-
lady gaga je výmečná osoba, mnozí si zní dělají srandu kvůli jejímu jménu ,oblečení,účesech... je toho celkem hodně...a já upřímě nechápu proč. spousta zpěvaček a zpěváků pořád jedou na playback ale na you tube jsem viděla a poslouchala song speechless od lady gaga live. celí song byl bez playbacku a ještě k tomu hrála na klavír ... mimochodem kostýmy má skvělý. si skvělá lady gaga moc ti fandím ... *3* *3* *3* *2* *1* *15*
-
gaga se supej krásna *14* *3*
-
u Lady Gaga vládne originalita a to mnozí odsuzují, ale já ne! Mně to přijde ideální, hlavně ta originalita ji proslavila, protože být jiná znamená být viditelná...Samozřejmě je slavná kvůli písničkám, který jsou super, ale i kvůli té originalitě *3* *3* *3*
-
Lady Gaga je velmi dobrá zpevačka *1* *1* *1*
-
Lady gaga je nejlepší spěvačka a nikdo na ní nemá *14* *14* *14*
-
Gaga je úžasná,škoda že jsem si nechal ujít koncert.
Love lady gaga. -
HI LADY GAGA! <333 ♥♥♥♥♥♥♥ *14* *4* :-) :-** Hrozně moooc mě mrzí, že jsem nestihla Lady Gaga - Stefani Germanotta popřát k jejím 27. narozeninám, které měla teď ve čtvrtek, 28. března. Já jsem byla teď různě pryč a nestihla jsem to :-/ :-( .. Ale myslela jsem na LG v ten den, už i dřív, že bude mít narozky.. Takže dodatečně a se zpožděním přeji Lady GaGa, naší Mother Monster, VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM!!!!♥ Přeji Ti LG, ať se po té operaci kyčelního kloubu dáš zase dohromady a ať se uzdravíš, abys byla zdravá a neměla po tom úraze nějaké následky, takže Ti přeji HODNĚ ZDRAVÍ, štěstí, lásky, pohody, fanoušků, opravdových přátel, kteří tě podpoří, hlavně teď hodně odpočinku a spánku, po té operaci, abys byla zase fit a ok a přeji hooodně štěstí a úspěchu v kariéře a v tomto roce 2013 hodně úspěchu s novou érou, albem, klipy, singly, vystoupeními, apod. A hodně štěstí s dalším novým turné, škoda že Born This Way Ball musel předčasně skončit :-/ :-(, ale hlavně že jsem na něm byla =-), sice mi to jednou teda nestačilo :-D , ale aspoň že jednou, bylo to ÚŽASNÉ TURNÉ!! Kéž by vyšlo na DVD, to bychom si všichni moc přáli, třeba vyjde :-), třeba to turné ještě půjde obnovit a dokončit :-), škoda že s ním nebyla LG v ČR, nebo na Slovensku, ale aspoň že v Rakousku a tam jsem byla :-). A taky mi chybí turné The Monster Ball :-(..Jsem moc ráda, že jsem na něm v Praze byla :-). Doufám, že si Stefani-Gaga svou narozeninovou oslavu pořádně užila a ještě jednou HAPPY BIRTHDAY STEFANI, LADY GAGA!!! :-) :-* WE ♥ YOU!!!
-
Happy Birthday *3* *1*
-
všechno nej. k narozeninám lady gaga
-
lady gaga je nej.Má plno úžasných písniček a dobré kostými.
-
Vše neeejj Gugísku
-
mno...jako je mi jí líto když jeden člověk který předpověděl smrt Michaela Jacksona a Amy Winehouse řekl že tento rok umře...nevím jestli tomu mohu věřit...ale jinak jí nemám v oblibě a jak tady někdo zmínil je nezajímavá! *11*
-
taky na ni ráda tancuji. a byli i doby, kdy jsem uměla naspaměť všechny tanečky z jejích klipů
-
tak před dvěma rokama jsem byla do ní crazy, prostě lay gaga, lady gaga, lady gaga a nikdo jiný. když jsem si před pár dny pustila znovu její hudbu, dospěla jsem k názoru, který tady hodně z vás píše. tedy že má prvotřídní hlas, a co se týče jejího vzhledu... nepřipadá mi zajímavá
-
Happy birthday!!!
-
Lady GaGa nehraje hudbu. Zní to jako kdyby se smažila na elektrickém křesle. Aby byl tento efekt ještě více podtržen, tak dokonce jako na elektrickém křesle vypadá.
-
Já to nechápu, jen tak jsem si tady prohlížela a četla komentáře a došla na stránku, kde jsou loňské komentáře přející LG všechno nejlepší k narozeninám a můj komentář tam není! Já to fakt nechápu, taky jsem jí tady na osobnostech loni přála =/.. Přijde mi to divný kam se to jako podělo..
-
chci jenom naznačit že kdybi lady gaga neměla takové písničky tak by byla úplně normální spěvačka.
-
většina lidí má zřejmě jiný vkus než ty *4* *4*
já ji mám ráda, když ty ne, tak SEM NELEZ -
Kdybych měla na tvém příspěvku něco upravit, tak to neudělám
To co jsi tady napsala, bych lépe neřekla *3* *3* *3*
Lady Gaga je úžasná Zpěvačka!!!!!! *4* *4* *4* *4* *4*