Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lady GaGa

ona je proste dokonala a nejlepsi ta jeji pisnicZka Just Dance *14* ale i ostatni sou dobry
  • avrilie

je gooĐ

nwm co proti ní máte,mně přijĐe Đobrá,hŁavně ta její písnička Poker face je sqvěŁá! *3* ten její styŁ moc nemusím,aŁe hŁas má fakt poveĐenej!!! *1*
  • Lady Gaga

Lady Gaga je plostě nej a jestli se to někomu nelíbí at mi prdel políbí.Je prostě úžasná nwm co proti ní všichni máte.Vsadím se,že ty co píšou že je hnusná,tak oni nejsou o nic lepší....a Poker face je nejskvělejší písnička,která se jí povedla...miluju ten její videoklip!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *8* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Lady Gaga

Další "zpěvačka" co ukáže pár písniček a zase zapadne. Tady jde vidět,jak si pohráli na pocítači s jejjím ksichtem. Její hudba je stejná, jako vostatní disko trisko. Jenom další komerční kráva na hudební scéně.
    Tohle už fakt hudba není. *7*
    • Re: Lady Gaga

tak si vydej cd taky a ukaž se ve videoklipech ne?
    • Re: Lady Gaga

vydala album the Fame pokud to nevíš a ne jak si myslíš že nazpívala 1 song *13* takže v poho celé album je super a vystoupí s PSD 21.2.09 v Praze *3*
  • lady gaga

ma podobny hlas proste ma hlas jako christina agulera *3* *4* *13*
    • eliskahvezda

Re: lady gaga

Já vím a vím taky proč,protože Agilera ,nebo jak se to píše,tak se po GAGA opičí ,třeba např. s vidoklipem BAD ROMANCE. použila ho ,ale v jiný písničce. Stejný kostým,prvky,brejle ,no prostě šílené *9*
    • dianna114

Re: lady gaga

Christina má hrozný hlas. Lady Gaga daleko lepší. *13*
  • Pecka....

Lady Gaga je nej zpěvačka a taky moc krásná..a písnička ,,Poker Face,, se Jí opravdu povedla.. *5* *14*
    • Re: Pecka....

jo je super celé fakt jako i ty klipy jsou BEST
  • gaga jedže

někde sem četl že jak bude v praze gaga tak by tam měla být největší hvězda ona a že PCD tam maji byt jen jako zastěrka (a já tomu věřím *1* )
    • Re: gaga jedže

prej predskupina je lady gaga ne pcd
      • Re: Re: gaga jedže

jo ale jako že většina pujde na gagu *3*
  • Skvělá

Ty,co tady řikaj,že je hrozná a tak dále...sami nic nedokázali,tak at si vylejvaj zlost na někom jiným.Lady GaGa je fakticky SKVĚLÁÁ.Nejlepší je Poker Face. *14*
    • Re: Skvělá

jo,poker face miluju!!!!!!!ale i just dance... *14* *14*
      • denca.d

Re: Re: Skvělá

Joj, dřív jsem žrala Just Dance ( Mám to v mobilu,MP4,PC,.. )Ale teď poslouchám teprve asi po3. Poker Face a upe bomba <3 *1*

Popopopoker Face :D
  • Lady Gaga v CR

Všem doporučuji stránku http://lady-gaga.cz/. Je to nejkompletnější web o Lady Gaga v ČR. Najdete tady mp3, fotky, texty, životopis, info o jejim konzertu v praze… prostě všechno.

*14*
    • Re: Lady Gaga v CR

super web :-) lady gaga je nej .... *15*
  • GagA

Lady GaGa: má skvělej hlas, skvěle zpívá, v klipech vypadá skvěle, ale ve skutečnosti moc ne, ale kdo jo? má svůj styl,je to něco jinýho a podle mě rozhodně nikoho nekopíruje, a jestli si to myslíte tak to jenom pro že ty zpěvačky který si myslíte že kopíruje tu jsou už dlouho, tak už vyměnili hodně stylů, tak vám to možná příde podobný...LADY GAGA best

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit