-
Re: jéje
hrabe ti? -
Re: Re: POMOC!!
no tam ušel ale tady vypada skoro úplně jinak kdybych ho viděla v obchodáku tak bych ho nepoznala!možná jenom kdyby měl ten věnec na hlavě =D -
Re: oči
hnědý -
jéje
asi před tejdnem se mi stalo že sem šla a najednou mi zamrazilo v zádech a začalan sem myslet na lady g. jak umře slyšela jsem v hlavě jakoby vnitřní hlas a ten mi řikal že umře brzo a že jí bud někdo zavraždí nebo umře na rakovinu kůže. mam o ní hroznej strach -
oči
ahojky nevíte někdo jakou má Lady GaGa barvu očí?Díky :) -
lady gaga
lady je nej zpěvačka -
Zdarila parodie
http://www.youtube.com/watch?v=ss_B mTGv43M&feature=player_embedded -
Vedeli ste, ze ma segru?
No seriozne, co by ste povedali, ze ta segra vyzera ovela lepsie?
http://fwfw.sk/2739-ktor a-je-krajsia-lady-gaga-alebo-jej-se stra.html -
Re: POMOC!!
ahoj, viem akurat ze sa vola Rick Gonzales, snad to pomoze :) -
POMOC!!
Nelíbí se mi moc, jaký vede Lady Gaga život, ale musím uznat, že talent má obrovský, její písně nemají prostě chybičku, poslouchám je pořád dokolečka a hlavně tu novou píseň s názvem JUDAS!! A chci se zeptat, nevíte náhodou někdo, kdo v tomto videoklipu ztvárnil toho Ježíše?? Je to moc velký sympaťák... Prosím, jestli o něm něco víte, tak mi odpovězte, budu moc ráda!! -
BAD ROMANCE DAY!
Ahojky lidičky, dneska je BAD ROMANCE DAY, což znamená, že fanoušci Lady Gaga z celého světa se rozhodli, že se pokusí překonat s Bad Romance od Lady Gaga Justina Biebera ve sledovanosti jeho videa Baby. Tím chci říct prostě to, že chceme aby Bad Romance mělo větší sledovanost než Baby od Biebera. Prosím, přidejte se k nám a sledujte co nejvíckrát dnes Bad Romance!!! =))) -
reklama
Ahoj mám pro vás menší reklamu koukněte pls na blog Hollywoood-star.blog.cz
Díky :-)Je to blog o všech ceelbritách a pls hlasujte v anketě o které star chcete novinky :-) -
Re: Re: váha &bydliště
Až na to,že GaGa má byt v New Yorku,kde se také o ni natáčel dokument.GaGa prohlásila do časopisu BAZAAR,že LA není nic pro ni,že by si tam nikdy nezvykla.Její nej místo je Brooklyn a New York -
Re: Re: NEW ALBUM BORN THIS WAY IS HERE!!!!!!!!
Jojo vim. =) -
Re: FB
lady gaga fb urcite nema lebo je tam par fakeov ale zatial este ani jedna z nich nebola prava -
Re: NEW ALBUM BORN THIS WAY IS HERE!!!!!!!!
ja viem je to naj albu aky kedy vydala na nete bol uz od 20.05 :D .....dufam ze vsetky little monsters ho uz maju -
Lady Gaga:-)
Já Lady Gagu zbožňuji !:) A úplně mě dostala s novou písní Judas, kterou si pořád dokolečka pouštím !! Takže doufám, že se budeme těšit na další skvělé hity ! -
Re: Lady Gaga a zpěv
Myslím, že tady s kritikou neuspěješ. Jak řekl Jan Werich :"To je blbé, to se bude líbit ..." :-) -
NEW ALBUM BORN THIS WAY IS HERE!!!!!!!!
Ahojky Little Monsters - Fans Lady Gaga! Dneska 23.5.2011 vyšlo dlouhoočekávané album LADY GAGA - BORN THIS WAY!!!! =)))))))))) ♥♥♥ Je dokonalé!!! Brilantní!!! Mistrovské dílo!!! Hned dnes jsem si ho běžela koupit! =))) Má velmi dobrou cenu na Chodově v Bontonlandu se normálně už dá sehnat, nebo na Václaváku atd.. Standartní verze stála 399 KČ což je hodně dobrý =)) Pak má vyjít ještě deluxe edice, která bude dražší a bude tam o pár songů navíc.. Tu ale na Chodově ještě neměli zatim jen tu standartní. Já si koupim obě, jsem posedlá Lady Gaga!!! =)))♥ To CD fakt doporučuju, ona má NEJ CDčka!!!!!!!!♥♥♥ Love You Gaga!♥♥♥ -
FB
Ahojky nevíte někdo jestli má Lady GaGa Facebook???? Díky :)