Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lady Gaga

..mno newm s kym tady mám souhlasit...ale je to super zpěvačka a její písničky taky..:)) :-**
  • LADY GAGA

Nejkrásnější Scene queen;-).....a ty písničky moc moc my queen :* *14*
  • Lady Gaga :-***

Lady Gaga je nejlepciiiii *14* *14* *14* *14* ...newite nekdo plosiiimm kolikatyho ma ten koncert v Praze?? *7* .....Lady Gaga 4eWeR *14* *14* *14* *14*
    • Re: Lady Gaga :-***

21. 2. 09
  • lady_gaga_7

Super

Je skvěla..a wow pisničkyy na albuu..Už se na ní těšim za par tydnu do Prahyy *5*
  • lady gaga

hrozne tancuje inač ok pozrite sijej vystupenia na youtube katastrofa jak rozje...embečka
    • Re: lady gaga

A ty tancuješ asi líp že jsi takový chytrý/chytrá že ?? Chtěla bych tě vidět ty .....:D:D
    • dianna114

Re: lady gaga

Pravda,tancovat moc neumí,ale zpívá celkem dobře. Líbí se mi její písnička Just Dance. *15*
  • kuritkovi

jj

Zpíwá afkt krásně a Just Dance a Pokec Face sou fakt supr songy
  • _pinkie_

_?!_

OMFG chcipam ztech kretenu co si myslej ze ji tu napisou par vet ze je leda gaga trapka....pritom sou to (ty cc rho pisou) naky debiiLci ktery si myslej ze jim spoupne autorita dyz so tu napLacaj....!!! *13*
  • fazolka

Slyšela jsem jí poprvé...

já když jsem jí slyšela poprvé tak se mi moc nelíbila ale pak jsem si jí pustila znovu a slyšela jsem její užasný hlas *4* *14*
  • gaginka

pre anti ga ga ona je najlepsa spevacka aku som kedy vydela tak chod do p*** ked sa ti nepaci *1*
  • fashion

jo je skvělá a pracuje na druhem cd ale škoda že tam nebude pisnička fashion protože tam je feat. ale jinak dobre už to mam na kompu *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit