Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tarzimaaania
    kdyby byla normální ta holčina, co si tu hraje na dospělou a snaží se mě poučovat, přistoupila by na tvůj návrh míru. Ano, svou dospělost opravdu dokazuje, když pomalu za každým slovem píše :DDDDDDDDDDDDDDD

:: tak já si hraju na dospělou a pak dokazuju svoji dospělost? zajímavě napsaný úplně chytře ..:D já si na dospělou nehraju a nejsem dospělá pokud ti to ještě nedošlo ;) a pokud sis nevšimla JÁ SI TÍM NIC NEDOKAZUJI JEN SE TI TLEMÍM CO JE NA TOM K NEPOCHOPENÍ? ;)
  • mrs_jackson
    LoverOfGaga, tu poslední větu si fakt vystihla *1* *1* to jo, já taky, když sem poprvý četla co tu ti ta holka napsala, tak si řikám: no jooo pan misrt odborník *1* *1* *1* *1*
  • Tarzimaaania
    nebudu tě nazývat lesbou protože jí fandíš proti tomu nic nemám ;D
  • PS: Ale na druhou stranu, díky vám jsem se tak trochu vrátila ve vzpomínkách do dětství ;) Taky jsme tam s holkama na sebe dělaly: Je to pravda, haaahaaa. Neeneee, není to pravda není není blablablaa!!neslyším těěěě. Joooojoooo je to pravda je to pravda červená růže nic ti nepomůže!!:D No, a tady jste mi to připomněly ;) Mějte se dobrou
  • Ahoj holky, musím se smát :D Tohle že je diskuze ke článku o Lady Gaga? :D Jediný, co tu Lady Gaga připomíná, je nick slečny, o které se tady vyjadřují další jako o nicku "pro lesby", tak kde to jsme? :D To znamená že když já vám teď napíšu, že jsem tu, protože fandím Lady G, tak mě taky nazvete lesbou? Já nevím no.. LoverOfLadyGaga: Je evidentní, že jsi starší než Tvoje "oponentky" :), ale nechápu, proč jim tedy pořád odepisuješ, když je jasný, že tohle nebude mít konce, dokud "chytřejší neustoupí"? ;) Prostě to neřešte twl. Přišla jsem se pobavit o její hudbě, ale vidím, že radši půjdu na nějakej filmek nebo do hajan než se zapojovat :) Takže dobrou a roztrhejte si občankyyyyy :D :D
  • LoverOfGaga
    Máš pravdu úplně ve všem, co jsi napsala, shoulasím s tebou. Je vidět že jsi normální člověk. A jen tak mezi námi... kdyby byla normální ta holčina, co si tu hraje na dospělou a snaží se mě poučovat, přistoupila by na tvůj návrh míru. Ano, svou dospělost opravdu dokazuje, když pomalu za každým slovem píše :DDDDDDDDDDDDDDD ,že?
  • ilja1996
    Zase nás urážíš.že jsme ubožáci.
    Takže slušně nepíšeš,tak nechápu proč to píšeš...
    Byl bych zvědavej,jak by si to řekla do očí nám.
    Možná řekla protože jsem mladší ale kdyby sme byli starší,taky nám to do očí neřekneš.
    A but si jistá že bych ti byl schopnej to říct do očí.
  • ilja1996
    Pro LoverOfGaga: Ale ty nás taky urážíš ...
    Mi ti jen vždycky odepíšeme na tvoje urážky,vidí to tady každý.
    Když ty mi napíšeš že sem například magor vyjebanej tak já samozřejmě sprostě odepíšu,protožě ti to oplácim já nejsem ten tip člověka co si to nechá líbit.
  • Tarzimaaania
    proč bych nemohla napsat :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD musím vyjádřit jak moc se jí tlemím jk si myslí ;) a od začátku seš na straně tý lesby tak si nehraj že nejsi na ničí straně ;)
  • Tarzimaaania
    TY a slušná?? :DDDDDDDD to tak... já malé sebevědomí nemám :D a klidně bych ti to do očí řekla klidně bych na tebe řvala ;D přestaň prosimtě psát o sobě ano? ;D
  • mrs_jackson
    hale tak já nejsem na ničí straně ale všimla sem si že ty vážně jako píšeš líp jak oni *3* *1* jo tak jasně já taky ty smajlíky o ktrejch ste se tu bavili píšu taky ale nepřehánim to abych napsala třeba něco jako :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *1* *1* jo to fakt ne *15* *15* ale i když nejsem na ničí straně tak s tebou souhlasim že do očí by to neřek ani jeden *4* *4*
  • LoverOfGaga
    No, máš pravdu, jenže zkus vysvětlit lidem jako oni že by bylo lepší toho nechat. Já se tu o to snažím celou dobu tím, že píšu slušně. Bohužel, marně. Tohle jsou ubožáci, kteří mají malé sebevědomí, tak si vztek chodí vybíjet na net. Do očí by to co tu píšou nikomu neřekli, víš. Ale myslím, že ani když někdo požádá o mír na diskusi, jako jsi to udělala ty, tak oni nepřestanou, vždyť to vídíš.
  • mrs_jackson
    no a už se zase hádáte! nač to? *9* já nic proti tobě ani tomu klukovi nemam ale nač jí dokola odepisovat když je neústupná? *1* *1* dyť ty vaše hádky sou na nic už se ani nebavíte o lady gaga a hádáte se kvůli nesmyslum jako je váš věk nebo co děšláte ve volnym čase a takle *9* *8* ale podle mě maji pravdu obě strany. ona v tom, že by sem jako nemuseli chodit lidi nemaj gagu rádi a zbytečně se tadyy hádát s fanouškama. a vy zase máte pravdu že by se na vás nemusela povyšovat. tak toho pls nechte, už jen kvuli ostatni,m co tu ty vaše hádky musí číst *3* *3*
  • Tarzimaaania
    mír ? to tak =D a na každý diskuzi sem viděla fanoušky toho interpreta a lidi co ho nesnášej =D už to tak prostě je ;D
  • mrs_jackson
    hele jako lidi já vám do toho nechci kecat jo *1* ale jak to tu tak čtu tak kdyby vás někdo nahlásil sprvávcovi tak letíte všici *1* *1* ale sem spíš na straně tý loverofgaga jako :DD já taky na diskuzích namam ráda takový lidi jako některý tady sou mno *15* *15* ale tak vaše věc to je mno když vás baví se takle hádat *15* *15* nechcete uzavřít mír kvuli ostatnim co sem chodi? *15* toto vam neni k ničemu dobre *4* *15*
  • LoverOfGaga
    Díky, žes mi věnovala komentář... ani jsem se neobtěžovala to číst, stejně je to plné opakujících se a smysl nedávajích hovadin. Nevím, co si o sobě myslíš slečno. Už sem nepiš, neni ti to nic platný! Já sem kvůli lidem jako ty beztak chodit nepřestanu. Jak už jsem psala několikrát - a nejen tobě - tyto stránky jsou hlavně pro fanoušky, ne pro lidi co se sem s nimi chodí hádat, aby zabili dlouhou chvíli.
  • Selenator
    Ale mě vůbec nejde o ilja1996. Prostě to nechápeš .. Moudřejší ustoupí.
  • Pro LoverOfGaga: no já u "počátače" vážně nesedím holka :D a neházej všechny puberťáky do jednoho pytle to je vážně trapné :D a ironické komentáře? furt lepší než to tvoje psaní :D seš jak mý ožralý kámoši :D děláš hrozně chytrou a přitom ty tvý "super" kecy zajímaj jen tebe :D a že tlemící smajlíky? :D prostě musím ukázat jak se ti tlemím ne? :D a teď sem sem zabloudila jen tak :D kdybych chtěla jít nadávat na celebrity tak du na justinku bobrovou ;D sem sem zabloudila náhodou :D a kdo říká že občas neběhám co? =D víš houno :D To že se tu hádáš to už sem psala v prvním příspěvku ty blesku :D spíš ty si chudinka á uplakánek bude brečét pozor :D .. Podle příspěvků si tu skoro furt tak nemel :D LG .. heh dva významy .. Life's Good a Lady Gaga.. no jo oboje je --- :).. Hovadin?? hele než sem napsala já tak si tu vypustila xkrát víc hovadin než já tkže máš co říkat ;D Ztracený případ si ty pokud si to ještě nebyla schopná pochopit no vlastně pardon ty asi těžko :) škoda ;D a tydle diskuze sou tu aby se tu diskutovalo je jedno jakým způsobem ;D Simtě jaká úroveň co to sem taháš za nesmysly další chujovina která nikoho nezajímá :D možná mam úroveň drzýho puberťáka ale rozhodně lepší jak ty :D když tak strašně miluješ lady gagu tak se s ní di lesbit pá užij si to :D o a zapoměla sem podotknout jak se ta tvoje gaga někdy chová k fanouškům.. vystrkování zadku, nadávky apod. to je bomba co? ;D BTW: jo mam tam nasekanejch milion chyb ale co nejsem ve škole :D nikdy sem šprt nebyla =D a jestli ty jo tak gratulace už vim proč si tak strašně chytrá a všechno víš nejlíp blabla bůhví co si o sobě ještě myslíš :)
  • LoverOfGaga
    Nee vůbec mi nic necpeš hele. A jak bys teda nazvala to co děláš? Sdílení názorů to fakt není. Protože to, co si myslíš, stačí napsat jednou a všichni to pochopí. Jo, já to taky napsala víckrát, ale to proto, že ten ilja1996, prostě nechtěl uznat, že nemá pravdu. A že se všímám toho, jaký píšeš smajly? A co jako, toho by si všimnul každej! Ty děláš to samý. Okamžitě jsi na mě vyjela, jestli si ''jako myslim že jsem drsná'' když jsem napsala tamten příspěvek v ironii. Přitom ti to mohlo být jedno, tvůj spor to nebyl. A pak ti zase vadily smajlíky jako třeba: *16* A vůbec, proč ses do toho začala plést? Jasně, je to diskuse, tak sem můžou psát všichni. Ale ta hádka snad byla mezi mnou a tim ilja1996, ne???
  • Selenator
    Já ti nic necpu. Jenom ti říkám, že tohle neni hádání. Já nepotřebuju psát smajlíky jako např. *16* *10* abych vypadala drsně. A proč tady pořád mluvíš o mém používání smajlíků? To sleduješ jenom smajlíky? -_-

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit