-
Re: blog-soutěž
*s Lady -
blog-soutěž
Čau...mám blog a tak bych vás chtěla poprosit, udělala jsem tam soutěž...O nejlepší herečku/zpěvačku tak mě napadlo jestli by jste nechtěli zaslat foto jako s Christinou nebo jestli máte někoho lepšího a já bych to přidala do blogu. Prosím, je to moje první soutěž ;)
tady je odkaz....
www.ladyrohlik.blog.cz/co-udelat- soutez
A tam jsou i pokyny -
Re: Re: výška
Já si myslím že má 155m protože když jsem jí viděla na koncertě tak bylo vidět že není žádný velikán!! *3* -
výška
Vážně ty máš výšku 155cm. *7* *7* -
Re: výška
jo má m155 cm..nwm jaký hovado to tam napsalo..! *13* *13* *13* -
výška
Ahojky tak teda nwm kolik Lady GaGa měří jestli 155 nebo 168 ví to někdo přesně??Kolik??Díky *3* -
Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
prrrrrrrrrrrrrrr poslecni si třeba takovou P!nk,Katty perry nebo Rihannu a pak sud jo.Neříkám že gaga není dobrá ale no...přelož si její písničky a uvidíš.Nebo se jan koukni v čem chodí. *3* -
Re: Re: Gaga
hele Lady G. má něco do sebe tak ji laskavě neurážej jú?Gaga je docela dobrá tak chivlku přemýšlej i kdž nemáš čím!!! *5* *13* *16* *5* -
Re: Re: Gaga vs. Perry vs. Aguilera vs. Spears
hele možná bys první měla slyšet katy než ji odsoudíš.Ty ale asi nemáš mozek že.....Hm ta nad tím radši ani nepřemýšlej aby se ti něco nestalo jo?? *13* *13* *13* *16* *16* *1* -
Re: LADY GAGA WORLD PREMIERE OF BORN THIS WAY!
Skvěěěěěěěěěěěěěěěě lááááááá písen,tyo je uplně výborná!!!!
Skvělé BRAVO LADY GAGA! *5* *14*
Fakt to stojí za to! -
LADY GAGA WORLD PREMIERE OF BORN THIS WAY!
Ahoj všichni, kdo jste ještě neviděli nové video Lady Gaga k její nejnovější pisni Born this way tak se určitě koukněte! *3* *4* Včera byla premiéra *4* Musim říct že opět šokovala protože něco takovýho sem teda nečekala, ale moc se mi líbí jak píseň tak video!! *14* *4* *4* *4* Jako musim říct že fakt pecka!! Uplně něco jinýho než ostatní videa!!! -
bLBCI
jk se jmenujou její rodiče?Všichni píšou že jí táta inspiroval bla bla bla....Ale jk se jmenoval nenapíšou?! *16* *16* *16* *13* *13* *13* *10* *10* -
Re: Re: Velikost
:DD já mám 164 sm a tak kapku už jsem je přerostle Vanessa má 164 cm :DDDD *1* *5* *4* *15* -
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
lady gaga je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! -
ss
JE SUPÉÉÉÉÉR *15* -
!!
Lady GG je skvělá. No a ? tak měla na sobě maso, ale má svůj vlastní, neobyčejný styl a nikoho nekopíruje! *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Můj názor !
např ten z masa byl příšerný -
Re: Re: Re: Re: Můj názor !
Pořád né jenom někdy ............... -
Re: Re: Re: Můj názor !
Blbý outfit má pořád.. -
Re: Re: Born This Way
Je to obyčejná disco písnička... Moc se nepředvedla.. A na Grammy taky. říkala jakou bude mít show a nic... Jenom vylezla z vajíčka a nic víc...