Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lady Gaga I hate it I do not understand how someone admires and has it like it is and not get totally embarrassing!!
  • neznášam lady gaga lebo si uplne trápna sak ked sa chce zviditelnit tak sa len strápni ja nechápem ako može mať toľko fanúšikov *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *11* *11* *11* *10* *10* *10* *13* *13* *13*
  • Libí se mne Jak lidi Furt Ukazujou Na Madonnu že jí kopiruje Spíš se mně zdá že ona Kopíruje Jí a nejen JíJe dobra zpevačka Mám jí rád ale Lidi proberte se Na Madonnu nemá to je jak kdyby ste říkaly že Justin Bieber Je lepšíí Než Michal Jacskon ! Madonna je proste Královna a umí se srovnat z dobou a hlavne Gaga Je proti madonne kuře co madonna dokazuje v 54 let Ti Lady Gaga nedokázala ani ve 26 Letech tak si trošku řekneme Že Opravdu mádo madonny daleko To víme asi všichni Ale neumíme si to připustit *3*
  • Monatka17
    Lady Gaga je nechutná !!!!!! Je mi z ní blbě *16*
  • Smím se zeptat, co je uměleckého na tom dát na sebe kus masa? *7*
  • Nebudu tady někomu vyvracet jeho názory k této velice talentované umělkyni.To,že si vzala hovězí maso,bylo jen kvůli upozornění na sebe a taky umění,které GaGa podporuje všemi směry (pro spokojenost odpůrců,maso ze šatů bylo předáno jednomu americkému psímu útulku).Každý je nějaký,a když Lady vnímá umění takto,tak ať si ho tak vnímá.Je alespoň svá a nikoho nekopíruje.Tvoří vlastní muziku a plně se věnuje svým fanouškům(neodmítá je,neštití se jich,jako některé jiné celebrity).Mně se její hudba i styl oblékání líbí,obdivuji její krásnou chůzi na vysokých podpadcích. PAWS UP! mom ♥ *14*
  • nesnášim ji jak se oblíka a jak mnela na sobe maso byla ŠÍLENÁ ale jinak ma heský písně ahlas ujde ale nenavidim jí *11*
  • Lady Hus Je skvela zpevacka, sama si sklada texty, dela hudbua jeste k tomu i Zpiva. Miluju Ji. *14* *14* *14*
  • Nechápu, jak někdo může říct, že Lady Gaga kopíruje Madonnu, vždyť je každá úplně jiná. Vzhledově i muzikou.
  • Snášíš? *8*
  • Polde mého každá udělala kus práce v popu jak Gaga tak Madonna . Takže nemužete tu srovnávat člověka kterej je v pop music 30 let a druhej 3 roky , naprosto dementní takhle je furt srovnávat , můj názor je takový že Madonna nemuže unést že jí někdo vzal korunu s hlavy . Ani ste si nezjistili kdo s tím začal . No přece Madonna 4 dny v kuse sem poslouchal jak BTW tak Express Yourself a podobu sem tam nenašel , bud sem hluchej jak pařez nebo nevím . Každopádně opět se snaží na sebe upoutat Madonna pozornost . Pokud ste si nevšimli tak Gaga psolední půl roku chodí jako pravá Lady s velkým "L" má krásně přiléhavé oblečky vysoké boty a krásně upravené vlasy , takhle sem jí teda ještě neviděl , je z ní prostě polední půl roku naprostá kočka . Je to můj názor mám ji rád . Madonnu sem tky poslochal ještě poslouchám , ale to co dělá je už opravdu hluboké .
    Obě považuju za umělce . Ale Gagu za užasného umělce s krásným hlasem který dokáže velké věci . Tot vše .
  • lady gaga ujde
  • asi před rokem nebo před pul rokem sem lady gaga zbožnovala , ale tet uz moc ne *14* *14* *14* *14* *14* *14* te na ni i zuřim *16* *10* *11* *9* *13* jestli nekdo chce tak napiste ja si to přečtu *15*
  • gaga je skvělá zpěvačka uplně s tebou souhlasím a snaším se chodit jako gaga *16* *12* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
  • LADY GAGA jenáhodou sexi zpěvačka *14*
  • dianna114
    Já ji měla ráda v době alb The Fame a The Fame Monster, s érou Born this way mě zklamala - albem, image i klipy (kromě Marry the night, ten je skvělý). A jsem ráda, že tu neurážíte Madonnu a nemyslím, že by ji GaGa kopírovala.. některé věci mají společné a viděla jsem dost porovnávajících fotek těch dvou a těch podobností tam bylo fakt hodně, ale většinou to byly jen nějaké momentky.. častokrát měla GaGa i stejný kostým, co předtím měla Madonna, ale podle mě to byla spíš jako "pocta" Madonně než že by to GaGa dělala proto, že by neuměla vymyslet něco vlastního. A hudbu, klipy, show mají jiné a kdyby GaGa JEN kopírovala, tak by tolik slavná nebyla. Víc mi u Gagy vadí, jak pořád dokola tvrdí, že miluje svoje fanoušky nebo ze sebe dělá chudinku, že ji na škole šikanovali (přitom to nebyla pravda, někteří její přátelé říkali, že patřila k nejoblíbenějším lidem na škole). Ale jedno se jí musí nechat, byla první, kdo začal nosit šílené kostýmy i do civilu nebo na předávání cen.. (nejen na koncerty nebo Halloween). Do té doby na veškeré akce chodily všechny nastrojené jak "princezny" a najednou jako by se předháněly v tom, kdo si vezme šílenější kostým. Za tenhle trend může ona..
  • Lady Gaga má super písničky ale s kostýmy to někdy trošku přehání!!!
  • Ahojky, řeknu vám, nejsem taková faninka a neposlouchám každou písničku která se mi líbí, ale sem neutrál a když sem uslišela poprvé LADY GAGA!! tak sem pochopila že někdo fakt muže bejt užasnej, výbornej atd... má užasný klipy písničky songy a podobné..... A lidi, děcka, mládeš!! každej má rád nikoho jiného tak třeba nemusíte tady vykládat ani pomlouvat LADY Gaga........Měj te se! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Je dobrá, ale někdy se chová jak ... ;'D *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Souhlasím *14* Taky jí moc miluji a at si říká co chce *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit