Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Alejandro - Luciferiánsky obrad Noveho svetoveho poriadku

http://beo.sk/recenzie/1132-lady-ga ga-alejandro-luciferiansky-obrad-no veho-svetoveho-poriadku
  • xx-paula-xx

Re: Re: Lady G

To byly fotky :-D Tady je ten pravej odkaz http://bleskove.centrum.cz/celebrit y/drby/clanek.phtml?id=683213
  • xx-paula-xx

Re: Lady G

Tady jsem to četla ... http://bleskove.centrum.cz/fotogale rie/2010/11/18/lady-gaga-v-praze-na davala-svym-fanouskum/foto/341160/? cid=683213
  • Re: Re: Re: Valíte keci...

Ja nevi teda,ale ja na kazdej koncert chodim pod podium. Prinde mi divny teda kdyz si jde nekdo na koncert sednout. Kdyz budu chtit sedet pujdu do divadla. Ale kazdej ma to svoje
  • xx-paula-xx

Lady G

Četla jsem, že křičela "Tancujte vy sráči! " Tak to mi příjde dost neprofesionální. *9*
  • jeri

Re: Re: Valíte keci...

Já byla pod podijem ale strašně to tam dunělo.Lepší je když sedíš nahoře nebo prostě sedíš to mi věř!!! *4*
  • Re: Valíte keci...

Muzes poslat odkaz kde to je napsany?POkud je to pravda,tak bych se chtel teda omluvit. Njn bulvar. ALe ja si teda koncert uzil hafo a to jedu jeste na jeden. ALe nejvic lidi si to uzivalo pod podiem,tak mozna z toho to blyo usouzeny,ze na sedackach ne a prpto psal to co psali.
  • Valíte keci...

*1* Jo v bulváru tohle psali, vy dete nekam s temahle srac¨kama. Manažer Lady Gage psal na svuj Twitter, že vystoupí v Praze bylo Lady jedno z nejúspěšnějších z Monster Baall Tour! A pokud jste asi na tom koncertu nebylo, a vypadá to, že asi dost těžko, tak Lady pak říkala, že bude vydávat new albo, a brzy do Česka zase zavýtá! *3*
  • Re: Re: Re: Koncert

*9* *9* *9* *9*
  • Re: Nejhorší

A kde ten rozhovor najdu?

Zajímavé

Kde najdu ty rozhovory?

To bylo fakt strasny,cesky publikum si zase udelalo pekny renome. Cesky publikum neumi nci ocenit. Nedivim se,ze se nikdo necche jezdit. POchybuju,ze se tu jeste nekdy objevi. Praha ju fakt zklamala. Oproti nalgicky mluvicim zemim,je to katastrofa,meli byste se stydet. Tesim se jak to porovnam s koncertem v LOndyne.
  • Re: BYLA SEM NA KONCERTE GAGA IS THE BEEST!

ona ale byla z českýho publika pěkně zklamaná říkala to v několika rozhovorech *9* *9* *9*
  • Nejhorší

když se podivate na rozhovor po koncertě čr je na ni vidět že je fakt zklamaná a taky to řekla to jste ji sakra neposlouchali? možná už ani nepřijede vždyt všichni tleskali jenom když řekla praha nebo čr a ani neznaly texty *16* *16* *16*
  • jeri

:)

Byla naprosto sopeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
  • BYLA SEM NA KONCERTE GAGA IS THE BEEST!

Byla jsem na koncertu.. Gooood.. tohle byla největší show!! Totálně, uplně nejluxusnejší SHOW!!! Bad romance, poker face.. telephone prostě všechny písničky a ta její choreografie efekty.. připadal jsem si jak v neby!!!!! I LOVE YOU LADY GAGA.. YOUR THE BEEESTTT!!! *14* *3* *3* *14* *14*
  • Re: Re: Koncert

Lady GaGa vystupovala skoro 2 hodiny, měla kolem 17 písniček *14* *14* *14* i ty upe nový *4* pořád měnila kostýmy a byla celá upe úžasná a bylo toho mnohem víc to nejde popsat slovy... *14* *14* *14*
  • Re: Koncert

popiš to pls chcu alespoň takto vědět jaké to bylo prosím prosím prosím *9* *9* *9*
  • Re: KONCERT

Jojo - utekla mu a dobře udělala :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit