Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • katuska162

Kdo dá víc???

ahojky, GaGa je fakt borka lidi!! mám jí moc ráda ehm teda myslim jako zpěvačku... *15* kolik máte jejích písniček???já jich mám 19 tak jestli někdo máte víc tak napiště a dyštak by sme se nějak domluvili protože bych měla ráda všechny její songy.... *3* zatim moc dík a pa :-*
    • Re: Kdo dá víc???

tak nevim kolik jich má do hromady ale já mám cele fame (15 pis.) pak vanity, 2 remix poker face, remix lovegame, dirty ice cream,retro physical, fashion, kaboom, fancy pants, wonderful, fever
      • katuska162

Re: Re: Kdo dá víc???

ahojky!hele jak už sem napsala na začátek...sem tady hodně dlouho nebyla, ale dala by jsi mi svoje icq nebo skype?? nějaký ty songy nemám...ozvi se pls *9* *3*

já má chceš *7* ???

Ahoj poslala by si mi pls vsech 19 skladeb na mail?... byla bys moc hodna... kdyby ti tam nejaky chybeli,co mam ja poslala bych ti je opratem z5
  • ------

Lady Gaga je good...a je to jeji vec jesi ma vlasy jako Christina bo zadny...!!!Je ploste super a jeji pisnicky taky !! *3* *3*
    • Re: ------GaGa

Lady GaGa opravdu měří 155 cm byla sem na 6 jejich koncertech osobně sem se ní potkala v New Yorku a je moc maloučká a opravdu měří 155 cm.
  • ...

Co to tu pisate?! ja si myslim ze Lady Gaga je a na vzdy bude ta nejlepsi nejkrasnejsi zpevacka jaka muze byt ty jeji songy jsou proste nej a kdo si o ni mysli ze je pica nebo krava tak je v tom pripade curak nebo kunda protoze jako kdo si to z lidi mysli tak fakt bych mu nejradsi dala pres drzku protoze Lady Gaga je nej a to si zapamatujte i s Pussycatkama je nej vzdyt vidite kam se az dostala prijede s Pcd tak se tesim na ten koncert teda tesila tak si ho lidi uzijte *9* *9* a ahoj *9* *9*
  • lady gaga

lady gaga má ty nejlepší písničky na světě to vám říká její největší fanoušek!!!!!! *3* *13* *9* *4*
  • LADY GAGA

Poker Face je úplne namakaná dobrá pesnička. *4* *3*
    • dianna114

Re: LADY GAGA

• dianna114

..ted' už i Poker Face. *4*
      • Re: Re: LADY GAGA

a jini pisnicky napr.sumer boy,love game...alebo the fame monster:monster alejandro speechlles....alebo album wonderland:super lover. party boy,here we go again?vsetko dzive pesnicky a je ich ovela viac
        *3*
    • dianna114

Mně se víc líbí Just Dance.
  • !!!

Nechápu prooč ji srovnáváte s Christinou Aguilerou!!Lady Gaga teprve začíná ale Christina už má za sebou pěkně dlouhou a hlavně úspěšnou kariéru.....Lady Gaga je možná dobrá ale na Christinu nemá!! *13* a navííííc..Lady Gaga se s těmi svými sexy pohyby opčí např. po takový Madoně..je to trapnýý!!!!!!!vlasy má jako Christina Aguilera to je taky trapnýý!!tak je prosímvás už nesrovnávejte..obě vypadají jinak zpívají jinak jsou jinačí a každá je jinak dobrá!!
    • dianna114

Re: !!!

S tím souhlasím! Aspon jeden normální člověk. *15* Pravda,Lady Gaga je dobrá,ale při pohledu na její účes musí být všem jasný,že jen kopíruje Aguileru! To zase tak příšerný hlas jako Aguilera nemá,ale na Gwen nebo Madonnu prostě nemá. A jak už tu někdo řekl-jen další hvězda,co se předvede pár písní a pak zapadne.... Nevím to,ale jen odhaduju.
      • Re: Re: !!!

viděla si videoclip lily alan - the fear? tam taky ma stejne vlasy jako gaga nebo aguilera jenže ta paruka je černá tak nevim co vám je *9*
        • dianna114

Re: Re: Re: !!!

Jo,The Fear od Lily jsem viděla,ale už netvrdím,že Gaga kopíruje Aguileru. A Lily Allen nesnášim. A někde jsem nedávno dokonce četla,že prý Christina se opičila po Gaga a ne Gaga po Christině!
      • Re: Re: !!!

no to že má stejný vlasy jako Aguilera hned nevypovídá o tom že jí musí hned kopírovat to by se dalo říct že třeba taková Farná kopíruje Nelly Furtado svim účesem.Radši tohle neřešit páč je to uplná blbost.Každej je jinej!
  • gaga

Lady gaga je uznasna a ne naka agilera ta muze jit nikam s tima trapackyma pisnickama jedine gaga je uzasna *4*
  • The Fame

Aqilerka se může jít zakopat ty její uvřeštěné písničky nic neříkající s pochybnýma melodiema jsou trapný neměla ani jednu dobrou písničku za život a vypadá jak barbína takže jedině lady gaga
    • Re: The Fame

No, já preferuju Christinu, ale to je teď jedno, ty píšeš, že Christina vypadá jak barbie, a Lady gaga tak nevypadá? Podle mě vypadají obě uměle...Christinu mám sice ráda, ale aspoň dokážu řícz že je umělá. Kdažto ty, napíšeš, že Chriatina je jako barbie, ale už si nedokážeš přiznat, že gaga je vzhledově to stejný-umělotina!
    • Re: The Fame

Aguilera je 305 lepší! ve všem(dokonalej hlas, je krásná, písničky skvělý a plno dalších vecí) !!!kdežto Lady Gaga nemá ani jedno!:)
      • dianna114

Re: Re: The Fame

Aguilera není lepší než Gaga ani omylem. Akorát je starší než Lady Gaga a má toho víc za sebou. Ale vypadá s těmi silikony hrozně uměle,navíc jako 39letá,která se snaží vypadat na 20 a přitom jí není ani 30,má příšerný hlas a jediná její dobrá písnička je Keeps Gettin' Better!!!!! *16* Písničky od Lady Gaga se poslouchají daleko lépe než většina těch od Christiny Aguilery! A podle jejich účesu to ještě nemusí znamenat,že jí Gaga kopíruje,ale tento účes se ted' nosí. A i kdyby jí kopírovala,tak Aguilera taky není originál,ta zase kopíruje Marilyn Monroe! *10* *8* *8* *8* *8* *8*
        • dianna114

Re: Re: Re: The Fame

No...trochu jsem to přehnala,mě jen štvalo,jak je srovnáváte,ale je fakt,že Chris má fakt krásný hlas,jen mi vadí,že to řvaní cpe skoro do každý písně,ale jinak nic proti ní. Obě jsou skvělý,jak Christina,tak i Lady GaGa. *4*
      • Re: Re: The Fame

si asi slepá a hluchá
  • The Fame

Lady Gaga je suprácká, uplně miluju Poker Face a mám i celý album a fakt se povedlo tak nechápu proč sem chodí lidi kteří ji nefandí.Tancuje dobře a má krásný pestrý videoklipy.Lepší než celá Aqilerka třeba.nazdar *13*
  • Lady Gaga

Mne sa moc nepáči,ale pesnička Poker Face je perfektná aj Just Dance. *4*
    • Re: Lady Gaga

mne sa libi pisnicka pokerface takY Ale pripada mi ze je ji vic jak 22 roků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit