Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takhle je to u všech,je mi jedno co si o ní kdo myslí. Naprosto s Tebou souhlasím. Ten kdo uznává jenom RAP je u mě člověk co neuznává hudbu, dobře, rap má podklad ale není to o melodii, ale spíš o intonaci hlasu. Ona má úžasný hlas, a píše ty nejlepší melodie a v tom se to odráží. Někdo jí nesnáší proto jak vypadá a preferuje třeba zrovna Rap kvůli tomu, že jsou v něm vyjádřeny názory,copak tady snad ne ? Hele ocenim cokoli, když je to dobrý :D (možná tak mimo metalu v tom se fakt nevyznám) :D U babičky sem vyrůstala na dechovkách, takže i s tim se lehce vypořádám, sestřenka ujížděla na punku a lehčí verze taky skousnu, Rock ten fakt hltám ať už to jsou od malička hospodský Kabáti, Green Day nebo TH. Beatbox obdivuju, ale Rap jsou pro mě novodobý básničky plný nadávek :D Ale neodsuzuju je, respektuju to i když mám svůj názor a to čekám i od ostatních.
  • ahoj pposlouchám lady gaga a a ted sem začala poslouchat aguileru(nevim jestli jsem to dobře napsala jestli ne tak sorry)ale přišla sem nato že když třeba si poslechnu pár písniček od aguilery tak najednou nemam chut na lady g. a opačně je to normál?
  • Díky =) tancuje fakt skvěle a líbí se mi její vlasy =)
  • Miluju poker face. Miluju LADY GAGA. JE TO CRAZY GIRL *4* *14* *4*
  • *14* *14* *14* *14* LOVE HER nemá s tou Madonnou nic společnýho :D :D ten co tohle tvrdí asi nečetl jejich životopisy co ? :D
  • To ti nikdo nebere, jen je obdivuj ale nechoď sem prosím pomlouvat naší Lady, děkuji *3*
  • Neříká se to, nepíše se to. A Lady Gaga NIKOHO NEKOPČÍ!
  • UŽ NECHCI SLYŠET ŽE KRÁLOVNA POPU JE BRITNEY SPEARS JAK TOHLE MŮŽE NĚKDO ŘÍCT!!!!! Královnou byla Madonna a teď je Lady Gaga, Britney zpívá furt na playback takže asi těžko. Gaga píše hudbu, nepoužívá playback, ona je pravá Queen, baby!!
  • TWL co mi to tam vlezlo za smajly, chtěla jsem tam místo těch smutných dát *14* *3* *4*
  • Jak tohle můžeš jen říct?!!! Děláš si srandu?!!!! Gaga je jedna z nejlepších umělců vůbec a ty tohle řekneš?!!! Nojo, tvá věc. Je na tobě koho obdivuješ..Jestli máš radši Evu a Vaška tak do toho ti mluvit nebudu..Ale Lady je stokrát lepší než Nicki Minaj, Natalia Kills, Rihanna, KeSha, a další..Pro mě je Gaga nejlepší♥ *9* *9*
  • Jj!!!!!!!!!!!! Ten klip mě totálně dostal!!!!! Je to úúúúúúúúúúžasnej, překráásnej, dokonalej klip!!!!!! Velmi se jí povedl, ty její úžasný transformace (mořská pana->strašně jí to sluší, u klavíru->opět hrozně moc sluší, jako Jo Calderone->vypadá úžasně-je fakt skvělej♥, atd..) Tímto klipem opět pořádně šokovala, myslím to samozřejmě v pozitivním smyslu. Klip je prostě nádhernej, je NEJ!!!♥ I'm in love with YOU AND I!!!♥ *14* You And I Mánia♥♥
  • Souhlasím, Gaga je opravdu fenomén♥ Je to úúúúúúúúúúúžasná umělkyně, je dokonalá♥♥♥ Miluju ji nadevše♥ To jak skvěle zpívá, to jaký má úžasný vystoupení, to jak výborně hraje na klavír a jak úžasný texty píše, to jak je hodná a milá k ostatním a jak miluje své fanoušky. Tohle vše ukazuje jak úžasný a talentovaný člověk ona je!♥♥♥ Také na ni miluju, že si na nic nehraje a je upřímná. Také jak je kreativní a nápaditá, kolik toho ona dělá♥ Vede fanoušky k tomu, aby se nebáli být sami sebou, aby se nestyděli za svou orientaci, za to jací jsou a jak vypadají, za to odkud pocházejí..Podporuje volnost a osobitost a to se mi na ní strašně líbí. Jí je jedno co si o ní ostatní myslí, prostě je sama sebou. Tohle vše na ní prostě miluju, ona je opravdu zlatá♥ Nechápu ty paka co sem lezou a nadávají jí tu a pak se tu hádají s jejíma fanouškama..Takovýhle lidi tady nemají co dělat a mají být na diskuzích svých favoritů. Mimochodem Gaga nikoho nekopíruje, ona je opravdový umělec, ona se pouze inspiruje a kopírování to je pod její úroveň..Spíš taková Nicki Minaj a další kopírují právě Lady Gaga. V dnešní době na svých koncertech používají dost podobné extravagantní modely jako Lady Gaga. A k těm antifandům co sem furt lezou: taky jsem se asi tak před rokem tady neustále s jedním hádala, protože tu furt prudil a měl narážky na LG. Achjo, že je to baví..
  • Jj Amanda Balen *3* *4* . Jo a chci dodat..konečně další fanoušek, který píše co se tu má psát a žádný blbý antifan *4* *7*
  • Joo GaGa je NEJ!!!!! Nikoho nekopíruje!!!!
  • hudy
    Mno, teď jsem se dostala až k vám, koukám na to a to si pište, že někteří z vás si sem už nenapíší!!
  • Tarzimaaania
    Až na to že dneska jsme(nebo aspoň já) nic nenapsali trochu omyl ... mimochodem my si taky píšeme a necpeme ti to ;) už nemáme na co odepsat protože už nic nepíše víš? ;) ani už nechci ať si de někam musím taky dělat užitečnější věci než tady sedět ne jak vy :) a pište si kde chcete nás to vááážně nezajímá ;) to je moje poslední slovo už sem nejdu takže reagovat na to můžete ale máte smůlu protože si to nepřečtu nazdar ;)
  • mrs_jackson
    ..tvl, koukám že se tu nic nezměnilo od včera. furt Dianu urážíte (tak se jmenuje LoverOfGaga) mimochodem psala sem si s ní ve zprávách a je to moooc fajn ženská a dokonce napsala i pár smajlíků *1* *4* ale normálních jako třeba :-) nebo :-( fakt nepíše nesmysly jako :DDDDDDDDDDDDDDDD *2* *1*
    a nezačala si!!!!! celý to tu začal ten ilja1996 tim že napsal že gaga kopčí madonnu a pak ještě něco s tou nicki minaj a jessie j! *2* mno a pro vaši informaci ona mi to neřekla já si to četla tu.. a je snad normální když se někomu nelíbí když někdo nadává jeho oblíbený star *6* rozum v pořádku maj asi jedině lidi co s ní souhlasí!! tim vás nechci tady urazit jo ale řikám vám že je to fajn ženská! vždyt ste to museli i vidět když tu odepsala lidem co se ptali na normální věci odhedně gagy..... =))
    to jen vy máte smůlu když ste se s ní začali hádat *1* já teda bejt váma tak už nevim co jí odepisovat protože ona má ve všem skoro pravdu *15* *15*
    no nic mějte se tu lidi my už si ted píšem ve zprávách protože tady se to změnilo v diskusi anti-fanoušků co navíc nadávaj lidem co gagu maj rádi.. *9*
  • ilja1996
    Myslel jsem že se nechceš hádat... Tak proč se hádáš???
    Přece když napíšu nechte prostor lidem co se nechtěj hádat nebo něco podobnýho si napsala,tak přece to myslim vážně a nehádám se,začínáš se chovat jako ta LoveOfGaga.
    A to je vážně ubohý že si myslíš že když někdo večer takhle napíše a souhlasí snáma tak že to sem but já nebo Tarzimániáá.
    Prostě jsou lidi co snáma souhlasej,maj rozum...
  • Tak přečetla jsem si tu hádku uplně od začátku... A souhlasím s ilja1996
    a s Tarzamániaaa.
    Ty je prostě provokuješ LoveOfGaga jako dospělá se absolutně nechováš.
    Píšeš ještě ktomu že je neurážíš když si stim začínáš.
    A jako například jak něco napsala Selenátor,hned si ji musela odepsat a bejt hnusná. Místo toho abys to nechala bejt.
    A vy budte rozumný ilja1996 a Tarzimániaa s takovejma lidma se nikdy nedomluíte :)
  • Tarzimaaania
    mimochodem když si tady TY ta dospělá proč neskončíš ty? ;)

pro tu druhou na tamto mi ani neodepíšeš viď když víš že mam pravdu ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit