Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LoverOfGaga
    Hm. Aha a když se teda nehádáš, proč mi neustále cpeš svoje názory? Ooo vlastně já zapomněla, tobě stačí napsat smajlíka, a hádání se mění v miloučké sdělování názorů a poučování.
  • Selenator
    Víš, co je to hádání? Bavila jsem se o diskusi Sel, pokud vim .. Tady nepíšu žádný narážky, takže nevidim důvod, proč neodepisovat .. Hádání je něco jiného, než 'konverzace' s tebou .. ;)
  • LoverOfGaga
    Selenator, ne, ty se vůbec nehádáš, to opravdu vidím *1* *1* A hrozně si protiřečíš. Řekla jsi, že bys na diskusi někomu odpověla jen jednou, zatímco na moje příspěvky jsi odpověděla už nejméně 3× *6*
  • LoverOfGaga
    Ahoj, konečně další normál člověk ^_^ Naprosto souhlasím, Lady G. a Madonna jsou dvě naprosto rozdílné zpěvačky, každá má vlastí originální styl. *3* Jenomže vysvětluj to těm retardum tady... *6* ..kdyby demence byla rychlá, tak musej do kopce brzdit.. *1* *1*
  • *8* GAGA JE NEJLEPŠÍ ... the best !!! je jí jedno co si myslí ostatní a myslim že svojí práci dělá fenomnálně :* má spoustu fanoušků -.- jako nikdo Madonna a Lady Gaga sou přeci jiné osobnosti proč by jedna měla druhou kopírovat to může skutečně napsat nějakej totální .... kterej o nic nic neví *16* myslíte si to taky ?
  • LoverOfGaga
    Konečně normální člověk, který diskutuje o tom, o čem se mezi fans diskutovat má. *4* A ano, ta tanečnice je Amanda Balen *3*
  • Je to Amanda Balen?? Nejsem si tím jistá
  • Ahojky lidi, mám GaGu ráda, má pěkný písničky. Chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou někdo nevíte, jak se jmenuje taková blonďatá tanečnice, krátkovlasá. Je v klipu telephone, judas i v klipu you and i.. v posledním klipu (you and i) tančí s GaGou ve stodole z našeho pohledu většinou vpravo za GaGou
  • Gaga je fenomenální zpěvačka, její songy jsou skvělý, protože je píše sama a akustický verze jsou jedním slovem dokonalý :) Kdo poslouchá pop a nemá "absolutní hluch" tak musí uznat, že tohle nemá chybu :) Jedinečná byla pro mě Poker face, následovala Bad romance, potom Born this way, ale teď to je jednoznačnš You and I. Všechny mi přirostly k srdci a je mi jedno, že na mě spousta lidí blbě kouká, že poslouchám "sračky" od Gagy po TH. I was born this way :* :D
  • Lady Gaga zpiva fakt uzasne a dobry kostymi *1* *1* *1* *3* *3*
  • Juj.. já bych asi omdlela kdybych jí viděla.. nebo bych tam začala řvát: "I LOVE YOU LADY GAGA" *1* Ale rozhodně bych nechtěla zažít to chování.. to muselo bejt hrozný.. *9*
  • Ten klip je teda vážně suprovej..! :) Fakt se mi moc líbí.. hlavně když tak hraje na ten klavír.. to je krásný ;)
  • LoverOfGaga
    GAGA *14*
  • LoverOfGaga
    *14*
  • LoverOfGaga
    Musíte vidět klip k písni YOU AND I !!! Je fakt úžasnej, ode dneška je na youtube na ladygagaVEVO, tak se mrkněte fanoušci *3* *3* *14* *14* *4* *4*
  • To raději budu poslouchat Evu a Vaška než Lady Gagu *1*
  • Ale ma pravdu, presto ji stale poslouchame a je to nase osobni vec.
  • elinor

Gaga

Byla jsem před půl rokem na jejím koncertě v Americe a když na ní fanoušci i se mnou čekali před hotelem a ona zrovna vyšla se 2 bodyguardama a někam šla tak já jsem byla uplně štastná že jí vidím..všichni spíš zírali na to že neměla šílenej oblek ale vyšla jen ve svetru a džínech...černých brýlích na očích.. přešla jen do auta...pak od ní prosil fanoušek autogram a ona ho naštvaně shodila na zem..chovala se dost agresivně a přitom fanoušků tam nebylo tolik..asi tak 10-15 a všichni byli za ˇohradouˇ:D docela mě naštvalo jak se k nám chovala...
  • Re: Re: jéje

Hele asi jo :)
  • Re: jéje

hrabe ti?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit