-
Wau lady gaga no to je wau já o lady gaga mám i vlastní portfolio nejradši miluji merry the night sice jsem ještě malá ale lady gaga je úžasná spěvačka dost dobře trhlé oblečení *14* já nemám ráda ty který říkají že lady gaga je blbá , nemá vkus a tak dál tyhle lidi já nesnáším *16* já nedovolím aby lady gaga byla pomlouvaná jsem něco jako ochranka *5* *1* tak se měj lady gago o tobě vím všechno takže si superstar ....... *14* *3* *4* *14* *3* *14* *3* *3* *14*
-
TO že obdivuju lady gaga rozhodně neznamená že jsem lesbička, většinou sem píšou jjí fanynka, fanynka zpěvačky není totéž co lesba!!!!!!!!!! I když některý třeba jsou a co má jako bejt?
-
se mi strašně líbí jak jí obdivujete asi samá lezbička:-)no proč ne?je to velice krásná ženská a má opravdu talent a je děsně sexy,divoká a perverzní to na holkách miluju!!škoda že u nás v česku nejsou takovíhle holky!!jen samí nudný seschlí frigidní koštata *11*
-
pod stromečkem letos knížka o gagince *14* *14* *14* *14* nááááááááááááááádhera *4* *4* *4* *4* *4*
-
Lady Gaga je fakt vyborná speváčka. Má neuverilný hlas a má skvelé piesne. *4* *4* *4* *4*
-
Má velice pěkné songy, ale trochu bych pozměnila styl..... Ale správně trhlá... *14* *14* *14*
-
Nejzajimavější interpret za posledních 10let!Naprostý unikát,jedinečná,originální žena(nebo snad muž?),neuvěřitelně provokativní a Bohem nadaná osobnost s nezvykle zvláštní,podivnou tváří,ale s postavou přímo luxusní modelky.Výborná zpěvačka,skvělá tanečnice,ale především geniální umělkyně,úžasná,okouzlující bytost.Ať se Ti daří,lady Gago,obdivuju TěTvék klipy jsou nejlepší,co kdy bylo vytvořeno.Jsi nesmrtelná!!! ) *14* *14* *14* *16* *16*
-
Proč se všem tady začne vařit krev, když někdo zmíní slovo MADONNA ?
-
ahojky
-
Tak Lady Gaga je fakt >DOKONALÁ< *14*
Mam jí ráda ♥ *14* ♥
A myslím že vy taky *4*
Znám od ní každou písničku na spaměť *1*
Ona je prostě fakt výborná < *14* *14* *14* ♥ ♥ ♥
(na holky nejsem) *1* *1* -
I thin of lady gaga it cool. *14* *14* *14*
-
Omlouvám se za předchozí komentář, který napsala jedna má labilní kamarádka pod mojí přezdívkou. A Gaginko ty si dokonalá, miluji tě, tvůj klip je úžasný, konečně ses ukázala jako lidská bytost s city! :) Mám tě rád!
-
Gago!! hrozně si mně sklamala, poslední klip byl bída a utrpení!!! ty nestoupáš, tvá hvězda padá dolů :(
-
*14* *14* *14* *14*
-
I thin of lady gaga it cool.AND MY *5* *5* *5* *5* *3* *3*
-
Ty seš ale praštěná, ali, dyť o ní nic nevíš ty si nula!!! Piš si tyhle kecy někam jinam!! dyť je ÚŽASNÁ
-
lady gaga je proste bozi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Ja se us nemuzu dockat as bude ten NEW clip MARY THE NIGHT..!! A jinak taky bych ji nekdy chtela videt na zivo minuej rok sem nemohla.!! *16* *10* Ale tet bych tam sla na 100%.!
Ale myslim ze prej v radiu bylo ze v roce 2012 bude zase Monster ball *14* *14* *14* I lov you GAGA..! <3 <3...:) -
Jednou bych chtěla být jako ty *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
V O2 areně byla loni 17. listopadu, chtěla jsem tam jít, ale nějak to nevyšlo no:( hrůza, snad přijede brzo zase *4*