-
Koncert
Byla jsem na koncertu Lady Gaga a ona je prostě úžasná!!! Bylo to nádherný já ji fakt miluju *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: dobrá zpěvačka
hele nech si to! Lady Gaga je fakt ÚÚÚÚÚÚÚÚŽASNÁ měla jsem možnost získat lístky zdarma na lady gaga ale nevišlo mi to! Neví někdo jestli na nějakym programu bude ten koncer(je jedno jestli žiě nebo...neživě) plsky kdyby ste věděli tak napište *3* -
POLIBEK
SUPER,MAREŠ PROHRÁL SÁZKU-NEPOLÍBIL GAGU. *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Dotaz..:)
Ahojky mám dotaz..chtěla bych jí požádat o autogram..newíte někdo její adresu?:O nebo aspon stranky kde bych jí našla..?:) *7* *4* -
Re: konzert
JÁ JI POSLOUCHAL ALESPON NA RÁDIU,KDE DALI ZÁZNAM TOHO KONCERTU. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
konzert
Už se nemůžu dočkat až jí dnes uvidím zpívat už jen 4hod a 46 min!!!!! *14* *4* -
Re: ubytování
JÁ DO ŠKOLY NEPŮJDU,ALE NA TEN KONCERT TAKY NE. *9* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Koncert
jj jede,jááááá ,ale jen moje sestra já na černý most a to 190 km ,je praha od nás -
Re: KONCERT!!!
moje sestra jede a já na černý most -
ubytování
tak a já už vím,kde bude LADY GAGA ubytovaná a Hilton to není a vědí to všichni kteří se koukali na VIP zprávy. NJN ,moje sestra pojede do prahy a já taky já na černý most a ona na lady gaga,a to praha je od nás 190 km!!! a další den jdeme do školy a to stejně i když dojedeme v sedm -
ubytování
tak a já už vím,kde bude LADY GAGA ubytovaná a Hilton to není a vědí to všichni kteří se koukali na VIP zprávy. NJN ,moje sestra pojede do prahy a já taky já na černý most a ona na lady gaga,a to praha je od nás 190 km!!! a další den jdeme do školy a to stejně i když dojedeme v sedm -
Re: lady gaga
Já vím a vím taky proč,protože Agilera ,nebo jak se to píše,tak se po GAGA opičí ,třeba např. s vidoklipem BAD ROMANCE. použila ho ,ale v jiný písničce. Stejný kostým,prvky,brejle ,no prostě šílené *9* -
Re: Re: Svět se zbláznil
Bieber? Ten je nejhorší ,Lady GAGA je nej *14* -
Lady gaga v čr
NJN s Gagou jsme si doma už užili ,moje sestra jí fakt žere a jede na koncert Lady gaga v Praze a já jdu nakupovat *14* ,ale je jistý ,že bych raději šla na kocert ,je přece dobrá a ví co chce,a to já především obdivuju ... -
KONCERT
JÁ NA JEJÍ KONCERT NEJDU,ALE BUDE TO URČITĚ SUPER. TEN BLB LEOŠ MAREŠ JÍ MUSÍ DÁT PUSU. JINAK BUDE MUSET MODEROVAT TALENTMANII V TOM MASOVÝM OBLEČKU. *15* *15* *15* . GAGO,UTÍKEJ! *15* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
jaaaaaaaaaaaaa -
Jááááá... *1* *1* *14* *14* -
gaga
nejleoší písničky jsou poker face a bad romance a fashion *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* -
KONCERT!!!
KDO JDE NA KONCERT?? *1* *1* *1* -
Re: Koncert
jasnyyyyyyyyyyyyy