-
já poslouchám tvoje písničky super-písničky *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *2* *2* i love gaga
-
Chodíš do školy nebo na ní kašleš ?
-
jo promin lady ze sem nepoprala ale tet jo happy birthday a moc se my nelibi lady gaga je vzdicky zmalovana ucesi ma taky strasn no proste hruza *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10*
-
Všetko najlepšie,milujem ťa,si obrovským vzorom :*
-
hi lady gaga happy birthday 29 years wishes marki *3* *3*
-
Happy Birthday Mother Monster! ♥♥♥♥
-
Vsechno nej:)
-
Všechno něj něj :)
-
všechno nejlepší Lady Gago :) *3* *3* *4*
-
lady gaga to je dobrý jméno. někdy má divný šaty a vlasy ale spívá skvěle chtěla bych od ní vidět dokument film nebo co to je jmenuje se G.U.Y. jo a gratuluju k zasnoubení *14* *14*
-
Lady Gaga je dost ulítla na divokých kostýmech ale zy to spívá moc dobře a občas má i hezký kostým. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
moc ji gratuluji k zasnoubení!
rozhodně si to zaslouží a Taylor nemohl najít lepší ženu. <3 -
Kto miluje Gagu najviac na svete LIKE.
Milujem ťa Stefani <3 -
Lady Gaga je skvělá zpěvačka ja ji znam uš 7 roků jeji pisnička poprve jsem viděla poker face to se mi moc líbilo a ted je pořád super :D
-
Nejlepší zpěvačka. U mě už 6 let ♥. Dokonalá, božský hlas. Jen mě mrzí že plno z vás co jí odzujete, od ní znáte maximálně hit Poker Face a Bad Romance, a hejtujete její styl...
-
Lady Gaga je moje nejoblíbenější americká zpěvačka
-
Je to už choré na hlavu ako sa oblieka :)
-
Píseň I Wanna Be With You je na albu ARTPOP. Akorát je předělaná na Dope.
-
Přesně.. :3 souhlasím :) *3*
-
Hrozně moc mě mrzí, že v albu ARTPOP nebyla píseň I wanna be with you..
Jediná věc která mě spolehlivě rozpláče ♥ http://www.youtube.com/watch?v=XdXwMoNw6Cg