvíjí, mění své názory a vkus, tedy pokud je mu k tomu dána příležitost. Přeji ti mnoho zdaru k objevování kvalitnější hudební produkce *4* -
-
a tobě je kolik 70?? Posloucháš dechovky? (nic proti)... já už sem svůj vkus změnila hodněkrát a teď ho jen tak nezměním... navíc L.G. poslouchá každej emm 3? člověk... (včetně mojí mamky) takže něco na tom asi bude... -
-
Předpokládám, že tvoje maminka poslouchala před LG Michala Davida, Kroky Františka Janečka a další... Mýlím se? *3*
-
-
-
-
myslím že by se tam dostalo hodně interpretů kromě gagy -
-
Ladygagushka: jj Dechovka=Fúúúúúúúúúúúú -
Jistě, nenapsal jsem, že by byla jediná interpretka *1* -
-
ty jo to byl odjeb jak cyp fakt *1* -
-
tady je někdo velkej odborník přes hudbu že??? ste chytrý jak rádia ... fakt že jo *9*
-
-
-
-
Škoda,že hloupé příspěvky do diskusí nejsou trestné. Myslím,že bys dostal minimálně doživotí. *15* -
-
Záleží na úhlu pohledu, jak se díváš na hloupost a na prezentaci názorů a svobodu slova *4* -
-
no tak ty budeš hloupý ze všech stran úhlů, minut i sekund *1* -
-
Podívej s tebou nemá cenu diskutovat, protože konstruktivní kritika je pro tebe něco, čemu nechceš rozumět. Chápu, že od tebe nemůžu čekat zázraky s tvým omezeným slovníkem. *1* -
Podle sebe soudím tebe? *1* -
-
Pro britney: Já jsem o jaaaj neříkal, že je blbá, že má jiný názor. To je velký rozdíl *4* -
tka co tady píšeš tak teda určitě na 3000 pocent *1* -
No tak to asi posuzovala podle toho,cos tam napsal,ne?(že by dostala doživotí za nekvalitní hudbu) -
Dovol, abych ti připoměl, že ty jsi napsal, že jsem hloupý a znáš mě stejně jako já tebe *1* -
nevím když mě vůbec neznáš.............a podle tebe se určitě nikdo soudit nechce podle těch keců o pop music
-
-
-
-
-
-
Lady GaGa
malá frajerka... žeru jí -
new blog
ahojik mam new blog jukněte se tam je tam taky lady gaga...=)))))))))) dik a pa *3* -
Hele Kty je nej!!!
Hele ja mám gagu rád ale co je moc to je moc furt jde jenom na mtv 50x za den a katy nikde skoro Katy je nej zpevacka na svete je krásná talentovaná prostě super kdo by neznal treba hot n cold ze? tak co!!! -
-
Re: Hele Kty je nej!!!
můj názor je takovej že Katy je super, ale má až na pár, mno.. vlastně 2 vyjímky nudný písničky -
Re: Hele Katy je nej!!!
Naprosto souhlasím!!!!!!!! Katy rozhodně není hnusná,jak tu někdo napsal,je hezčí a vypadá přirozeněji než Lady GaGa. Písně Katy miluju,Katy je prostě super,GaGa je taky super,ale Katy víc. *4* -
-
Re: Re: Hele Katy je nej!!!
katy je mozna dobra ale nwm ktere z tehle dvou na mtv vysilaji vic pisnicek protoze z hot n cold a i kissed a girl uz mi vcelku na blti -
-
Re: Re: Re: Hele Katy je nej!!!
Mně osobně je už na blití spíš z Just Dance. *9* Ale z písně Paparazzi ještě ne. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Hele Katy je nej!!!
JJ souhlasím s vama myslím že Katy je daleko prirozenejší a talentovanejší aj její pisničky jsou lepší *4* ae Lady Gaga není taky špatná -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hele Katy je nej!!!
hm hm hm ........ *9* já má ráda obě holky ,ale nevím jeslti je katy přirozenější ,no ona ye taky umělohmotná barbie stejně jako gaga ,ale gaga ani tak ne,Myslím že Katy je lepší zpěvačka a taky ikona ppro oblékání do budoucna!!!!!!!Katy Perry skandujeme šeci ne? -
Re: Re: Re: Re: Re: Hele Katy je nej!!!
Tak to máme stejný názor. *4* A ještě něco,Katy je mi víc sympatická,ale poslouchám obě dvě.
-
-
-
-
-
-
sorry
ahojky, sorry ale dlouho sem tady nebyla.....ale k těm písničkám..pište mi na meila kashenka162@email.cz zatim papa -
Christina
Christina je lepší a gaga na ni nemá a nikdy mít nebude! Christina is THE BEST *14* -
-
Re: Christina
nechápu proč každej musí někoho s někým srovnávat.. jako dyby to nebylo jedno; každej si fandí a poslouchá co chce a nějakej komentář, že ten a ten je lepší než Lady Gaga to neovlivní... -
tak to teda nwm..lady gaga je lepsi nez christyna..bo jak se vubec jmenuje..proste lady gaga..je uz znama po cely svete..a je proste lepso nez kristina *3* -
Tak si to napiš do diskuse o tvojí Christině a ne sem! -
No ani bych neřekla...Gaga je bestovka a umi to daleko vic rozbalit...Ma lepsi styl i pisnicky:P *16*
-
-
Lady GaGa
Lady Gaga...při vyslovení toho jména mi přeběhne mráz po zádech...v hlavě se mi začne přehrávat Poker face a s tím nic prostě neudělám.Lady Gaga mi úplně zamotala hlavu.jako ženská je fakt hezká,její písničky jsou super.její album poslouchám často,prostě Lady Gaga,to je pojem ,který budu slýchávat čím dál tím víc častěji... -
LG §PCD
Nevíte proč nepřijela Lady Gaga?Já jsem tam kvůli ní šla,ae stejnak PCD byly plostě úžasný.....no...úpe mě překvapily a byla jsem z nich fakt vodvařená!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: LG §PCD
no ona měla den předtím vystoupení v německu na The Dome a asi se ji pak nechtělo...dočteš se to na www.t-music.cz
-