Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lucinka9494

Re: Re: :/

šokovala, to je pravda... ale nie v tom pozitívnom slova zmysle... hlas má ale ja sa s jej hudbou "nestotožňujem"...
  • heath.4ever

Re: album Born this way ke stažení

akorát bez té mezery ve slově stranka...nevím proč se mi to tam ukázalo :-//
  • heath.4ever

album Born this way ke stažení

všem, kteří nechtějí čekat do 23. května, posílám odkaz, kde si můžou stáhnout album,pokud ho ještě nemají...
    www.lewis99.webovastran ka.cz
  • Re: :/

šokovala tě, uznala jsi že má hlas a rozhodně jí nezapomeneš možná právě díky šílenostem který si na sebe vezme, mam pocit že tu něco naprosto plně splnilo svůj účel.. ted už chápeš? ))
  • :/

Ako sorry, ale je strašná... Hlas možno má ale tie jej "outfity"... to už nevie zaujať inak len tak že vybehne do ulíc ako strašidlo z dajakého poľa? Až mi zrak prechádza keď vidím aká je zhabaná... Je fakt trapná... *16*
  • Re: GAGA JE NELEPŠÍÍÍÍ!!!!!

máš pravdu JUDAS je naj pesnička :P
    *14*
  • Re: Re: kouknete se pls =)

Chtěla bych vědět jak se jmenuje doopravdy Lady Gaga. Mám Ji moc ráda ! *14*
  • GAGA JE NELEPŠÍÍÍÍ!!!!!

Gaga má nový klip a song-JUDAS!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* Mrkněte->http://www.youtube.com/user/ladygagaofficial?blend=1&ob=5
    Je to BOMBA!!!!!! OBROVSKEJ HIT!!!! A KLIP TO SAMÝ!!!
  • Re: Lady Gaga a zpěv

Ty seš nějakej chytrej ne? Vždyť ji vůbec neznáš! Všechny zpěváky a zpěvačky hážeš do jednoho pytle! Jak můžeš vědět jak to u ní je??... Naživo zpívá totiž skvěle!! A nikdy nezpívá na Playback narozdíl od jiných...Gaga je vysoce talentovaná, pracovitá a upřímná, a neznám lepšího umělce a člověka v showbussinessu!
  • Lady Gaga a zpěv

Jen jsem chtěl zmínit pro obdivovatele Lady Gaga a jejího "dokonalého" hlasu, který fanoušci řadí mezi nejlepší v historii populární hudby. Dnes se a speciálně u těchto popových zpěvaček hlas při nahrávání skladem digitálně upravuje tak, aby byl opravdu dokonalý. Dnes už se nenahrává, že zpěvačka přijde do studia, nazpívá na několik pokusů písničku a vezme se nejlepší take a ten se použije. Zpěvačka to odzpívá a mistr zvukař u compu to v určitém programu vypiluje tak, že i kdyby to nazpíval ožralý bezdomovec z hlaváku, tak ten program z něho udělá druhého Elvise. Takže nenechte si kakat na hlavu a oblbovat současnými umělými ikonami a poslechněte si také muziku z dob, kdy zpěváci a zpěvačky opravdu zpívali :o) Zdar všem.
  • i-lowe-music

..

Nějak nechápu, proč se tu hádáte o to, kdo je lepší.
    Pro někoho je nejlepší Justin Bieber (o kterym si myslim svý), pro někoho Miley Cyrus či Selena Gomez.
    Tak co? Každej může poslouchat co chce, nikdo by mu do toho neměl kecat, ikdyž se tak neděje.
  • Re: jsi nej lady

já mam taky ráda lady gaga je fakt nejlepší a yla jsem na 2 koncertech v praye je mi 12 *3* *4*
  • lady.gaga.tereza

Re: Born This Way

ja si tiez myslim ze js skvely je to naj somg ako kedy zlozila
  • lady.gaga.tereza

Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

viem v com chodii oblecena a prelozila som si jej pesnick a texty su na 1* napriklad take born this way :som nadherna po svojom pretoze BOH je neomilny mam spravne nasliapnute baby pretoze tak som sa narodila!!!!!no nwm aky s tym mas problem a chodi oblecena originalne aspon neni jak ostatne spevacky
  • jsi nej lady

lady gaga je nej americká zpěvačka a moje oblíbená doufám že veše taky. *7* *4*
  • Re: Re: váha &bydliště

twl *15*
  • lady.gaga.tereza

Re: váha &bydliště

bzva na predmesti LA v prenajatej vile s vyhladom na more a Hollywood
  • Re: váha &bydliště

váží 48kg když hubne do kostýmu tak 42 a bydlí v LA dokonce sem četla že ma ješte místo LA v beverly hills *4* *3*
  • jeri

váha &bydliště

Ahojky,
    nevíte někdo kolik Lady GaGa váží a kde bydlí. *3* *4* díky
  • VŠE NEJLEPŠÍ LADY GAGA!!!!!!!!

Naše nejůžasnější Mother Monster-Lady GaGa/Stefani Germanotta, z celého srdce Ti přeji všechno nejlepší k tvým 25. narozeninám, hodně štěstí, zdraví, lásky, pohody, dobrých přátel, dobré rodinné vztahy, super přítele, pravé fanoušky navždy, hodně úspěchů a atˇ se Ti splní vše co si přeješ!!!! *14* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* Doufám, že jsi to pořádně oslavila či třeba ještě budeš slavit a omlouvám se že píšu se spožděním..Chtěla jsem napsat včera, jenže jsem nestihla jít na počítač..Mrzí mě to že píšu až druhej den po narozeninách..I love You SO MUCH!!!! Your Little Monster♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit