-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
kto je to punk? -
Lady GaGa
Ahojky nevíte někdo ajkou má nejradši barvu???? *3* -
Re: Re: Re: koncert
JE MI 6 LET A Z LADY GAGA ŠÍLÍM. MÁM JÍ MOC RÁD, JEJÍ PÍSNhttp://img.osobnosti.cz/smiles /6.gifIČKY SE MI MOC LÍBÍ. -
Re: Re: koncert
Gaga je vážně nej... Moc jí obdivuju -
Re: Lady
Hehe, není vůbec špatná, jsi jak moje kamarádka :D taky si říká Lady a je do ní uplně zblázněná :D *1* -
Re: Re: Re: Gaga vs. Perry vs. Aguilera vs. Spears
pocuvaj ked sa ti nepaci naco tu pises preboha neuraz ju prosim ta pekne pred tymi co ju maju radi a este ohladom vlasov sa najprv pozri na jej vsetky fotky a potom hovor su tam aj take kde vidno ze nema parochnu a ma naozaj velmi pekne vlasy a tucna neni len tak medzi recov to co si slepa a najprv sa pozri na seba ani ty njesi dokonala no tak s cim mas problem? -
Lady
Je úúúúžasná :) Alejandro :-* *14* *14* *14* -
Re: Re: LADY GAGA
a jini pisnicky napr.sumer boy,love game...alebo the fame monster:monster alejandro speechlles....alebo album wonderland:super lover. party boy,here we go again?vsetko dzive pesnicky a je ich ovela viac
*3* -
lady gaga
zboznujem ju aj ked si na seba dala tote saty z mesa nezhnusila sa mi skor ju obdivujem aj oni co to pisu na net by mali jak si niekto na seba obliect sat s mesa musi mat velku odvahu nech sa jej posmievaju......A co vy? -
Re: GAGA
jak tohle vis ja jsem koukala na youtube video a tam rikala ze ma rada vanoce az ze ma rada aj nas -
Re: :**
souhlasim souhlasim souhlasim souhlasim *14* *14* *14* *14* -
I lowe you
Omlouvám se že jsem tu nepsala akorát nemám čas prostě a stejnak tu nikdo nepíše moc..Ale Ladynku miluji *14* *14* -
Re: Lady gaga
ty pocuvaj este ta bavi pocuvat jej 2.alebo3.pesnicku ktoru nahrala nechces pocuvat neco nove napr.z albumu wonderland?su tam dzive pesnicky to mi ver -
lady gaga
zboznujem ju 16.-17.septembra vydala novy album Wonderland *14* *14* -
Re: Odjezd?
Kdyby někdo nevěděl, tak její Tour - The Fame Monster obsahuje 201 vystoupení, takže se musí fakt otáčet ... Ve větších zemích vystupuje 2x, jak doufám každý (aspoň teda REAL FAN) ví, takže si nemůže dovolit pobývat jen v ČR 7 dní nebo i více *1* , to by ještě teď objížděla svět s Tour - The Fame a místo 17.11. 2010 by se k nám dostala minimálně až za rok a půl !!! -
Re: Odjezd?
26. 11. vystupovala v Polsku a už měla za sebou Tour ve Švédsku a 2 vystoupeni v Belgii *1* tak težko mohla být eště v Praze, na internetu to všechno je :) -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
GREEN DAY SICE NEJSOU MŮJ STYL,ALE NĚJAKÉ PÍSNIČKY SE MI OD NICH TAKY LÍBÍ. JINAK PŘEJI KRÁSNÉ VÁNOCE. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: Re: ...
No, já poslouchám punk a Lady G. neni nic pro mě, ale Vám se zase nemusí líbit Green Day a tak podobně -
Re: Re: Re: ...
JÁ VÍM. HLAVNĚ ŽE HLAS A PÍSNIČKY MÁ SKVĚLÝ. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: ...
A já tu říkám, že o tělo stejně nejde *3*