Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • díky za pochopení!!! *3*
  • Moje nejoblíbenejsí zpevacky sú : Rihanna,Katy Perry,Lady Gaga,Lucie Vondrácková a Cheryl Cole.Máte pravdu Britney Spears je H*VNO a ne královna popu
  • spíš by to mělo být takhle: Lady GaGa je královna popu a Britney Spears h***o popu ... ale vlasně máš pravdu Madonna je pořád největší legenda.
  • Madonna.... královna popu Lady GaGa ....princezna popu Britney Spears ho*no popu
  • ladygaga je úplně božská a kdo si to nemyslí je blázen. Můžeme být rádi že máme takovou dobrou zpěvačku v česku a reprezentuje nás i na MTV (Music TV - Hudební televize... tam dávají klipy a tak)
  • mirdaharant
    Pro ni můžete hlasovat na http://viscovim.blog.cz/1309/top-9-03
  • Linduska1
    Jojo máš v komentari ve vsem pravdu nezpívá vůbec na playback jen když je potřeba např.když tancuje a u toho zpívá je jasné že se musí i nadechnout žejo...je opravdu božííí
  • Linduska1
    Jo dávala jsem ji sem!Sluší ji to tam co??
  • Ale ta ščetka na ní už vůbec není super. :-D
  • Je mi z ní nanic. A ta její produkce je tak "kvalitní", že jí hrají jen taková s*račkoidní rádia jako je Evropa 2 nebo Fajnrádia, či správně Schweinrádia. Ty posledně jmenovaný máme u nás v Chomutově taky bohužel zastoupený Schweinrádiem Agara. A to jsou jen samý s*ačky, s*ačky a zase s*ačky pro amuzikály. Ještě, že už u nás od října vysílá na VKV super Countryrádio.
  • Jojo díky dávala jsem ji sem!! ;)
  • super nová fotka *4*
  • mirdaharant
    Hlasujte pro lady gaga na http://viscovim.blog.cz/1309/top-9-2
  • je dobrá jenom trochu divna v dobrem slova smyslu *12*
  • Lady Gaga je výborná zpevacka a písnicka Applause perfektná
  • Lady Gaga má hezký písničky, ale jinak vypadá, jako chlap.. Vůbec neni hezká... :/ A ten její klip k Applause je uplně strašný! Ale písnička ujde :)
  • už se moc těším na tu novou desku *2*
  • napsal bych to samí *5*
  • Omlouvám se,Lady Gaga spolu s Rihannou jsou nejlepsí zpevacky jednoznacne
  • Uz jí taky nemám rád, její hudba je dost o nicem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit